ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με Βέροια το Σάββατο

φιλικό-με-βέροια-το-σάββατο-659097

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου για το Σάββατο στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό υπό το φως των προβολέων, ελπίζοντας η αναστολή των πρωταθλημάτων να μην «τραβήξει» για πολύ. Πάντως θεωρητικά το κύπελλο της Γ΄ εθνικής που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή – με τον Ολυμπιακό να μην έχει αγώνα – δεν θα γίνει και αυτό ίσως φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα στη συνέχεια, αν και η λογική λέει ότι δεν θα γίνουν εμβόλιμα αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά του κυπέλλου.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην υπάρξει αναβολή και στα φιλικά, αλλά και να μην τραβήξει πολύ χρονικά αυτή η αναστολή πρωταθλημάτων, αφού περιμένει την επομένη δύσκολη τριάδα αγώνων… θεωρώντας ότι, αν παραμείνει αλώβητος με 3 νίκες, θα έχει κάνει το πιο σημαντικό βήμα για να είναι πρωταθλητής τον Μάιο!

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα, με «αέρα» κορυφής και ποιότητα θα πάει τώρα σε 3 συνεχόμενα ντέρμπι, που θα δώσει σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και αυτή με την καλύτερη άμυνα με 1 γκολ παθητικό, στην 10η (27/11) θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Διαγόρα Σεβαστής, που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος, στην 11η αγωνιστική (4/12) θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου και στην 12η (11/12) θα υποδεχτεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Οσον αφορά τώρα την αναμονή, η Βέροια που ήταν και ο πρώτος αντίπαλος στα φιλικά για τους ερυθρόλευκους, καθώς την υποδέχθηκαν στο Πανθεσσαλικό στις 2 Αυγούστου και πριν φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με το σκορ τότε να είναι ισόπαλο 1-1 και τις δύο ομάδες ανέτοιμες, αποδέχτηκε την πρόσκληση για φιλικό, αφού έτσι κι αλλιώς την Κυριακή δεν υπήρχε αγωνιστική στην Σουπερ Λίγκα …

Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ για τον Ολυμπιακό, που με ανώτερους αντιπάλους έχει δείξει, ακριβώς επειδή κι αυτοί προσπαθούν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, ότι ξεδιπλώνει αρετές, που δεν μπορεί να φανούν απέναντι στις ομάδες της Γ’ Εθνικής, καθώς έρχονται να κλειστούν πίσω.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για το φιλικό με τη Βέροια και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ως εξής: «Η αγωνιστική ανάπαυλα της ομάδας μας, εξαιτίας του αποκλεισμού της από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας , δίνει την ευκαιρία για την πραγματοποίηση ενός φιλικού παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Βέροιας, η οποία αγωνίζεται στη Superleague.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλον το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στις κερκίδες του Σταδίου και να απολαύσει την ομάδα μας σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Τα εισιτήρια για το φιλικό : Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους. Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι».

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να καλύψουν τα αγωνιστικά κενά και να μη μείνει ανενεργή η ομάδα, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να κρατηθούν «ζεστοί». Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τους βασικούς και ειδικά για τον Ντα Κόστα, ο οποίος θέλει παιχνίδια στα πόδια του, για να βρεθεί σε φουλ φόρμα. Στο ματς της περασμένης Κυριακής φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, αλλά και πάλι είναι τέτοια η ποιότητά του που ξεχώρισε για κάποιες ενέργειές του.

Χθες οι ερυθρόλευκοι μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να μην έχει προβλήματα και να θεωρεί ότι είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του, για να δουλέψει απερίσπαστος, εφόσον βλέπει ότι μετά τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης θα έχει και τον Ζώνα σε πλήρη ετοιμότητα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου