ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευτέρα ο αγώνας και αν…

δευτέρα-ο-αγώνας-και-αν-602530

Για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου όρισε η ΕΠΟ το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από σχετικό αίτημα των ερυθρολεύκων, κι ενώ οριστήκαν και διαιτητές σε άλλη χθεσινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία αναφέρει πως παρακολουθεί τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και σκοπεύει να πράξει ανάλογα και τις προσεχείς ημέρες, έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και συνθήκες αγώνων σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν ή σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τους επικείμενους αγώνες δικής της οργανωτικής ευθύνης.

Μετά την πρωτη αναβολή της περασμένης Κυριακής λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ανάγκασε τους ιθύνοντες στην Ομοσπονδία να προγραμματίσει εκ νεου τους επόμενους αγώνες. Έτσι ενώ πρώτα θα γίνει η 15η αγωνιστική , την Κυριακή 22/1 θα γίνει η 14η αγωνιστική που θα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος κι ενώ η πρώτη του β΄γυρου16η αγωνιστική μετατέθηκε για τo Σάββατο 25/2…το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα αρχίσει με την 17η.

Πλέον το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό με τα όσα ματς ακολουθούν είναι:

15η)15/1/17: Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός

14η)22/1/17: Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος

17η(29/1)Ολυμπιακός-Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας

18η(5/2)Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Βόλου

19η(12/2)Ολυμπιακός Β.-Πύδνα Κίτρους

20η(19/2)Αμβρακία-Ολυμπιακός Βόλου

16η(25/2 Σάββατο)Αστέρας Πετριτή-Ολυμπιακός Βόλου

21η(5/3)Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός

22η(12/3)Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας

23η(19/3)Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Ολυμπιακός

24η(2/4)Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Καραϊσκάκης

25η(9/4)Διαγόρας-Ολυμπιακός Βόλου

26η(23/4)Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η(30/4)Εθνικός Φιλιππιάδας-Ολυμπιακός

28η(7/5)Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός

29η(14/5)Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός

30η(21/5)Θεσπρωτός-Ολυμπιακός

Για το πρώτο ματς του 2017 την Δευτέρα με τον Θεσπρωτό διαιτητής της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό θα είναι ο Λεωνίδας και βοηθοί οι Μπάλας, Σταφυλάς, όλοι από τον σύνδεσμο Τρικάλων.

Το καλό για τον Ολυμπιακό, εφόσον γίνει κανονικά η αγωνιστική είναι ότι θα υπάρχει μία μέρα παραπάνω να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, ενώ παράλληλα θα είναι γνωστά και τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών, ενώ το γενικότερο καλό με το πρόγραμμα είναι πως ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια έδρας με Θεσπρωτό, Ρήγα και Ιστιαία μέσα στον Γενάρη.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να συνεχίσουν το σερί νικών και να βρεθούν στην κορυφή ,περιμένουν να παρουσιαστούν καλύτεροι με 4 νέους παίκτες πρώτης γραμμής τριών ξένων των Ερβέν Μουκάμ, Ούγκο Μασάντο και Μπόγιαν Ντόικιτς και του Δημήτρη Σουάνη ενώ και ο Φαμπρίτσιο Πότσι που έλειψε από αρχές Δεκέμβρη τέθηκε και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πάντως μετά και την απόκτηση του Δημήτρη Σουάνη, ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση, ενώ όπως έχουν τονίσει οι διοικούντες, θα αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, αλλά και ένας δεξιός οπισθοφύλακας. Οι μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθούν το προσεχές 15θήμερο, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα πλήρες ρόστερ και πολλές εναλλακτικές λύσεις και στις τρεις γραμμές.

Οι διαιτητές στο 2ο όμιλο

Φουλ αγωνιστική δράση πιθανόν θα έχουμε στη Γ’ Εθνική την Κυριακή (15/1), με την ΕΠΟ να κάνει γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις των τεσσάρων ομίλων.

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00, με εξαίρεση αυτόν της Δόξας Μεγαλούπολης με τον Αιολικό που θα αρχίσει στις 13.00 και αυτόν του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό που έχει οριστεί για τις 15.00 της Δευτέρας (16/1).

Αναλυτικά οι διαιτητές στον 2ος όμιλο:

Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου

Μπλούνας, Καραγιάννης (Φθιώτιδας), Τσιπούρας (Φωκίδας)

Πύδνα Κίτρος – Τηλυκράτης

Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Πασσαλής, Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Διαγόρας Σεβαστής

Κολύτας, Ξηρομερίτης, Μιχαλάς (Κέρκυρας)

Αμβράκια Κωστακίων – Ένωση Ιστιαίας

Τόμπρος, Βλάσσης, Μίχος (Κέρκυρας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Πανυτσίδης (Κοζάνης), Δέλλιος, Δεμερτζής (Πέλλας)

Πιερικός – Αστέρας Πετρίτη

Μπαλάσας, Χουζάνας, Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Ρήγας Φεραίος – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Μηνούδης (Πιερίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός(16/1)

Λεωνίδας, Μπάλας, Σταφυλάς (Τρικάλων)

Ανακοίνωσε… αναβολές η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι συνολικά αναβλήθηκαν 88 αγώνες 7 διαφορετικών διοργανώσεων δικής της ευθύνης…

Συνεπώς, τις τελευταίες 6 ημέρες, τα αρμόδια τμήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με τις ομάδες, τους αξιωματούχους των αγώνων και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων για να αντιμετωπίσουν έγκαιρα διαφορετικές περιπτώσεις (π.χ. επικινδυνότητα αγωνιστικών χώρων, αδυναμία προσέλευσης ομάδων, αδυναμία προσέλευσης διαιτητών, επιβάρυνση ποδοσφαιριστών). Ταυτόχρονα, για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό των ομάδων, η ΕΠΟ προέβη, στις περισσότερες περιπτώσεις, στον άμεσο επανακαθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος.

Οι αποτελεσματικές ενέργειες των υπηρεσιών της ΕΠΟ, σε αρμονική συνεργασία με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, απέτρεψαν την άσκοπη ταλαιπωρία 176 αποστολών ομάδων, 257 διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας, 29 παρατηρητών αγώνων και, φυσικά, απροσδιόριστου αριθμού θεατών των αγώνων και εκπροσώπων των ΜΜΕ που επρόκειτο να εργαστούν στα γήπεδα.

Με βάση τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκοπεύει να πράξει ανάλογα και τις προσεχείς ημέρες, έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και συνθήκες αγώνων σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν ή σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τους επικείμενους αγώνες δικής της οργανωτικής ευθύνης».

Κοπή πίτας και χορός

Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων προκειμένου να γιορταστούν τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και οι οποίες ξεκινούν 15/1 αποφάσισε σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου. Έτσι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 στο ΕΑΚ Βόλου με την παρουσία όλων των τμημάτων του. Στις 10.30 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 80 Χρόνων .

Επίσης μέσα στο Γενάρη θα πραγματοποιηθεί και ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στο Κοσμικό Κέντρο ΓΚΑΖΙ, χορηγού της ομάδας μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου