ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα νίκη… αύριο πιο κοντά!

σήμερα-νίκη-αύριο-πιο-κοντά-623127

Ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει σήμερα στις 15.00 στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θέλει μόνο τη νίκη στον τελευταίο του αγώνα για το 2016, και αύριο θα περιμένει να είναι πιο κοντά στην κορυφή…

Ο Ολυμπιακός Βόλου που θέλει σήμερα την 9η νίκη του για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή που «έχασε» τον Νοέμβρη, ώστε να την κατακτήσει και πάλι μόνιμα το 2017, θα περιμένει αύριο την Κυριακή το αποτέλεσμα του αγώνα στη Λάρισα όπου, με νίκη του Απόλλωνα, η Βολιώτικη ομάδα θα απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή, με νίκη του Διαγόρα μόλις ένα βαθμό, ενώ με ισοπαλία πάλι ένα βαθμό!

Αυτό που προέχει πάντως είναι σήμερα η νίκη του Ολυμπιακού επί του Αχιλλέα, κάτι που χρειάζεται προσπάθεια, αφού η ομάδα της Πιερίας χρειάζεται βαθμούς για παραμονή, ευρισκόμενη στην 14η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έχει μόνο δυο νίκες (στην έδρα του), 3 ισοπαλίες (μια εντός) και 7 ήττες (οι 3 στην έδρα), ενώ εκτός από την αλλαγή στην ήμερα, υπήρξε και στην έδρα του αγώνα, ο οποίος τελικά θα γίνει στο ΔΑΚ Κατερίνης στις 15.00 κι όχι στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας (Βατάν). Πράγμα που είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, αφού τελευταία φορά που είχε χάσει στην Κατερίνη ήταν τον Μάιο του 1998, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όταν είχε ηττηθεί εκεί 2-0 από τον Πιερικό. Έκτοτε οι ερυθρόλευκοι έδωσαν εννέα παιχνίδια στην Κατερίνη (οκτώ για το πρωτάθλημα, και ένα για το Κύπελλο), μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ τα τελευταία τέσσερα ματς ήταν νικηφόρα. (Φέτος Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 0-2 με δυο γκολ από τον Φλίγκο).

Το πρόβλημα σήμερα για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, είναι ότι εκτός από τις γνωστές απουσίες του Γκουστάβο Πρίτος και του Φαμπρίτσιο Πότσι, έμεινε εκτός αποστολής και ο Φελίπε Ντα Κόστα.

Ο πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού που είχε τραυματιστεί στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, την Τετάρτη έκανε ατομικό πρόγραμμα, την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά, αλλά χθες το προπονητικό τιμ έκρινε σκόπιμο να τον αποκλείσει από την αποστολή. Έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που θα ταξιδέψει στην Κατερίνη, απαρτίζεται από τους:

Σάκη Κατσούλη, Βαγγέλη Στουρνάρα, Βασίλη Ιωαννίδη, Γιάννη Κωστόπουλο, Παναγιώτη Ζώνα, Ηλία Σταύρου, Κώστα Οικονόμου, Γιάννη Δωματά, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Κώστα Φλίγκο, Αλέξανδρο Αναστασίου,Κώστα Παλιούρα, Αθανάσιο Τέλλο, Δημήτρη Στασινόπουλο, Ανδρέα Κόκα, Βαγγέλη Αγγελή, Άγγελο Κολημήτρα, Δήμο Κόκα και Γιώργο Πατσή.

Σημαντική αναμένεται να είναι σήμερα και η στήριξη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν στην Κατερίνη είτε οργανωμένα – είτε μεμονωμένα, παρά την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ο Μαλούτας διαιτητής

Από της ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας. Ο Δημήτρης Μαλούτας, που έχει σφυρίξει 23 ματς Β’ Εθνικής, 30 της Γ’ και 2 κυπέλλου, έχει σφυρίξει φέτος τα ματς: Ολυμπιακός Β. –Αμβρακία 3-1, Πύδνα Κίτρους-Ρήγας Φεραίος 3-1 και Νέστος Χρυσούπολης- Απόλλων Καλαμαριάς 0-3, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού εκτός έδρας: 2/11/14 (Β’) Αγροτικός Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1 και 5/3/08 (Γ’) Θερμαϊκός Θέρμης – Ολυμπιακός 0-0.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 17/12 στις 15:00, ο Μαλούτας, θα έχει βοηθούς τούς Μιχάλη Κελεσίδη και Αθανάσιο Παπαδάκη, όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Τα 80 χρόνια του Συλλόγου

Κάλεσμα απευθύνουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για τα 80 χρόνια του Συλλόγου αναφέροντας τα εξής: «Με τον ερχομό του έτους 2017, ο αγαπημένος μας σύλλογος ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου, αποφάσισε τη σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την οργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2017 έως και 2 Ιουνίου 2017, ημέρα των γενεθλίων του Συλλόγου μας.

Οι παράγοντες, οι αθλητές και οι φίλαθλοι που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς και με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση τον Ολυμπιακό Βόλου στην πολύχρονη ιστορία του, είναι πάρα πολλοί και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.

Αυτό δείχνει το μέγεθος και το μεγαλείο του μεγαλύτερου συλλόγου του Βόλου.

Για λειτουργικούς και μόνο λόγους, χωρίς πρόθεση να αδικήσουμε κανέναν ή να απαξιώσουμε την προσφορά κανενός, προτείναμε σε παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους να έχουν την τιμητική θέση του Μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Συλλόγου.

Κατόπιν τούτου, καλούνται την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο PARK HOTEL οι κ.κ. Βαρούτσικος Παναγιώτης, Βαλασάς Νικόλαος, Γάτος Κων/νος, Γκανάτσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος, Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Νταόπουλος Δημοσθένης, Παπουτσής Κων/νος, Παπαδήμας Δημήτριος, Παναγής Νεοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος, Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων, προκειμένου να γίνουν προτάσεις και να παρθούν αποφάσεις για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου