ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τα «καμπανάκια» …μεταγραφή

μετά-τα-καμπανάκια-μεταγραφή-632847

Ενώ στον Ολυμπιακό Βόλου κτύπησαν «καμπανάκια» από τα όχι καλά αποτελέσματα που έφεραν μέσα σε 12 μέρες την ομάδα από την κορυφή να απέχει τώρα 4 βαθμούς από τον πρώτο και να βρίσκεται στην τρίτη θέση, η διοικούσα επιτροπή ανακοίνωσε πρόωρα την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου με την έλευση του Γαλλο-Καμερουνέζου Ερβέν Μούκαμ…

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει θητεία στην Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε τελευταίο ματς τον περασμένο Απρίλιο στο Καυτατζόγλειο, ενώ με την ομάδα της Τρίπολης έπαιξε 15 ματς στη Σουπερλίγκα και άλλα 10 στο κύπελλο όπου πέτυχε και 3 γκολ στη Λάρισα ,στον Τύρναβο και επι του Κισσαμικού. Πριν έρθει στην Ελλάδα ο Ερβέν Μούκαμ Μεκοντσό, είχε 6 γκολ σε 17 παιχνίδια της τέταρτης κατηγορίας της Γαλλίας ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μετς .

Ο Ερβέν Μούκαμ που είναι 8 φορές διεθνής με τις ομάδες Νέων της Γαλλίας (Κ17, Κ16) έχει ύψος 1,68 και είναι 23 ετών ήδη προπονείται με τους ερυθρόλευκους αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τα ματς του 2017…

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον παίκτη : «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του επιθετικού Ερβέν Μούκαμ στην ομάδα.

Ο Ερβέν Μούκαμ, Καμερουνέζος με Γαλλική υπηκοότητα, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1994 και έχει συμμετάσχει στην Κ16 και Κ 17 της Εθνικής Γαλλίας, αλλά και στην FC Metz (33 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης (25 συμμετοχές και 3 γκολ).

Με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και η εξαιρετική του εμφάνιση πέρυσι στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, συζητήθηκε απ’ όλους.

Ο 22χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων της Super League και της Football League, εξαιτίας της τεχνικής του κατάρτισης, της δύναμης αλλά και της μαχητικότητάς του.

Ο Ερβέν Μούκαμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2017.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες»!

«Τα καμπανάκια»

Απογοήτευση έφερε στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού η εμφάνιση της ομάδας στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη που σε συνδυασμό με τις αποτυχίες στα άλλα ντέρμπι με Καραϊσκάκη και Διαγόρα έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση και στο-4 από την κορυφή.

Η δήλωση του προπονητή Τίμου Καβακά «Δεν μπορώ να πω, πως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που δείξαμε» δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και να αισθάνεσαι και τυχερός που δεν είχε ήττα την Κυριακή…

Ο Ολυμπιακός μάλιστα στα δυο τελευταία ματς δεν σκόραρε, τα ατού του δεν βοήθησαν σε κρίσιμους αγώνες και τώρα απαιτείται ανασύνταξη για να κερδηθεί ότι χάθηκε σε πιο εύκολα θεωρητικά ματς και περιμένοντας στραβοπατήματα από τις διεκδικήτριες ομάδες στα ματς ως το τελος του α΄γυρου. Στην 12η αγωνιστική παίζουν ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας Σεβαστής, στην 13η Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας Σεβαστής και Νίκη -ΑΕ Καραϊσκάκης ,στην 14η Διαγόρας Σεβαστής-Νίκη και στην 15η αγωνιστική Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει απώλειες των άλλων αλλά θα πρέπει να κάνει και αυτός νίκες διώχνοντας το καλό του πρόσωπο ενώ πρέπει να βγάλει στο γήπεδο περισσότερο πάθος και να δικαιολογήσει τίτλους που του έχουν αποδοθεί όπως φαβορί, ροστερ ανώτερης κατηγορίας και καλοπληρωμένων παικτών!

Ως τη λήξη του α΄γύρου ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή για την 12η αγωνιστική (11/12) θα υποδεχθεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας σε ένα ματς όπου επανέρχεται ο Κώστας Οικονόμου, αλλα όχι και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος, ενώ ένα πρόβλημα έχει από το ματς της Κυριακής και ο Λιονέλ Πότσι.Πιο ετοιμος θα είναι στη συνέχεια και ο Παναγιώτης Ζώνας και στην 13η αγωνιστική (18/12) ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Πιερία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο τελευταίο ματς του 2016. Πλέον τα άλλα δυο ματς για τον α΄γυρο θα γίνουν τον Γενάρη του 2017 με την ομάδα εκτός του Μούκαμ να έχει ενισχυθεί σε θέσεις κλειδιά με άλλους 4 παίκτες!

Τα πρώτα ματς τελευταία του α΄ γύρου είναι στην 14η αγωνιστική (8/1/17): Ολυμπιακός Βόλου – Ρήγας Φεραίος και στην 15η αγωνιστική (15/1): Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου υποστηρίζει πως ήταν εχθρική η διαιτησία Τζοβάρα κι ενώ μηδενίζει την προσφορά Τζαναβάρα που είχε την ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή και αφήνει αιχμές για αδιάφορους παίκτες, καλεί τον κόσμο να είναι συσπειρωμένος για τη συνέχεια ώστε η ομάδα να ξαναβρεθεί στην κορυφή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ: «Καταγγέλλουμε την εχθρική και απαράδεκτη διαιτησία του διαιτητή Τζιοβάρα από τη Λαμία και στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας πριν λίγες βδομάδες.

Καλούμε τη Διοίκηση να ζητήσει εξαίρεση από όλους τους διαιτητές της Λαμίας και Λάρισας, από δύο νομούς εχθρικούς και κομπλεξικούς απέναντι στην ομάδα της πόλης του Βόλου.

Τζιοβάρηδες, Γλυκολαίμηδες και άλλοι διαιτητές νέας γενιάς άξιοι εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς των Σιδηρόπουλων, Καλόπουλων, Αρετόπουλων, Κάκηδων είναι έτοιμοι να αναρριχηθούνε στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να τους χαίρονται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού συσπειρωμένους, ενωμένος και πεισμωμένος στηρίζει τη Διοίκηση, τον προπονητή και την ομάδα. Όσοι όμως παίκτες βασικοί δεν μπορούνε και έχουνε μηδενική προσφορά να παραδώσουνε τώρα τις φανέλες και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Η ομάδα μας, αφού έδιωξε τον προπονητή Τζαναβάρα, του οποίου η προσφορά ήτανε ανύπαρκτη και μηδενική, τώρα με τον νέο προπονητή και με τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, είναι έτοιμη να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πολύ σύντομα.

Με υπομονή και πίστη προχωράμε όλοι μαζί και με σωστή και ψύχραιμη διαχείριση ξεπερνάμε οποιαδήποτε δυσκολία και πρόβλημα. Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου