ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει το καλύτερο ξεκίνημα

θέλει-το-καλύτερο-ξεκίνημα-608769

Για καλό ξεκίνημα στο 2017 ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που την Κυριακή θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό για την 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής τον Ρήγα Φεραίο, σε ένα μαγνησιώτικο ντέρμπι, θέλοντας τη νίκη στην προσπάθεια να ξαναβρεθεί στην κορυφή και με στόχο να μείνει εκεί ως τον ερχόμενο Μάιο.

Το 2016 βρήκε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση (30 β.) με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα, και αυτό που θέλει τη νέα χρονιά είναι να μην έχει απώλειες -και κυρίως συνεχόμενες- όπως από 23/11 έως 4/12 με τις τρεις ισοπαλίες που πήρε με αντίπαλους τον Καραϊσκάκη, τη Σεβαστή και τη Νίκη και έμεινε πίσω από τον Απόλλωνα, που είναι τώρα στην κορυφή με τρεις βαθμούς περισσοτέρους από τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Ολυμπιακός θέλει τώρα συνεχόμενες νίκες περιμένοντας και απώλειες από τους άλλους διεκδικητές, αφού στην 14η αγωνιστική ο Διαγόρας Σεβαστής (που είναι στους 28 βαθμούς) θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου, τη στιγμή όπου ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στη Λευκάδα με τον Τυλυκράτη, ο οποίος παραμένει αήττητος στην έδρα του. Μετά πάντως το ματς με τον Ρήγα που έχει το δικό του ξεχωριστό βαθμό δυσκολίας, ο α΄ γύρος κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Θεσπρωτό, τον Διαγόρα να παίζει στην Φιλιππιάδα, και τον Απόλλωνα να παίζει στη Λάρισα με τη Νίκη.

Ο Ολυμπιακός με το ξεκίνημα του 2017 έχει μια θεωρητικά εύκολη τετράδα αγώνων, έχει δυο σερί νίκες από το 2016 (με Εθνικό Φιλιππιάδας 3-0 και στην Κατερίνη με Νεοκαισάρεια 0-1) και μέσα στο Γενάρη θα παίξει δυο ματς στο Βόλο (8/1/17) με Ρήγα Φεραίο και 15/1/17 με Θεσπρωτό κλείνοντας τον α΄ γυρο …ενώ 22/1 πάει στην Κέρκυρα για αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή και 29/1 υποδέχεται την Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας. Για την 7η σερί νίκη θα παίξει (5/2) στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, και πλέον γνωρίζει πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχει σοβαρότητα, συγκέντρωση και να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα έχοντας παράλληλα και ουσία.

Βασικά, βλέποντας τα ματς ένα-ένα την Κυριακή, ο Ολυμπιακός θέλει το 3 στα 3. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με διαφορετικό σχήμα, και με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Ολυμπιακού να δουλέψουν με το νέο τους προπονητή Τίμο Καβακά, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί και σταθεροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια ώστε να αναδειχτούν πρωταθλητές….

Για το Κυριακάτικο ματς ο νεαρός τεχνικός Τίμος Καβακάς δεν υπολογίζει ακόμη τον Αργεντινό Λιονέλ Πότσι που συμπλήρωσε μήνα εκτός και αναμένεται να επανέλθει ίσως στο τελευταίο ματς του α΄ γύρου, ενώ τραυματίας είναι και ο Άγγελος Κολημήτρας.

Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι εκδοθήκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Ερβέμ Μουκάμ και Ούγκο Μασάντο και αναμένεται και αυτό του Μπόγιαν Ντόικιτς και οι τρεις νέοι ξένοι ποδοσφαιριστές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Τίμος Καβακάς προορίζει τους Ερβέν Μουκάμ και Ούγκο Μασάντο για το βασικό σχήμα, ενώ ο κεντρικός αμυντικός Μπόγιαν Ντόικιτς είναι μεν έτοιμος, αλλά δύσκολα θα αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κωστόπουλου – Ζώνα.

Στη διάθεση του Καβακά θα είναι και οι Κώστας Οικονόμου και Βαγγέλης Στουρνάρας, που έχασαν κάποιες προπονήσεις, ενώ για τη συνέχεια της ενίσχυσης οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση αριστερού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει παίξει και σε υψηλότερο επίπεδο και θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και σημαντικά τον Ολυμπιακό, ενώ θα αποκτηθεί και ένας δεξιός οπισθοφύλακας.

Αγγελούλης από Λάρισα διαιτητής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ρήγα Φεραίο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Τσαπράζη και Χρήστο Καραγιάννη από την ίδια ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου