ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχόμενες επιτυχίες για κορυφή

συνεχόμενες-επιτυχίες-για-κορυφή-597256

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει χάσει σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 17 του περασμένου Δεκέμβρη, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία με νέα πρόσωπα και ρυθμό, να αποκτήσει με συνεχόμενες επιτυχίες επαφή με την κορυφή, και να προσπεράσει ακόμη….

Στα τρία παιχνίδια, από την Κυριακή 22/1 έως τις 29/1, όλα στο Πανθεσσαλικό, με Ρήγα Φεραίο, Θεσπρωτό και Ιστιαία κατά σειρά, θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, εκτός από την απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού και ψυχολογίας, στην προσπάθεια επανακατάκτησης της κορυφής….

Στον Ολυμπιακό βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και ο Ρήγας την Κυριακή, ο Θεσπρωτός την Τετάρτη και η Ιστιαία την άλλη Κυριακή είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Βόλο μέσα στον Γενάρη, με την ερυθρόλευκη ομάδα να θέλει το 3 στα 3 ώστε να προσπεράσει Διαγόρα και Απόλλωνα. Ο Διαγόρας Σεβαστής έχει από ένα περισσότερο ματς και είναι δεύτερος (31 β.), ένα βαθμό πάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου(30 β.), και έχει μέσα στο Γενάρη ένα ακόμη ματς α΄ γύρου με τη Νίκη και ένα στο Βελεστίνο, ενώ ο Απόλλωνας (33 β.) θα παίξει Κυριακή στη Λευκάδα με τον Τυληκράτη, την Τετάρτη με τη Νίκη και την άλλη Κυριακή με Φιλιππιάδα…

Ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον αποκλειστικά το ματς με τον Ρήγα Φεραίο, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερο αφού είναι και ένα μαγνησιώτικο ντέρμπι, αλλά στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία αφού θα είναι αλλαγμένη και καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο ματς τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το νέο του αγωνιστικό ξεκίνημα θα έχει νέο πρόσωπο, αφού ήδη έχει νέους παίκτες, τους Ερβέν Μουκάμ, Ούγκο Μασάντο, Μπόγιαν Ντόικιτς και τον Δημήτρη Σουάνη (που χάνει λόγω τιμωρίας το κυριακάτικο ματς), και για το παιχνίδι με τον Ρήγα ο νεαρός τεχνικός Τίμος Καβακάς υπολογίζει ακόμη και τον Αργεντινό Λιονέλ Πότσι, ενώ τραυματίας είναι μόνο ο Άγγελος Κολημήτρας.

Ο Μπεκιάρης «σφυρίζει»

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 14ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ρήγα Φεραίο, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 15:00, θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Τακόπουλο και Γιώργο Παπαλίτσα, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Στις 27 Ιανουαρίου ο χορός

Στις 27 Ιανουαρίου στο κέντρο διασκέδασης «Γκάζι» θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στις 27 Ιανουαρίου 2017 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης ΓΚΑΖΙ, που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας, στα Παλιά του Βόλου, Παγασών – Φερρών , θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937…

Η τιμή της κάρτας είναι στα 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλα μαζί τα τμήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, Βόλεϊ, άρση βαρών και πάλη – τζούντο, μαζί με παράγοντες, προπονητές, προσκεκλημένους, γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας, αντάξιο της ιστορικότητας του σωματείου μας.

Η Επιτροπή Εορτασμού των 80 Χρόνων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί τους φίλους του συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο του συλλόγου, βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς, οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (πρόεδρος 6979002709), Μεταφτσή Αλέξανδρο (μέλος 6958459454). Ραντεβού την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου!».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου