ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλάξανε τα πλάνα του!

αλλάξανε-τα-πλάνα-του-650765

Άλλαξαν τα πλάνα του Ολυμπιακού Βόλου που μπορεί την Πέμπτη να ανακοίνωσε φιλικό με το Ρήγα αλλά χθες Παρασκευή οι αλλαγές από τις αρμόδιες Επιτροπές της ΕΠΟ στο αγωνιστικό πρόγραμμα Εθνικών πρωταθλημάτων ,ανέβαλαν το φιλικό αφού την Τετάρτη έχει επίσημο… και ντέρμπι …και εκτός έδρας!

Eτσι αφού ανακοινώθηκαν αλλαγές στα αγωνιστικά προγράμματα των Εθνικών πρωταθλημάτων οργανωτικής ευθύνης της Ομοσπονδίας, όπως προέκυψαν λόγω της αναστολής και επανέναρξής τους (οι ώρες παραμένουν ίδιες) στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής η 9η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 20/11/2016 θα διεξαχθεί στις 23/11/2016 που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 3 μμ στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Όσον αφορά το Κύπελλο Γ΄ Εθνικής που πάντως δεν ενδιάφερε τον Ολυμπιακό η 2η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Κυριακή 13/11/2016 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/12/2016 και η 3η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 14/12/2016 θα διεξαχθεί στις 21/12/2016.

Έτσι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 23/11, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και βεβαίως τα πλάνα των «ερυθρολεύκων» αλλάζουν, καθώς η ομάδα εκεί που θα έπαιζε φιλικό και προέκυψε ματς στα μέσα της εβδομάδας που δεν είχε ξαναγίνει φέτος πρέπει να προετοιμαστεί για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης, σε λίγες μέρες αφού η αποστολή να φύγει για την Άρτα την Τρίτη 22/11.

Έτσι το φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, ματαιώθηκε και η ομάδα του Βελεστίνου θα έρθει στο Βόλο για το πρωτάθλημα στις 8 του ερχόμενου Γενάρη.

Πάντως τώρα στον Ολυμπιακό για την Τετάρτη και όχι μόνο δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Γκουστάβο Μπρίτος και ο ανέτοιμος Παναγιώτης Ζώνας.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού πλέον ως το τέλος του α΄γύρου θα έχει ως εξής:

9η αγωνιστική (23/11): ΑΕ Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Βόλου

10η αγωνιστική (27/11): Ολυμπιακός Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής

11η αγωνιστική (4/12): Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου

12η αγωνιστική (11/12): Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας

13η αγωνιστική (18/12): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ολυμπιακός Βόλου

14η αγωνιστική (8/1/17): Ολυμπιακός Βόλου – Ρήγας Φεραίος

15η αγωνιστική (15/1): Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Ανακοίνωση Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για τον σημερινό αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου αναφέροντας τα εξής: «Όλοι κοντά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Ολυμπιακός Βόλου Παντού και Πάντα είναι το σύνθημα μας και αυτό σημαίνει στη πράξη ότι βρισκόμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες του συλλόγου μας σε όλα τα αθλήματα.

Σήμερα η Ανδρική ομάδα του Μπάσκετ αγωνίζεται στο κλειστό του ΕΑΚ στις 17.00 με αντίπαλο την ομάδα της βόρειας συνοικίας της πόλης μας που λέγεται Νίκη και αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να γεμίσουμε το κλειστό και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να κερδίσουν και αυτόν τον αγώνα.

Πάθος, δύναμη, εγωισμός …αλλά και μυαλό στην κερκίδα και στο παρκέ, είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε το Σάββατο ώστε να αντιληφθούν όλοι για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο ηγέτης σε αυτή τη πόλη.

Σήμερα θα είμαστε από τις 2 το μεσημέρι στο σύνδεσμο μας στην Αναλήψεως και θα προετοιμαζόμαστε για τον σημαντικό αυτό αγώνα της ομάδας μπάσκετ. Επίσης αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία μας για μια γενική συνέλευση που θα συζητήσουμε σημαντικά θέματα.

Η ζωή μας είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός!».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου