ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββατο …και περιμένει!

σάββατο-και-περιμένει-625206

Μια μέρα νωρίτερα θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα για το 2016 ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα αγωνιστεί Σάββατο (17/12-3 μμ) αντί για την Κυριακή στην Κατερίνη (και όχι στο Βατάν) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής, του 2ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός με νίκη το Σάββατο θα περιμένει την Κυριακή να δει πως θα διαμορφωθεί η τριάδα κορυφής στη βαθμολογία του ομίλου, αφού υπάρχει η μονομαχία 1ου-2ου μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας-Διαγόρα Σεβαστής και μετά θα περιμένει και την ενίσχυση της ομάδας καθώς η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι τον Γενάρη του νέου έτους 2017.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώσε χθες την αλλαγή ημέρας και τόπου διεξαγωγής του παιχνιδιού Ολυμπιακός Βόλου- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, τονίζοντας ότι «το παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης».

Η αλλαγή από Κυριακή σε Σάββατο έφερε και τροποποιήσεις στο σχεδιασμό της εκδρομής που οργανώνουν οι Austrian Boys στην Πιερία. Έτσι, οι δηλώσεις συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να γίνουν ως και την Παρασκευή στις 21:00.

Η σχετική ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή που διοργανώνουμε για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Κατερίνης. Το κόστος της εκδρομής είναι 10 Ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου μας καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 6 με 9 το βράδυ».

Θετικό για τον Ολυμπιακό το Σάββατο ότι θα αγωνιστεί σε μια έδρα στην οποία έχει θετική παράδοση, αφού τελευταία φορά που είχε χάσει στην Κατερίνη ήταν το Μάιο του 1998 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όταν είχε ηττηθεί εκεί 2-0 από τον Πιερικό. Έκτοτε, οι ερυθρόλευκοι έδωσαν εννέα παιχνίδια στην Κατερίνη (οκτώ για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ τα τελευταία τέσσερα ματς ήταν νικηφόρα. (Φέτος Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 0-2 με δυο γκολ από τον Φλίγκο).

Όσον αφορά την αναμονή μετά την 13η αγωνιστική, η διοικούσα επιτροπή αναμένεται να κάνει πράξη την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με «έτοιμους» παίκτες, ενώ στην Κυριακάτικη αναμονή (εφόσον έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός) με νίκη του Απόλλων θα απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή. Με νίκη του Διαγόρα μόλις ένα βαθμό, ενώ με ισοπαλία πάλι έναν βαθμό!

Ο Μαλούτας διαιτητής

Από της ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας. Ο Δημήτρης Μαλούτας που έχει σφυρίξει 23 ματς Β’ Εθνικής, 30 της Γ’ και 2 κυπέλλου, έχει σφυρίξει φέτος τα ματς Ολυμπιακός Β. –Αμβρακία 3-1 ,Πύδνα Κίτρους-Ρήγας Φεραίος 3-1 και Νέστος Χρυσούπολης- Απόλλων Καλαμαριάς 0-3, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού εκτός έδρας: 2/11/14 (Β’) Αγροτικός Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1 και 5/3/08 (Γ’) Θερμαϊκός Θέρμης – Ολυμπιακός 0-0.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 17/12 στις 15:00, ο Μαλούτας, θα έχει βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη και Αθανάσιο Παπαδάκη, όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Στη Σχολή UEFA A ο Κώστας Μπράτσος

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που θα παρακολουθήσουν τη Σχολή UEFA A (1η φάση) του Ρεθύμνου (17-28/1/2017). Μέσα σ’ αυτά βρίσκεται κι αυτό του Κώστα Μπράτσου, του βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών του σ’ αυτή τη σχολή, όπως βεβαίως όλοι οι προπονητές, αποκτά δικαίωμα να είναι βοηθός στη Football League και τη Super League. Να σημειωθεί ότι, λόγω της φοίτησης στη σχολή UEFA A ο Κώστας Μπράτσος δε θα είναι παρών σε δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου