ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζητούμενο το θέαμα και η ετοιμότητα

ζητούμενο-το-θέαμα-και-η-ετοιμότητα-657684

Την ποιότητα που έχει ως ομάδα αλλά και την ετοιμότητα ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος θέλει να δείξει σήμερα στις 6 μ.μ. στο δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό υπό το φως των προβολέων με τη Βέροια της Σούπερ Λίγκας.

Το σημερινό φιλικό τεστ θα είναι μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να χαρίσει θέαμα στον κόσμο καθώς με το ρόστερ του έχει δείξει πως αποδίδει καλύτερα με ανώτερους αντιπάλους παρά με αυτούς της Γ’ Εθνικής, που κλείνονται, ακριβώς επειδή και οι «μεγάλοι» αντίπαλοι παίζουν πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή αντίπαλος μάλιστα ομάδα της Βέροιας διαθέτει πολύ αξιόλογες μονάδες, που εγγυώνται ένα πολύ καλό παιχνίδι, για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά η πορεία της μέχρι στιγμής δεν είναι η καλύτερη δυνατή με τη συγκομιδή των έξι βαθμών, έχοντας τη χειρότερη επίθεση με τέσσερα γκολ και τη χειρότερη άμυνα με 13. Ωστόσο, έκοψε βαθμούς στην έδρα της από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αποσπώντας ισοπαλίες.

Η Βέροια ήταν ο πρώτος αντίπαλος στα φιλικά για τους ερυθρόλευκους, καθώς την υποδέχθηκαν στο Πανθεσσαλικό στις 2 Αυγούστου και πριν φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με το σκορ τότε να είναι 1-1 και τις δύο ομάδες ανέτοιμες.

Τώρα ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος, αφού μετά από 8 αγωνιστικές είναι πρώτος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θέλει σήμερα να δείξει ετοιμότητα για τη συνέχεια, που όλα δείχνουν πως θα είναι την άλλη Κυριακή στην Αρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για το φιλικό με τη Βέροια και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ως εξής:

«Η αγωνιστική ανάπαυλα της ομάδας μας, δίνει την ευκαιρία για την πραγματοποίηση ενός φιλικού παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, σημερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Βέροιας, η οποία αγωνίζεται στη Superleague.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλον το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του Σταδίου και να απολαύσει την ομάδα μας σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι».

Η ουσία είναι ότι σήμερα ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ θα πάρει άλλο ένα παιχνίδι στα πόδια του ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος στερείται αγωνιστικού ρυθμού, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε δύο μήνες εκτός δράσης.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού θα συνεχισθεί από βδομάδα χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς αν θα γίνει κανονικά το προγραμματισμένο για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς τα εθνικά ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα έχουν ανασταλεί επ’ αόριστον, με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Έτσι έχει ξεκινήσει και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα, καθώς θα μπορεί να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Εδώ και μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε κοντά τρεις μήνες.

Το μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για δύο ακόμη νίκες

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των αγώνων που δίνουν το Σαββατοκύριακο η ανδρική και γυναικεία ομάδα για τα πρωταθλήματα της Α1 ΕΣΚΑΘ και Α2 γυναικών αντίστοιχα, με αντιπάλους τον Ίωνα και την Πυλαία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα μας, μετά τα τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας, επιστρέφει στο Βόλο, υποδεχόμενη την ομάδα της ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα την σταθεροποιήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στη προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο της Λαμπρινής Αγαγιώτου που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στον αγώνα με τη Δράμα, όσο και της Εύης Κυριατζίδου που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη προπόνηση της Τετάρτης. Στον αγώνα αυτό θα επανέλθει η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία λόγω ίωσης, είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Δράμας.

Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί με τον Ίωνα Βόλου, σημερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, στο κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», στοχεύοντας στη τρίτη συνεχή νίκη της, παρά τα προβλήματα τραυματισμών(Κώστας Αλεξίου – Αλέξανδρος Λουλούδης) και τη στράτευση του Σωτήρη Αχριάνη.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και τα αγόρια μας και στους προπονητές τους ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι μας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου