ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή αποφάσεων και ντέρμπι

σε-αναμονή-αποφάσεων-και-ντέρμπι-654140

Σε αναμονή της απόφασης για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού οι εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον «αναγκάζουν» να περιμένει τόσο για το επόμενο παιχνίδι και τα ντέρμπι «κλειδιά» που θα είναι κριτήριο για να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα μηνύματα δεν είναι θετικά για άμεση επανεκκίνηση τη στιγμή που δεν υπάρχει και ΚΕΔ χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει σήμερα η αύριο αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι σε ετοιμότητα αφού μάλλον δεν είναι συμφέρουσα μια ακόμη εβδομάδα ..παράτασης της αγωνιστικής απραξίας!

Βέβαια το περασμένο Σαββατοκύριακο που έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός δεν θα είχε επίσημο αγώνα ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τη Βέροια, παρά την ήττα των «ερυθρολεύκων» με 1-0. «Ήταν ένα καλό φιλικό και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, μετά το 25’ ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Βέροια.

Τα οφέλη από το φιλικό ήταν πολλά για μας. Κερδίσαμε σε ψυχολογία, καθώς οι παίκτες μου είδαν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία, απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Το φιλικό μας βοήθησε να μην βγούμε εκτός ρυθμού, τη στιγμή που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ ο Ντα Κόστα έπαιξε 45 λεπτά σε φουλ ρυθμούς κι αυτό θα τον βοηθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, στα παιχνίδια που ακολουθούν» ανέφερε ο Κορίνθιος τεχνικός του Ολυμπιακού ελπίζοντας όμως να μην αναγκαστεί και για νέο φιλικό …

Άλλωστε η ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα ντέρμπι και θέλει με νίκες σε αυτά να μείνει ψηλά… Οι «ερυθρόλευκοι» με την επανεκκίνηση θα ταξιδέψουν στην Άρτα για το ντέρμπι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. H Α.Ε. Καραϊσκάκης ως γηπεδούχος έχει 2 νίκες και δύο ισοπαλίες έχει πετύχει δυο γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα, ενώ την ίδια συγκομιδή έχει και εκτός έδρας (2 νίκες και δύο ισοπαλίες) έχοντας δεχτεί και έχοντας σκοράρει 4 φορές …

Μετά την αήττητη ΑΕ Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός έχει ένα ματς που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονταν στα «δύσκολα» αλλά τώρα έστω και εντός έδρας το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής έχει άλλη σημασία αφού είναι η ομάδα έκπληξη και με τον οποίο σήμερα οι ερυθρόλευκοι είναι μαζί στην κορυφή με την ίδια συγκομιδή(7-0-1).Η ομάδα της Πιερίας στην έδρα της έχει μόνο νίκες (4) και δεν έχει δεχθεί γκολ (έχει πετύχει 8) ενώ εκτός έχει μια ήττα ,τρεις νίκες σκοράροντας 6 φορές και δεχόμενη 5 γκολ!

Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός δεν φεύγει από το Βόλο αλλά θα παίξει εκτός έδρας καθώς υπάρχει το τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς».

Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του α΄ γύρου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Εθνικό Φιλιππιάδας (εντός), Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (εκτός), Ρήγα Φεραίο (εντός) και Θεσπρωτό (εντός έδρας)….ενω στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα παίξει τα θεωρητικά ντέρμπι εντός έδρας.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχισθεί χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς αν θα γίνει κανονικά το προγραμματισμένο για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, περιμένοντας απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αυτή τη εβδομάδα αναμένεται και η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα αφού έχει ξεπεράσει πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε περίπου τρεις μήνες.

Εκπτώσεις για κατόχους διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας από την πλευρά του να υποστηρίξει και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους φιλάθλους εκείνους που ενίσχυσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, εξασφάλισε σημαντικές εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης μας (αφορά όλους τους κατόχους των διαρκείας, Red, Silver, Gold).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να δείχνουν την κάρτα τους πριν τις αγορές τους ή να το δηλώνουν τηλεφωνικά, έτσι ώστε να λαμβάνουν την έκπτωση από κάθε επιχείρηση. Η λίστα των επιχειρήσεων υπάρχει και στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενώ εμπλουτίζεται συνέχεια.

Οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να προστεθούν στην εκπτωτική λίστα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ομάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή και τηλεφωνικά στο 24210 77151.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου