ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποχρεωτική συμφέρουσα αναμονή

υποχρεωτική-συμφέρουσα-αναμονή-659054

Μπορεί ο Κυριακάτικος αγώνας κυπέλλου να μην γίνει για τη Νίκη Βόλου, αλλά αυτή η αναβολή ίσως αποδειχτεί συμφέρουσα για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, ώστε να είναι πιο έτοιμη και πιο πλήρης στο πρωτάθλημα…

Στα ευχαρίστα της Νίκης Βόλου από την χθεσινή προπόνηση ήταν ότι ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος είχε στην διάθεσή του και τον βασικό τερματοφύλακα Νίκο Τζήμα, που γυμνάστηκε κανονικά σε αντίθεση με τον άλλο τερματοφύλακα τον Κώστα Μουράτη, που δεν μπόρεσε να πάρει μέρος, αφού είναι στρατευμένος.

Εκτός προπόνησης έμειναν επίσης οι Γιώργος Νικλητσιώτης, Φάνης Μαλακασιώτης κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς και ο Μιχάλης Σοάρες (μικρό πρόβλημα τραυματισμού).

Επίσης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και ο Στέλιος Αλεξανδρής, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και φυσικά ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Για σήμερα Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 14:30, ενώ θα υπάρξει ρεπό το Σαββατοκύριακο, ενώ γενικότερα η αναβολή θα βοηθήσει σε επιστροφές και κάποιες απουσίες θα υπάρξουν σίγουρα στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Σίγουρα στο επόμενο ματς θα λείψει ο Μέτσε, που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Αλεξανδρής, στον οποίο ο γιατρός συνέστησε δύο βδομάδες αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας καθώς η μαγνητική έδειξε τράβηγμα στους κοιλιακούς.

Η Νίκη θέλει να ξαναμπεί σε δρόμο επιτυχιών, αφού αν δεν υπάρξει άλλη αναβολή, ο Νοέμβριος έχει στη συνέχεια ένα ματς έδρας (με Αμβρακία Κωστακιών (9η αγων. 20/11) και μια έξοδο στην Κατερίνη (10η αγωνιστική – 27/11) παίζοντας με τον Πιερικό, ενώ ο Δεκέμβριος ξεκινά με το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Π.Μαγουλάς».

Στο μεταξύ ότι δε θα εγκαταλείψει τη Νίκη, για να μην μπει αυτή σε περιπέτειες, ανάφερε σε ραδιοφωνικές και πάλι δηλώσεις του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νίκης Τζήμας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχει βάλει χιλιάδες ευρώ στη Νίκη. Παράλληλα, δικαιολογήθηκε και πάλι για την αργοπορία σε υποσχέσεις του, λέγοντας πάντως ότι τα έργα θα τελειώσουν και πρώτα θα γίνει το γήπεδο του ΟΣΕ και μετά το πλαστικό.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου που δεσμεύτηκε πως θα ολοκληρώσει όλα τα έργα που έχει εξαγγείλει χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση αναστολής τέλεσης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ.

Στο ραδιόφωνο της Νίκης μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και νυν μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γιάννης Ξάνθης, που αναφέρθηκε στη σφαγιαστική διαιτησία στο Κίτρος, στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κάλεσε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν να το πράξουν χωρίς να θέλουν τίτλους και θέσεις στην ομάδα, ενώ δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής τον Απρίλιο του 2017. Ακόμη αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό της περσινής σεζόν που εκκρεμεί τονίζοντας: «Πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει ο περσινός οικονομικός απολογισμός. Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι στα οικονομικά δεν συμμετείχα καθόλου. Μέχρι και το πρώτο φιλικό τις εισπράξεις της ομάδας τις διαχειρίζονταν ο κ. Μακρόπουλος. Από ‘κει και πέρα όλα πήγανε στον κ. Θεοδώρου. Όπως και να ‘χει πρέπει να κατατεθεί ο λογαριασμός. Δεν γίνεται να μην υπάρξει οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης διοικούσας. Μάλιστα, κακώς πήγαμε σε ανάθεση του τμήματος σε νέα διοικούσα, χωρίς πρώτα να έχει ολοκληρωθεί ο προηγούμενος οικονομικός απολογισμός. Πρώτα απ’ όλα είναι ηθικό το θέμα και ίσως να είναι και νομικό, χωρίς να είμαι βέβαιος».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου