ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από αύριο πάλι στην κορυφή

από-αύριο-πάλι-στην-κορυφή-643641

Από αύριο και πάλι πρωτοπόρος είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό Βόλου που από την περασμένη Τέταρτη που «έπεσε» για πρώτη φόρα φέτος από την κορυφή της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής το μόνο που σκέπτεται είναι η νίκη αύριο .

Αύριο ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Διαγόρα Σεβαστής σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι από το γεγονός και μόνο ότι η ομάδα της Πιερίας …που πολλοί μέχρι πέρσι δεν την είχαν ακουστά …είναι σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια βαθμών την περασμένη Τέταρτη στην Άρτα έχει πλέον νέο προπονητή τον Τίμο Καβακά … ενώ η απώλεια «επέτρεψε» στον Διαγόρα Σεβαστής που θεωρείται ομάδα έκπληξη να προσπεράσει στην κορυφή που είναι είναι μόνος με συγκομιδή 8-0-1 …αλλά αν η Βολιώτικη ομάδα κερδίσει αύριο θα βρεθεί αυτή μόνη πρώτη.

Ο Τίμος Καβακάς ως νέος προπονητής θέλει το δικό του καλό ξεκίνημα έχοντας μπροστά ντέρμπι στο Βόλο, αφού αμέσως μετά ο Ολυμπιακός δεν φεύγει από το Βόλο -αν και θα παίξει εκτός έδρας- καθώς υπάρχει το τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», την ώρα που θα υπάρξει και σύγκρουση άλλων δυο διεκδικητών του Απόλλωνα και του Καραϊσκάκη!

Μόνο νίκη κορυφής λοιπόν θέλει αύριο ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο Πανθεσσαλικό, στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας…χωρίς όμως τον πρώτο σκόρερ και πρώτο της κατηγορίας Κώστα Φλίγκο, που έχει πετύχει τα 11 από τα 18 γκολ της ομάδας, αφού την Τέταρτη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης …όπου και σκόραρε και έχασε και πέναλτι .

Ο Ολυμπιακός επίσης και αύριο θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γκουστάβο Μπρίτος που είναι τραυματίας, αναμένεται να επανέλθει ο Πότσι να παίξει από την αρχή ο Ντα Κόστα, ενώ ίσως δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή, από το ξεκίνημα της χρονιάς, τον Ζώνα.

Η σύντομη προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη συνέχεια ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Τίμος Καβακάς, θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο»

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία τονίζει ότι την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό, ενώ παράλληλα ενημερώνει και για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

«Αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 15:00, η ομάδα μας υποδέχεται τον Διαγόρα Σεβαστής σ’ ένα κομβικό, για την πορεία του πρωταθλήματος, παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με πάθος και σθένος τον αγώνα του στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και χρειάζεται τη στήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου.

Ο φίλαθλος κόσμος μας ήταν, είναι και θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Η ομάδα μας, ενωμένη και δυνατή, θα δώσει τον δικό της αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Συνεχίζουμε όλοι μαζί! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά! Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου».

ΣΦΟΒ: «Ο κόσμος κοντά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, στην οποία τονίζονται τ’ ακόλουθα:«Μετά το άτυχο ματς της Τετάρτης και μετά τη γενναία απόφαση της Διοίκησης για την αλλαγή του προπονητή, ο Ολυμπιακός μας γυρίζει σελίδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού καλείται να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα μας και να δώσει δυνατό παρών στο ματς της Κυριακής και σε όλα τα επόμενα.

Οι παίκτες να θυμούνται και να νοιώθουν ότι φοράνε τις φανέλες της ομάδας που πριν από λίγα χρόνια έφτασε μια ανάσα να παίξει με την Παρί Σεν Ζερμαίν και την οποία θα απέκλειε εκείνη τη χρονιά.

Ο έντρομος όμως και αποτυχημένος Πλατινί μαζί με κάποιους πολιτικούς της Αθήνας εξαφάνισε εκείνη την ομάδα μέσα σε μια νύχτα, χωρίς τίποτα αποδεδειγμένο και δεδικασμένο. Αυτά για την ιστορία.

Να τιμήσουν λοιπόν τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας και κάθε Κυριακή να μας χαρίζουν επιτυχίες και βαθμούς και στο τέλος το πρωτάθλημα. Εμείς θα τους στηρίξουμε και στα δύσκολα.

Την Κυριακή καλούμε τα μέλη μας στη γνωστή κερκίδα, στη μέση, να δώσουμε δύναμη και πίστη στην ομάδα μας.

Το μέλος μας, ο Ανδρέας, μετά την ανάρρωσή του επανέρχεται δυναμικά, ξεσηκώνοντας όλο το Στάδιο».Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Κάλεσμα για το μπάσκετ

Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται: «Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα μας μετά τις έξι συνεχόμενες νίκες της (εκ των οποίων οι 4 εκτός έδρας), στοχεύει σε μια ακόμη επί του ισόβαθμου Ηρακλή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμες, εκτός της Εύης Κυριατζίδου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στo πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στον Αλμυρό με τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 με τις γνωστές απουσίες των Αλεξίου και Λουλούδη (λόγω τραυματισμού) και του Αχριάνη (λόγω στράτευσης), στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου