ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένα μήνα χωρίς αγώνα ο Ολυμπιακός

ένα-μήνα-χωρίς-αγώνα-ο-ολυμπιακός-601914

Ένα μήνα χωρίς αγώνα θα συμπληρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου αφού αναβλήθηκε και αυτή η αγωνιστική, και έτσι θα ξεκινήσει από αυτή που άρχιζε το 2017, όχι στις 8/1 αλλά στις 22 και στις 25 του Γενάρη. Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε χθες ότι οι αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το χρονικό διάστημα 14-15-16/1/2017 αναβάλλονται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε πως ο συνολικός αριθμός των αγώνων που αναβάλλονται είναι 30 και η σχετική απόφαση αποτελεί προϊόν της διαρκούς και άμεσης συνεργασίας των υπηρεσιών της ΕΠΟ με τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που διενήργησαν και επιτόπιους ελέγχους στα γήπεδα της δικής τους γεωγραφικής ευθύνης.

Ειδικά για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, εκτός των αγώνων Εθνικός Φιλιππιάδας ΑΠΣ – Διαγόρας Σεβαστής, Αμβρακία Κωστακίων ΑΟ – Ένωση Απολλωνίου ΑΣ/Ιστιαίας ΑΟ, αναβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 15ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15 και 16 Ιανουαρίου, και θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου. Το Πανθεσσαλικό είναι ακόμη καλυμμένο από στρώμα χιονιού και έτσι με την αναβολή και της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 25/1

Για τον Ολυμπιακό η επανεκκίνηση θα γίνει με τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής, δηλαδή το μαγνησιώτικο ντέρμπι με τον Ρήγα, ενώ Τετάρτη θα παίξει την 15η αγωνιστική, και για τον Ολυμπιακό αντίπαλος θα είναι ο Θεσπρωτός. Πλέον το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό με τα όσα ματς ακολουθούν είναι:

14η)22/1/17: Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος

15η)25/1/17: Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός

17η(29/1)Ολυμπιακός-Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας

18η(5/2)Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Βόλου

19η(12/2)Ολυμπιακός Β.-Πύδνα Κίτρους

20η(19/2)Αμβρακία-Ολυμπιακός Βόλου

16η(25/2 Σάββατο)Αστέρας Πετριτή-Ολυμπιακός Βόλου

21η(5/3)Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός

22η(12/3)Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας

23η(19/3)Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Ολυμπιακός

24η(2/4)Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Καραϊσκάκης

25η(9/4)Διαγόρας-Ολυμπιακός Βόλου

26η(23/4)Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η(30/4)Εθνικός Φιλιππιάδας-Ολυμπιακός

28η(7/5)Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός

29η(14/5)Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός

30η(21/5)Θεσπρωτός-Ολυμπιακός

Το καλό για τον Ολυμπιακό, που έχει να αγωνιστεί από τις 18 Δεκεμβρίου, παραμένει ότι και τώρα θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια έδρας με Ρήγα, Θεσπρωτό, και Ιστιαία μέσα στον Γενάρη.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να συνεχίσουν το σερί νικών (οι δυο τελευταίες είναι με Φιλιππιάδα και με Νεοκαισάρεια στην Κατερίνη) και να βρεθούν στην κορυφή, περιμένουν να παρουσιαστούν καλύτεροι, με 4 νέους παίκτες πρώτης γραμμής. Τριών ξένων (Ερβέν Μουκάμ, Ούγκο Μασάντο και Μπόγιαν Ντόικιτς) και του Δημήτρη Σουάνη(θα λείψει από το 1ο ματς) ενώ και ο Φαμπρίτσιο Πότσι, που έλειψε από αρχές Δεκέμβρη, τέθηκε και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, και η μόνη απουσία λόγω τραυματισμού θα είναι ο Κολημήτρας….

Αύριο η πρώτη εκδήλωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου τονίζοντας πως αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί στο κλειστό του ΕΑΚ, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, καλώντας όλους τους αθλητές και της αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου, να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες μπάσκετ που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Α2 Γυναικών ΕΟΚ και της Α1 ΕΣΚΑΘ Ανδρών αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, την διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά της αρτοποιίας «Ζάχος», όπως κάθε χρόνο, θα υπάρχει ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα, ενώ αποφασίστηκε να κληρωθούν δυο tablet, μετά από λαχειοφόρο που θα υπάρχει, με κόστος ένα ευρώ και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης άλλαξε και η ώρα έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Ρυσίου, για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, που πλέον θα διεξαχθεί στις 13.30 (αντί 12.00) μετά από σύμφωνη γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας και απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου μας, ευχαριστεί την ομάδα του Νέου Ρύσιου για την κατανόηση στο αίτημα μας. Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν αυτή την εβδομάδα, οι οποίες και στέρησαν τη δυνατότητα προπονήσεων στους μικρούς αθλητές μας, σε όλα τα αθλήματα , καλούμε τους γονείς να προσέλθουν μαζί με τα παιδία μαζικά στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ενημερώσεις θα γίνουν και από τους προπονητές του συλλόγου σε κάθε τμήμα και ευελπιστούμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι το ιστορικό σωματείο μας, να γιορτάσουμε, με το βλέμμα στο κλείσιμο των 80 χρόνων της ομάδας μας και των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν, όλη τη χρονιά, για τον εορτασμό τους, ελπίζοντας να συνδυαστούν με ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες για τα αγωνιστικά τμήματα μας, ποδόσφαιρο και μπάσκετ (γυναίκες και άνδρες)».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου