ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένοντας το καλύτερο

περιμένοντας-το-καλύτερο-613643

Το καλύτερο 2017 περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου με τις τελευταίες προπονήσεις σήμερα και αύριο Σάββατο πρωί, με ρεπό μόνο την Πρωτοχρονιά, και από την Δευτέρα με τη νέα χρονιά να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους Μουκάμ και Μασάντο θα αποκτήσουν άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, επιθετικό, αριστερό εξτρέμ, στόπερ και δεξί μπακ.

Άλλωστε, η ομάδα δείχνει να ανανεώνεται και να ενισχύεται για να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια, έχοντας μάθει και τις δυσκολίες της κατηγορίας όπου δεν φτάνει να έχεις παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά περισσότερο ομάδα, και να φαίνεται αυτό στο γήπεδο!

Πάντως στη διακοπή του πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό Βόλου -πέρα από τη δουλειά για βελτίωση- είναι στραμμένο και στον μεταγραφικό τομέα, ενώ έχουν αποκτηθεί δύο νέοι παίκτες, οι Μουκάμ και Μασάντο, και έχουν φύγει τέσσερις (οι Ντα Κόστα, Μπρίτος, Στασινόπουλος και Τέλλος). Έτσι, από τους 22 που έχουν συμμετοχή οι φυγές είναι 6, αφού προηγήθηκαν αυτές των Μανάλη και Ναστέφσκι.

Πάντως οι υπόλοιποι νέοι παίκτες θα έρθουν στον Ολυμπιακό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 8 Ιανουαρίου, ενώ η ομάδα με το ξεκίνημα του 2017 έχει μια θεωρητικά εύκολη τετράδα αγώνων, αλλά πλέον γνωρίζει πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχει σοβαρότητα, συγκέντρωση και να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα έχοντας παράλληλα και ουσία.

Σε ό,τι αφορά τους ξένους, επειδή κάθε ομάδα Γ’ Εθνικής μπορεί να έχει τέσσερις ξένους στο ρόστερ της και ο Ολυμπιακός τώρα έχει τρεις (Μουκάμ, Μασάντο, Πότσι), εξετάζεται μια καλή περίπτωσή. Ο Ολυμπιακός Β. ξέρει τι θέλει, και θα αποκτηθούν τέσσερις παίκτες ανώτερης κατηγορίας. Άλλωστε οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο στόπερ, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, με την επανέναρξη θέλει να κερδίσει ό,τι χάθηκε σε πιο εύκολα θεωρητικά ματς, περιμένοντας, παράλληλα, νέα στραβοπατήματα από τις διεκδικήτριες ομάδες στα ματς ως το τέλος του α΄ γύρου.

Με τον νέο χρόνο, στην 14η αγωνιστική υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος. Ο Διαγόρας Σεβαστής θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου τη στιγμή όπου ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στη Λευκάδα με τον Τυλυκράτη, ο οποίος παραμένει αήττητος στην έδρα του. Ο α΄ γύρος κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Θεσπρωτό, τον Διαγόρα να παίζει στην Φιλιππιάδα, και τον Απόλλωνα να παίζει στη Λάρισα με τη Νίκη.

Επισκέπτεται τις “Άσπρες Πεταλούδες”

Σήμερα Παρασκευή στις 12.15 θα γίνει επίσκεψη ποδοσφαιριστών, μπασκετμπολιστών και διοικούντων του Ολυμπιακού Βόλου στο ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και όλα τα τμήματά του αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Οι πράξεις αλληλεγγύης εκτείνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στηρίζοντας ανθρώπους και δομές της πόλης μας, που ζητούν ενίσχυση. Με αφορμή την έλευση του νέου έτους, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, της Διοικούσας Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης αλλά και η Διοίκηση του Συλλόγου με συνοδεία αθλητών, θα επισκεφθούν το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.15 προκειμένου να μεταφέρουν στους φιλοξενούμενους, αλλά και σε όλο το προσωπικό τις ευχές τους για το νέο έτος».

Οργανωτική Επιτροπή

Η Τιμητική Επιτροπή για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού όρισε εξαμελή Εκτελεστική Επιτροπή των 80 χρόνων, που αποτελείται από τον κ. Ιάσονα Χατζή, πρόεδρο, και μέλη τους κ.κ. Χαρμάνη Αθανάσιο, Μεταφτσή Αλέκο, Θεοδωρίδη Ιωάννη, Καψιώτη Απόστολο και Γκανάτσιο Σωτήριο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να αποφασίσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινωθεί το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.

Κατάπτωση εγγυητικής της ΠΑΕ!

Απόφαση που αφορά την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ εξέδωσε η ΕΕΑ .Έτσι την ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.

Η απόφαση της ΕΕΑ: Αίτηση των αθλητών Δημητρίου Διαμαντόπουλου, Ελευθέριου Γιαλούση, Ευστάθιου Ρόκα, Ντάριο Εζεκιέλ Φερνάντεζ Γκαρσία, Κυριάκου Στρατηλάτη, Αλέξανδρου Ζέρη, Γεώργιου Ντάσιου, Ευστράτιου Χιντζίδη, Δημητρίου Αρβανίτη, Ηλία Τσιλιγγίρη, Νικολάου Μπουτζίκου, Έρικ (Eric) Γουάντομ (Wuadom), Σπυρίδωνα Γκουγκούδη, Δημητρίου Καραμανλή, Αναστάσιου Χρυσοστομίδη, Φίλιππου Σκοπελίτη, Σταύρου Παναγιώτου, Κων/νου Αλαμάνη, Κων/νου Μπάρμπα, Γεωργίου Μαργαρίτη, Βασίλειου Τριανταφυλλάκου, Διονυσίου Μακρυδημήτρη, Χρήστου Ιντζίδη, Γεώργιου Θέου, Μιχάλη Παπανικόλα και Mario Gurma (Μάριο Γκούρμα) και των εταιρειών «G.S. ΤΡΑΒΕΛ Α.Ε.Τ.Ε.», «GREENSCAPE A.E.», «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΤΣΑΛΟΥΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» και «ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΙΡΗ Ο.Ε.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Αποφασίστηκε η ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου