ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία …με έναν στόχο

στην-τελική-ευθεία-με-έναν-στόχο-610351

Με τη μεταγραφική ενίσχυση να μην έχει ολοκληρωθεί, παρότι έκλεισε με την τετράδα των ξένων τους οποίους η ομάδα περιμένει να κάνουν επιτέλους τη διαφορά, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με στόχο να ξαναβρεθεί στην κορυφή και να παραμείνει εκεί, μέχρι το τέλος των 17 αγώνων που απομένουν ως το φινάλε…

Ο Ολυμπιακός θέλει στη συνέχεια να παρουσιαστεί πιο δυνατός και πιο σταθερός σε νίκες, και ήδη αποκτήθηκαν τρεις νέοι ξένοι (σε αντικατάσταση των Ναστεφσκι, Ντα Κόστα και Μπρίτος), που μαζί με τον τραυματία Πότσι, ήρθαν για να δώσουν περισσότερες λύσεις, και μάλιστα ανακοινώθηκαν σεστιγμές που κτύπησαν «καμπανάκια» από όχι καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις, παραμονή πρωτοχρονιάς.

Η πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου ήταν η έλευση του Γαλλο-Καμερουνέζου Ερβέν Μούκαμ… μετά το ματς με τη Νίκη και η δεύτερη του Πορτογάλου Ούγκο Μασάδο, μετά το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Σε ό,τι αφορά τους ξένους που ξεκίνησαν τη χρονιά, συνεχίζει μόνο ο Αργεντινός Λιονέλ Πότσι. Και επειδή κάθε ομάδα Γ’ Εθνικής μπορεί να έχει τέσσερις ξένους στο ρόστερ …τελευταίος,τελευταία μέρα του χρόνου ήρθε και ο Σέρβος Μπόγιαν Ντόϊκιτς με κοινό χαρακτηριστικό όλων ότι έχουν αρκετή θητεία στην Ελλάδα…

Ο νεαρός Γαλλος μεσοεπιθετικός Ερβέν Μούκαμ Μεκοντσό, έχει παίξει στον Αστέρα Τρίπολης, ο πολύπειρος Πορτογάλος μέσος Ούγκο Μασάδο, έχει αγωνιστεί στη Football League με την Καλλιθέα , τον Α.Ο. Χανιά και τον ΟΦΗ , ενώ ο Σέρβος αμυντικός Μπόγιαν Ντόικιτς ήταν παλαιότερα από τους καλύτερους σε Πιερικό, Αγροτικό Αστέρα, Τρίκαλα, αλλά όχι και στον τελευταίο σταθμό πριν έρθει στον Ολυμπιακό Β., την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Μπόγιαν Ντόικιτς, το τελευταίο για το 2016 μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, γεννήθηκε στην πόλη Πίροτ της Σερβίας στις 25 Οκτωβρίου του 1984 κι εκεί έκανε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο παραμένοντας ως το Δεκέμβριο του 2009.

Είναι ένας πανύψηλος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1.90, ο οποίος ωστόσο διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, καθώς μπορεί με ευκολία να παίξει με τη μπάλα κάτω και να ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μπόγιαν Ντόικιτς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς από τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίζεται στη χώρα μας, με τελευταίο σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό Β., την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στην Ελλάδα ήρθε αρχικά το 2010 για να αγνωιστεί με την ομάδα των Τρικάλων και συνέχισε σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα. Επίσης, ο σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Στην ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής για τον Ντόικιτς αναφέρονταν ως ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο για τον κόσμο της ομάδας και τα εξής: «Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εντάχθηκε ο έμπειρος Σέρβος στόπερ Bojan Dojkic.

Ο 32χρονος αμυντικός – γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984- ξεκίνησε την καριέρα του στην Hajduk Kula το 2005. Στην Ελλάδα ήρθε το 2010 όπου αγωνίστηκε με την ομάδα των Τρικάλων και συνέχισε σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα.

Ο Bojan φόρεσε ξανά τη φανέλα των Τρικάλων τη χρονιά 2015 – 2016 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας, η οποία απώλεσε την άνοδο την τελευταία στιγμή, ενώ στο βιογραφικό του παίκτη είναι καταγεγραμμένες πάνω από 100 συμμετοχές στη Football League. Το περασμένο καλοκαίρι μετέβη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, απ’ όπου και παραχωρήθηκε στην ομάδα μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. Παράλληλα ευχαριστεί δημοσίως την Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Άλεξ Κάλας για την παραχώρηση του παίκτη, υπογραμμίζοντας πως τέτοιου είδους συνεργασίες προωθούν την πρόοδο του ποδοσφαίρου και, εν γένει, του αθλητισμού. Παράλληλα, παρουσιάστηκε επίσημα και ο Hugo Machado, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα έχει ενταχθεί στο ρόστερ και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις».

Καλή Χρονιά από Δ.Ε και παίκτες

Σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 βρέθηκε πριν κλείσει ο χρόνος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στους παίκτες, το προπονητικό team αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, καλή χρονιά. Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης μιλώντας στους παίκτες, ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ζήτησε να βάλουν όλοι το 100% των δυνάμεών τους προκειμένου η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία. Από την πλευρά τους οι παίκτες υπογράμμισαν τη στήριξή τους στη διοίκηση και ανέφεραν πως ο στόχος είναι κοινός και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον πετύχουν. Έπειτα, οι παίκτες έλαβαν γλυκά και κρασί για την Καλή Χρονιά από τη Διοίκηση κι έδωσαν ραντεβού για χθες στο γήπεδο μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

Το ξεκίνημα του 2017

Ο Ολυμπιακός με το ξεκίνημα του 2017 έχει μια θεωρητικά εύκολη τετράδα αγώνων, αλλά πλέον γνωρίζει πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχει σοβαρότητα, συγκέντρωση και να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητά του, έχοντας παράλληλα και ουσία και θέλοντας βασικά εντός Ιανουαρίου να κάνει τις δυο συνεχόμενες νίκες …έξι…

Τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει από το 2016 δύο νίκες με Εθνικό Φιλιππιάδας 3-0 (29’, 42’ Φλίγκος, 65’ Δωματάς) και στην Κατερίνη με Νεοκαισάρεια 0-1 (93΄πεν. Οικονόμου), και μέσα στο Γενάρη θα παίξει δυο ματς στο Βόλο (8/1/17) με Ρήγα Φεραίο και 15/1/17 με Θεσπρωτό κλείνοντας τον α΄ γυρο, ενώ 22/1 πάει στην Κέρκυρα για αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή και 29/1 υποδέχεται την Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας. Για την 7η σερί νίκη θα παίξει (5/2) στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου