ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμότητα …στην αβεβαιότητα!

ετοιμότητα-στην-αβεβαιότητα-652950

Με ένα πρόβλημα να προστίθεται συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου που θέλει να έχει την ετοιμότητα αν σήμερα πράγμα δύσκολο ανακοινωθεί επανέναρξη του πρωταθλήματος , ενώ και στην περίπτωση που την Κυριακή δεν γίνουν παιχνίδια για τα εθνικά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή 20/11.

Πάντως στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή και σε αγώνες πρωταθλήματος του Πορτογάλου Φελίπε Ντα Κόστα και τον Παναγιώτη Ζώνα να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα προπονήσεων και από την προσεχή Δευτέρα να υπολογίζεται πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή ,ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει να καλύψει ένα άλλο πρόβλημα που πρόεκυψε με τραυματισμό του Γκουστάβο Μπίτος .

Η ατυχία «χτύπησε» έναν ακόμη παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι, όπως είχε συμβεί και με τον Φελίπε Ντα Κόστα στο φιλικό του περασμένου Σεπτεμβρίου με τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και τον Ζώνα. Τώρα ο Αργεντινός επιθετικός Μπρίτος τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια και όπως αποδείχθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο είναι σοβαρό, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου20 ημέρες.

Ο Μπρίτος έχει συμμετοχή στα 7 από τα 8 ματς του Ολυμπιακού που τώρα θα χάσει σημαντικά και δύσκολα ματς αφού οι «ερυθρόλευκοι» με την επανεκκίνηση θα ταξιδέψουν στην Άρτα για το ντέρμπι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Βόλο και ίσως και το τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς». Ο 26χρονος Λατινοαμερικανός έχει ξεκινήσει βασικός, στα τέσσερα και ως αλλαγή στα τρία, ενώ εχει σκοράρει στο ματς στην Ιστιαία. Μαλιστα όπως γίνεται συνήθως με τους Αργεντινούς και ο Μπρίτος έδειχνε ότι άρχισε να προσαρμόζεται στα Ελληνικά δεδομένα αφου εχει ήδη δείξει το ταλέντο του και εχει μακρά θητεία στα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βενεζουέλας με τη φανέλα των Χιμνάσια Χουχούι, Ντεπορτίβο Μορόν, Ταγέρες, Μέρλο, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα και στο Βόλο ανήκε στην Τρουχιγιάνος από τη Βενεζουέλα.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας είναι σε ετοιμότητα και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ποντάρει και στις εναλλακτικές λύσεις χωρίς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα υπάρξει πρωτάθλημα την Κυριακή κάτι που θα οριστικοποιηθεί σήμερα.

Εκπτώσεις για κατόχους διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας από την πλευρά του να υποστηρίξει και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους φιλάθλους εκείνους που ενίσχυσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, εξασφάλισε σημαντικές εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης μας (αφορά όλους τους κατόχους των διαρκείας, Red, Silver, Gold).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να δείχνουν την κάρτα τους πριν τις αγορές τους ή να το δηλώνουν τηλεφωνικά, έτσι ώστε να λαμβάνουν την έκπτωση από κάθε επιχείρηση. Η λίστα των επιχειρήσεων υπάρχει και στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενώ εμπλουτίζεται συνέχεια.

Οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να προστεθούν στην εκπτωτική λίστα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ομάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή και τηλεφωνικά στο 24210 77151.

Κάλεσμα της Δ.Ε. Μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση για το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:«Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου μας.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι.

Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με τον ΓΣ Βόλου. Η ομάδα μας μετά τις δύο θεωρητικά εκτός έδρας νίκες (με Ανάληψη και Ίωνα), θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη, όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση, παρά τα προβλήματα των τραυματισμών του Κώστα Αλεξίου και του Αλέξανδρου Λουλούδη και τη στράτευση του Σωτήρη Αχριάνη. Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας. Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε, για να μας προσφέρουν όμορφο θέαμα, ενώ το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο έως τη λήξη του και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η έδρα της ομάδας μας.

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν, σε κόσμια πλαίσια, στην προσπάθεια των αθλητών, του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κωστή Καραγιώργη, να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών. Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα ανοίξει για το σκοπό αυτό στις 15.30, ενώ η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα».

Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου