ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την ανωτερότητα στο γήπεδο

την-ανωτερότητα-στο-γήπεδο-638073

Την αγωνιστική του ανωτερότητα κι αυτό που παραδέχονται οι περισσότεροι αντίπαλοί θέλει να δείξει στο γήπεδο και την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει μοναδικό στόχο τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη στη Νέα Ιωνία για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου που έχει ως στόχο την άνοδο πρέπει να δείξει αυτή την ανωτερότητα του στο γήπεδο και σε ένα ντέρμπι, όπου η επιτυχία θα έχει διπλή σημασία και το βέβαιο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα ενός τοπικού ντέρμπι και είναι έτοιμοι να το δείξουν την Κυριακή…

Η Βολιώτικη ομάδα έχει ήδη κλείσει την κακή παρένθεση της άτυχης περασμένης εβδομάδας, που είχε δυο απώλειες με ισοπαλίες και χαμένα πέναλτι δίνοντας το δικαίωμα στον Διαγόρα Σεβαστής να προσπεράσει και να μείνει πρώτος αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας να τον προσπερνά στη δεύτερη θέση, ενώ έχει ένα βαθμό πίσω του τη Νίκη, που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο «Παντελής Μαγουλάς» στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου την περασμένη εβδομάδα έμεινε για πρώτη φορά αρχικά έναν και μετά δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του 2ου ομίλου, σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που χρειαζόταν και η τόνωση ψυχολογίας εν όψει του ντέρμπι με τη Νίκη, αλλά όλοι πιστεύουν ότι αυτή η τόνωση για να ξαναβρεθεί στην κορυφή θα έρθει με νίκη την Κυριακή στη Νέα Ιωνία με καλύτερη τελική προσπάθεια και περισσότερο καθαρό μυαλό. Στα υπέρ του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο ντέρμπι είναι ότι θα έχει και πάλι στη σύνθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, Κώστα Φλίγκο, ο οποίος έχει σκοράρει στα 8 από τα 9 ματς που έχει αγωνιστεί, ενώ σε αυτό που την περασμένη Κυριακή δεν αγωνίστηκε(και η ομάδα πρώτη φορά δεν σκόραρε)εξέτισε την ποινή του…

Ο Τίμος Καβακάς πάντως καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, χωρίς να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα την Κυριακή θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Κώστας Οικονόμου και ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος. Ο Οικονόμου συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα είναι εκτός. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει χάσει παιχνίδι φέτος, ξεκινώντας βασικός σε όλα τα ματς και την Κυριακή για τη θέση του προορίζεται πιθανόν ο Ηλίας Σταύρου. Οσο για τον Μπρίτος, θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το φιλικό με τη Βέροια, χωρίς ακόμη να μπορεί να προσδιοριστεί πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα. Αν θα προλάβει, δηλαδή, το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Πανθεσσαλικό ή θα επιστρέψει στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια (18/12). Οσον αφορά τον Παναγιώτη Ζώνα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, την περασμένη αγωνιστική είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά δεν έπαιξε στο ματς με τον Διαγόρα και είναι θέμα προπονητή, αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ο Τζοβάρας διαιτητής

Ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού στο «Π. Μαγουλάς». Ο Λαμιώτης διαιτητής έχει «σφυρίξει» φέτος τον Ολυμπιακό στη Λάρισα με τον Απόλλωνα και στο παρελθόν άλλα πέντε παιχνίδια του Ολυμπιακού. Συνολικά με ρέφερι τον Τζοβάρα ο Ολυμπιακός μετρά τρεις νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Βοηθοί την Κυριακή θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Γιώργος Λιτοσελίτης και οι δύο επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Κώστας Παρούσης νέος γυμναστής

Την πρόσληψη του Κώστα Παρούση, στο πόστο του γυμναστή της ομάδας, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον γυμναστή κ. Κώστα Παρούση.

Ο Κώστας Παρούσης γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1983 και έχει εργαστεί σε Προοδευτική, Σαρωνικό Αίγινας, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Λάρισα, Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στον Πανιώνιο, στην ΑΕΚ Λάρνακας, στον Αχαρναϊκό, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Αποτέλεσε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ ξεκίνησαν μαζί τη χρονιά στη Βέροια, όπου και αποχώρησαν. Ο έμπειρος γυμναστής βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου γνώρισε τους παίκτες και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του εύχεται καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγκαίνια των νέων γραφείων των Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία τονίζουν πως τα επίσημα εγκαίνια των γραφεία θα γίνουν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφήνουμε πίσω ότι μας πίκρανε και κοιτάμε μπροστά. Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς αλλά και την ομάδα μας.

Το νέο μας σπίτι στην οδό Αναλήψεως 126, θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα από νωρίς το απόγευμα περιμένοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Το αποκορύφωμα της συσπείρωσης, θα είναι το προσεχές Σάββατο (3 Δεκεμβρίου) στις 7 του απόγευμα όπου θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια της νέας Αυστριακής Αετοφωλιάς.

Είμαστε σίγουροι, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο επόμενος αγώνας και πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα κάνουν το καθήκον τους και θα δώσουν χαρά στο κόσμο της ομάδας. Oλοι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι κοντά στους Austrian Boys».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου