ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να έχει συνέχεια …στην Κατερίνη

να-έχει-συνέχεια-στην-κατερίνη-643760

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες πρόσθεσε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της κερδίζοντας προχθές την Αμβρακία Κωστακιών 1-0 και πλέον κοιτάζει μπροστά για ακόμη καλύτερη συνέχεια και με μεγαλύτερα σερί…

Την Κυριακή η Νίκη έχει ένα ματς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το προχθεσινό παίζοντας στην Κατερίνη με τον Πιερικό και το μόνο που θέλει είναι το θετικό αποτελέσματα που θα την κρατήσει κοντά στο στόχο και στην κορυφή.

Στην δεύτερη φετινή επίσκεψη στην Πιερία η Νίκη θέλει το καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη όταν στις 6 του μήνα είχε χάσει στο Κίτρος από την Πύδνα με παράπονα από τη διαιτησία σε μια διαφορετική έδρα, όπου πέρσι έσπασε μια κακή παράδοση όπου σε 18 επισκέψεις δεν είχε κερδίσει τον Πιερικό σε Α’ και Β΄ Εθνική ενώ δεν έχει χάσει όταν οι δυο ομάδες είναι σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα όπως και φέτος η Γ΄Εθνική!

Πέρσι η Νίκη είχε κερδίσει στην Κατερίνη 1-2 με τα γκολ του Ναουμίδη και του Κανελλόπουλου ενώ έχει καταγράψει άλλη μια νίκη το 2002 στην τότε Δ΄ Εθνική 0-1 με γκολ του Πακάλτση !

Την Κυριακή ο προπονητής της Νίκης Στέφανος Ξηροφώτος ελπίζει στις περισσότερες λύσεις και στην καλύτερη τελική προσπάθεια ώστε η ομάδα που θα έχει και στήριξη από τον κόσμο της να φύγει νικήτρια από την Κατερίνη και να «φτιάξει» ένα νέο καλύτερο σερί αφού ζητούμενο είναι η σταθερότητα και οι συνεχόμενες νίκες που θα δώσουν άλλο αέρα και ψυχολογία ενώ θα διατηρήσουν και την ομάδα ψηλά .

Ως τώρα η Νίκη δεν έχει καταφέρει να κάνει σερί πάνω από δυο νίκες αφού ξεκίνησε με διπλό στη Φιλιππιάδα (0-2)συνέχισε με νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας(3-0), αλλά έχασε στο Βελεστίνο(2-0), ενώ και στη δεύτερη προσπάθεια για σερί είχε νίκες επί του Θεσπρωτού (1-0) και στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή(1-3) για να έρθει η πρώτη ατυχία –με στραβοπάτημα –έδρας στη Νέα Ιωνία με την ουραγό Ιστιαία(2-2)! και πάνω που επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας) ήρθε η ήττα από την Πύδνα Κίτρους …ενώ ως το τέλος του α΄ γύρου έχει άλλα τέσσερα ντέρμπι δυο τον Δεκέμβρη στη Νέα Ιωνία και άλλα δύο εκτός έδρας σε Πιερία και Λάρισα όλα με ομάδες της πρώτης «πεντάδας» της βαθμολογίας…

Στη Νίκη που πάντα βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα το αμέσως επόμενο, η ομάδα σε δυο ματς που κέρδισε εκτός έδρας σε Φιλιππιάδα και Κέρκυρα σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο και πήρε τις νίκες και το ίδιο θα επιδιώκει την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό, αφού η νίκη στην Κατερίνη θα έχει διπλή αξία

Ο επόμενος αντίπαλος Πιερικός που ήταν αήττητος στις 4 πρώτες αγωνιστικές είχε δυο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα που ήταν και οι μοναδικές μέχρι προχθές που έχασε 4-1 από τον πρωτοπόρο πια Διαγόρα Σεβαστής έχοντας συνολικά 2 νίκες,4 ισοπαλίες και τις 3 ήττες.

Στην Κατερίνη έχει κερδίσει την Ιστιαία (3-0) έχει χάσει από Ολυμπιακό (0-2) και έχει ισοπαλίες με Πύδνα Κίτρους (1-1) με ΑΕ Καραϊσκάκης (1-1) ενώ εκτός έδρας έχασε από Απόλλωνα Λάρισας (3-0) από Διαγόρα(4-1),κέρδισε τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (0-1) κι είχε ισοπαλίες με Τηλυκράτη Λευκάδας (0-0) με Αμβρακία Κωστακιών (0-0).

Μετά την Κατερίνη η Νίκη έχει το τοπικό κλασσικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό(4/12) στο «Π.Μαγουλάς», στη συνέχεια με ενδιάμεσο αγώνα κυπέλλου πάει στα Τρίκαλα(11/12) να αντιμετωπίσει τους Μαύρους Αετούς και ο πρώτος γύρος κλείνει με τρία συνεχόμενα ντέρμπι.

Αρχικά στην 13η αγωνιστική η Νίκη θα υποδεχτεί(18/12) την αήττητη σήμερα ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία πέρσι στη Νέα Ιωνία έμεινε στο 0-0, στην 14η αγωνιστική αντίπαλος θα είναι (8/1) στην Πιερία ο Διαγόρας Σεβαστής που σήμερα είναι στην κορυφή με μόνο νίκες στην έδρα του και τέλος στην 15η αγωνιστική(15/1) θα αγωνιστεί στη Λάρισα με τον Απόλλωνα Λάρισας που ως σήμερα έχει την καλύτερη επίθεση.

Αυτό που πάντως είναι προτεραιότητα και ζητούμενο για τη Νίκη είναι η νίκη την Κυριακή στην Κατερίνη με την προετοιμασία ήδη να ξεκίνησε από χθες

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος είδε με ευχαρίστηση τον Φάνη Μαλακασιώτη να παίρνει κανονικά μέρος σε φουλ ρυθμούς, που σημαίνει πως ο ταλαντούχος επιθετικός που έλειψε προχθές θα δώσει το παρών στην Κατερίνη όπως και ο Νετι Μέτσε που έλειψε λόγω τιμωρίας.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος, δεν είχε χθες στην διάθεσή του τον τραυματία Στέλιο Αλεξανδρή που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, καθώς και τον στρατευμένο Κώστα Μουράτη. Επίσης ένας μικροτραυματισμός άφησε προληπτικά εκτός προπόνησης και τον Γιώργο Νικλητσιώτη χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ,ενώ στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε και ο Μιχάλης Σουάρες.

Ζούγρας στην Κατερίνη

Ενώ από τη Νικη χθες υπήρξε διαμαρτυρία για τον διαιτητή Μίσσα που ήταν προχθές στη Νεα Ιωνία …ο Διονύσης Ζούγρας από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον Πιερικό και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την Κυριακή 27/11 στις 15:00 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Ζούγρας που ήταν ο διαιτητής της προχθεσινής αναμέτρησης ΑΕ Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Βόλου 1-1, πέρσι ήταν και στο ματς ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου 2-1 όπως και στο Ρήγας Φεραίος – Πύρασος. Επίσης στη Β΄ εθνική(13/10/13) σφύριξε το ματς Κέρκυρα – Νίκη 1-0 και πιο παλιά στη Γ΄ (23/3/11)Εθνικός Φιλιππιάδας – Νίκη 2-0

Την Κυριακή στην Κατερίνη ο Ζούγρας θα έχει βοηθούς τους Απόστολο Καρακώστα από την ΕΠΣ Λάρισας και Αχιλλέα Νίκζα από την ίδια ΕΠΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου