ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα και στήριξη στην κορυφή

με-σοβαρότητα-και-στήριξη-στην-κορυφή-665230

Με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους, με στήριξη από τον κόσμο και με στόχο να δείχνει την ανωτερότητά του στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει αύριο (3 μ.μ.) μια άνετη νίκη επιστρέφοντας στο Πανθεσσαλικό, όπου για την 8η αγωνιστική θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Η χαμηλή δυναμικότητα της ομάδας των Τρικάλων, που προέρχεται μάλιστα και από τέσσερις σερί ήττες, δεν «ξεγελά» και δεν φέρνει καμία χαλάρωση στον Ολυμπιακό, που μάλιστα προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του θέλουν να ευχαριστήσουν και τους οπαδούς τους, τους οποίους πίκραναν την περασμένη Κυριακή, προσφέροντας θέαμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.

Το ματς θεωρητικά προσφέρεται για ένα ξέσπασμα και επίδειξη δύναμης, αλλά στον Ολυμπιακό έχοντας μάθει πως και οι «μικρότεροι» αντίπαλοι χρειάζονται προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτό το ματς με σοβαρότητα.

Αύριο όλα δείχνουν ότι ο Φιλίπε Ντα Κόστα όχι μόνο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση, αλλά ίσως ξεκινήσει στην 11αδα, αφού αυτό το παιχνίδι θεωρείται ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή με δίμηνη αποχή, καθώς είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 3 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς στο Πανθεσσαλικό, ενώ ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης Κυριακής αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Η παρουσία σας στο γήπεδο την Κυριακή είναι καταλυτικής σημασίας.

Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας! Συνεχίζουμε ενωμένοι!

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 15.00.

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου».

Στήριξη Austrian Boys

Ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς εξέδωσαν οι Austrian Boys, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «O Ολυμπιακός Βόλου μας την Κυριακή αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο και η μαζική προσέλευση όλων μας είναι αυτονόητη. Το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενη αγωνιστικής θα είναι μια μικρή παρένθεση στη πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας μας. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών και να στηρίξουμε και στο προσεχές παιχνίδι τους παίκτες μας να πάρουν 3 ακόμα βαθμούς.

Εμείς ως Austrian Boys την Κυριακή θα βρισκόμαστε από τις 11 το πρωί στα νέα μας γραφεία Αναλήψεως 126 και στις 2 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί να μεταβούμε οργανωμένα στο στάδιο.

Επίσης στηρίζουμε τη δράση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. Καλούμε και εμείς από την πλευρά μας όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει πριν από την έναρξη του αγώνα στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας».

Δράση με τρόφιμα

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας πληροφορεί ότι την Κυριακή 6/11 στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου θα γίνει συλλογή τροφίμων για απόρους, εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.

Η δράση αυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων, θα πρέπει να αγκαλιαστεί με αγάπη και αλληλεγγύη από όλους.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει στους ανθρώπους αυτούς. Θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παστεριωμένο γάλα κτλ.

Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για την πρωτοβουλία της και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε δράσεις, που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Για τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www. hrt-magnisias.gr».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου