ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να ανέβει επίπεδο θέλει η Νίκη

να-ανέβει-επίπεδο-θέλει-η-νίκη-613632

Να ανέβει επίπεδο θέλει η Νίκη Βόλου με την απόκτηση του 24χρονου Ουκρανού Βιτάλι Ιβάνκο, που έχει όχι απλά καλό βιογραφικό αλλά το δείχνει και στο γήπεδο. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και ήδη έστω σε δυο προπονήσεις έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά… Η πρώτη παρουσία του Βιτάλι Ιβάνκο ήταν στην βραδινή προπόνηση της Νίκης, προχθές στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, και ο Ουκρανός επιθετικός, παρά την κούραση από το ταξίδι (είχε φτάσει στο Βόλο το μεσημέρι), έδειξε πτυχές από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, δικαιολογώντας με την «πρώτη» το βιογραφικό του!

Ο Βιτάλι Ιβάνκο έδειξε χθες πως είναι η μεταγραφική κίνηση της Νίκης που έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας, και στη Νίκη ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τα χαρτιά του.

Ο Ουκρανός επιθετικός έχοντας την ταχύτητα, την άρτια τεχνική κατάρτιση και την εκτελεστική δεινότητα ως κύρια χαρακτηριστικά του, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, όμως διακρίνεται κυρίως ως διεμβολιστής από τις δύο πτέρυγες καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο έχει 47 συνολικά συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες Νέων της Ουκρανίας, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Έχοντας 48 παρουσίες σε αγώνες της πρώτης και της δεύτερης ομάδας του Ντόνετσκ, ο Ιβάνκο θα μεταγραφεί στην ΑΕΚ Λάρνακας (2013-14) με την οποία θα καταγράψει 19 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Μετά το σύντομό του πέρασμα από την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, ομάδα Α’ Εθνικής στη Λευκορωσία, θα επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ήλιος Χαρκόβου, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός η Κολτσέτι Πότι της Γεωργίας.

Ο Βιτάλι Ιβάνκο θα επιχειρήσει με τη φανέλα της Νίκης να κάνει μία επανεκκίνηση για το μελλοντικό άλμα της ποδοσφαιρικής καριέρας…Με τη Νίκη προπονείται και ο Βιάτσισλαβ Πανφίλοβ, ενώ σήμερα αναμένεται και ο επίσης Ουκρανός μέσος Σεργκέι Ομελτσένκο. Από προχθές επέστρεψε επίσημα στην Νίκη ο Φίλιππος Σκοπελίτης μετά από την σύντομη παρουσία του στην ΑΕ Καραϊσκάκης αφού ήταν και στην περσινή σεζόν παίκτης της Βολιώτικης ομάδας.

Χθες στην προπόνηση της ομάδας, ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε μόνο την απουσία του τραυματία Βέργου, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για σήμερα Παρασκευή, είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 14:30, ενώ οι προπονήσεις της Νίκης θα συνεχιστούν και το Σάββατο το πρωί.

Δε φεύγει παίκτης χωρίς ανταλλάγματα

Μία σημαντική απόφαση που πάρθηκε στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την Τετάρτη, ήταν ότι όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, δε θα του δοθεί το δελτίο του αν δε φέρει συγκεκριμένη πρόταση. Η συζήτηση γύρω από το θέμα άνοιξε από τη στιγμή που ο κ. Φάτσης ανέφερε πως παίκτης του ζήτησε το δελτίο του, λέγοντας πώς έχει πρόταση από ΠΑΕ. Τότε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής του απάντησε, όπως είπε ο ίδιος, πως οι ΠΑΕ κάνουν οικονομικές προτάσεις αν θέλουν έναν παίκτη, και πως δεν τον τιμά να απαιτεί να του δοθεί το δελτίο του, τη στιγμή που έπονται δύο κρίσιμα παιχνίδια. Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις, όπως ότι δε γίνεται να ειπωθεί σε έναν παίκτη, που είναι απλήρωτος, να μείνει στην ομάδα, ενώ ο κ. Φάτσης τόνισε: «Θα ήθελα η πρόταση να τεθεί προς ψηφοφορία». Αυτό και έγινε λίγο αργότερα, με το σώμα να την υπερψηφίζει.

Πρόταση για τροποποίηση του καταστατικού

Στην έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης κατατέθηκε πρόταση του Θανάση Τζήμα για τροποποίηση του καταστατικού. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «την τροποποίηση του καταστατικού της Νίκης Βόλου ανέφερε ο πρόεδρος κ. Τζήμας στην Γενική Συνέλευση, βάσει του οποίου η Νίκη Βόλου θα μπορεί να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά προγράμματα το έτος 2017.Το καταστατικό θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Σάκη Τζήμα σήμερα, όπως ανέφερε στην Γενική Συνέλευση και έχει ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 3ο: Εκτός των ανωτέρω σκοπών, το σωματείο έχει επίσης και τους ακόλουθους σκοπούς: Την προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την προσχώρηση της στους στόχους που επιδιώκουν τα ευρωπαϊκά όργανα, τη συνεργασία με οργανισμούς-συλλόγους που εδρεύουν σε άλλα κράτη-μέλη , τη συνεισφορά στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Την ανάπτυξη της συνεργασίας με διεθνείς φορείς και διεθνείς αθλητικές ενώσεις, οργανισμούς και ομόλογα σωματεία χωρών-μελών της Ε.Ε. ως και των τρίτων χωρών. Την ανταλλαγή αθλητών, τις επαφές των αθλητικών παραγόντων ως και τη συμμετοχή σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις , συναντήσεις ως και συναφείς εκδηλώσεις.

Την ίδρυση αθλητικών τμημάτων για την άσκηση αθλητικών δραστηριοτήτων από άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) ως και ατόμων κάθε ηλικίας. Την εκμετάλλευση και αξιοποίηση προγραμμάτων μαζικού και αγωνιστικού αθλητισμού που εκπονούνται από τις εγχώριες και διεθνείς αθλητικές αρχές ως και προγραμμάτων πληροφόρησης των νέων για θέματα νεότητας.

Την οργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων και συναφών εκδηλώσεων για θέματα επικαιρότητας που απασχολούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Την ανάληψη δράσεων, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων της αθλούμενης νεολαίας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, που κατατείνουν στην καλλιέργεια φίλαθλου πνεύματος, δημιουργίας, συμμετοχής, πειραματισμού, αλληλεγγύης και ανοχής μεταξύ των συμμετεχόντων. Το σωματείο έχει καταρχήν τους ανωτέρω σκοπούς. Ευρύτεροι σκοποί δυνατόν να εισαχθούν μόνο με τροποποίηση του παρόντος καταστατικού.

Παραίτηση Διάκου

Την παραίτηση του από το πόστο του γενικού αρχηγού στη Νίκη υπέβαλε ο Γιώργος Διάκος, αναφέροντας ως βασική αιτία την έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, και ότι δεν του επιτρέπεται να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι είναι γλάστρα. Ακόμη, τόνισε ότι έκαναν λάθος οι παίκτες που δεν τον ενημέρωσαν για την ανακοίνωση για τις οικονομικές οφειλές, ενώ πρόσθεσε πως είναι στο χέρι του κ. Τζήμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη, γιατί έχει κάνει λάθη.

Ευχές Ο.Φ. Νίκης

Η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τον ερχομό του νέου έτους. Η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου εύχεται σε όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου, ο ερχομός του καινούργιου χρόνου να φέρει σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, πάντα υγεία και επιτυχίες. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2017.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου