ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κλωτσώντας ευκαιρίες»… πάει στο ντέρμπι!

κλωτσώντας-ευκαιρίες-πάει-στο-ντέ-640024

Μέσα σε πέντε μέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε δυο ντέρμπι έχασε δυο πέναλτι, τέσσερεις βαθμούς και την βαθμολογική πρωτιά και τώρα πια σε πέντε μέρες στο τρίτο κατά σειρά ντέρμπι θέλοντας να κερδίσει ότι έχασε και να ευχαριστήσει τον κόσμο του…

«Κλωτσώντας τις ευκαιρίες» με δυο χαμένα πέναλτι …με Καραϊσκάκη στην Άρτα και με Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός Βόλου κι ενώ για πρώτη φορά δεν σκόραρε, έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του 2ου ομίλου επιτρέποντας δυο φορές στην ουσία ο ίδιος στον Διαγόρα Σεβαστής να προσπεράσει και να μείνει πρώτος αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας από προχθές να τον προσπερνά στη δεύτερη θέση ,ενώ έχει ένα βαθμό πίσω του τη Νίκη, που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο «Παντελής Μαγουλάς» στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής…

Στον Ολυμπιακό Βόλου αισιοδοξούν ότι σύντομα και ως το τέλος η ομάδα θα είναι στην κορυφή και όπως είπε με βεβαιότητα και ο νέος προπονητής του Τίμος Καβακάς … «θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έχει την καλύτερη ομάδα, το καλύτερο υλικό και την καλύτερη διοίκηση στην κατηγορία».

Η τόνωση ψυχολογίας που ήθελε η ομάδα εν όψει του ντέρμπι με τη Νίκη μπορεί να μην ήρθε προχθές αλλά για την Κυριακή υπάρχει η ελπίδα για καλύτερη τελική προσπάθεια και περισσότερο καθαρό μυαλό σε ένα παιχνίδι τοπικό ντέρμπι ιδιαίτερης σημασίας με τους ερυθρόλευκους να έχουν μάθει τις δυσκολίες και να καλούνται να το κερδίσουν, για να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Στα υπέρ του Ολυμπιακού για το επόμενο ντέρμπι είναι ότι θα έχει και πάλι στη σύνθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, Κώστα Φλίγκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα σημαντική απουσία θα είναι αυτή του Κώστα Οικονόμου που έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς και την Κυριακή συμπλήρωσε τον απαγορευτικό αριθμό των καρτών.

Στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (4/12, 15.00), ο Τίμος Καβακάς δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τον τραυματία Γκουστάβο Μπρίτος ενώ θα έχει με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας τον Παναγιώτη Ζώνα, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Διαγόρα, δίχως όμως να αγωνιστεί…

Το βέβαιο είναι ότι στον Ολυμπιακό έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα ενός τοπικού ντέρμπι και είναι έτοιμοι να δείξουν την ανωτερότητα τους στο γήπεδο…

Εγκαίνια των νέων

γραφείων των Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία τονίζουν πως τα επίσημα εγκαίνια των γραφεία θα γίνουν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφήνουμε πίσω ότι μας πίκρανε και κοιτάμε μπροστά. Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς αλλά και την ομάδα μας. Το νέο μας σπίτι στην οδό Αναλήψεως 126, θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα από νωρίς το απόγευμα περιμένοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Το αποκορύφωμα της συσπείρωσης, θα είναι το προσεχές Σάββατο (3 Δεκεμβρίου) στις 7 του απόγευμα όπου θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια της νέας Αυστριακής Αετοφωλιάς. Είμαστε σίγουροι, ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο επόμενος αγώνας και πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα κάνουν το καθήκον τους και θα δώσουν χαρά στο κόσμο της ομάδας. Ολοι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου. Ολοι κοντά στους Austrian Boys».

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β. ευχαριστεί την Coca Cola

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ευχαριστεί την Coca Cola για την χορηγία που έκαναν στην ακαδημία ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί θερμά την εταιρία “Coca Cola τρία Έψιλον (3Ε)” για την χορηγία 150 μπαλών ποδοσφαίρου, στο τμήμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου».

Φλίγκος πάντα στην κορυφή των σκόρερ

Ο Κώστας Φλίγκος αν και δεν αγωνίστηκε προχθές παραμένει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με 11 γκολ με τον επιθετικό των ερυθρολεύκων να έχει σκοράρει στα 8 από τα 10 ματς.

Αναλυτικά οι σκόρερ στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής :

11 γκολ:Φλίγκος(Ολυμπιακός Βόλου)

6 γκολ: Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας), Δεμηρτζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής)

5 γκολ: Γκίκας, Σέττος (Ρήγας Φεραίος), Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης)

4 γκολ:Κορέτα Νικλητσιώτης (Νίκη Βόλου), Διβανές (Απόλλων Λάρισας), Σαμανίδης (Διαγόρας Σεβαστής)

3 γκολ: Κυπτίου (Ρήγας Φεραίος), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Πετρουζέλης(Κυπαρίσσης Ν. (Πύδνα Κίτρους),Βασίλιεβιτς (Διαγόρας Σεβαστής),Ντινιωτάκης (Θεσπρωτός),Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας),Παπαδόπουλος (Πιερικός)

2 γκολ: Κ. Οικονόμου (Ολυμπιακός Βόλου),Μ. Παπαδόπουλος, Μέτσε (Νίκη Βόλου),Τζοβάρας (Ρήγας Φεραίος),Θ.Παπαδόπουλος, Αγρόδημος (Απόλλων Λάρισας),Γόρδιος (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου),Δαδάκος, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Ηλιόπουλος, Πανάκης (Ένωση Ιστιαίας),Μηνάς ,Μπίκας, (Θεσπρωτός), Ευαγγέλου(ΑΕ Καραϊσκάκης) Νταλάκας(Αμβρακία)

1 γκολ: Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Δωματάς, Ιωαννίδης (Ολυμπιακός Βόλου),Μαλακασιώτης, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Ναουμίδης ,Παπαγεωργίου(Νίκη Βόλου), Αλεξίου (Ρήγας Φεραίος), Γυφτοκώστας, Κόλινς, Βελέτης, Ευαγγέλου, Χαρτσιάς, Λώττας (ΑΕ Καραϊσκάκης),Ιβανίδης, Ανδρέου, Σάββας, Σουλίδης ,Πέντα (Απόλλων Λάρισας),Μενεγκούσο, Μακράκης, Στεφανίδης, Κατσιαμήτας, Ιορδανίδης, Γούτσιος (Πύδνα Κίτρους), Γεωργοπάλης, Μάμαλος, Γαστεράτος, Γούναρης, Τόμπρος (Αστέρας Πετριτή),Λαζόπουλος, Καραμανώλας, Τριανταφυλλίδης, Καμαρά ,Αγαθαγγελίδης (Πιερικός),Μυλωνάς, Λάγδαρης, Μπενίσκος, Καλουσίδης, Τσαγκαράκης (Διαγόρας Σεβαστής),Ιωάννου, Στάμος πέν., Τεντολούρης, Σκρέκας (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Αναστασιάδης, Τζιάλλας, Νάκος, Ντόκος (Θεσπρωτός),Άτσκα, Κώστας, Ιωάννου, Καραχαλίδης (Εθνικός Φιλιππιάδας),Στεργίου, Αλεξίου (Ένωση Ιστιαίας),Τοντόροφ, Κτενάς, Σιδέρη, Κοντογιάννης (Τηλυκράτης),Νάκας, Καμπερίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Τάσσος (Αμβρακία Κωστακιών)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου