ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντίδραση με «ξέσπασμα» πριν τα ντέρμπι

αντίδραση-με-ξέσπασμα-πριν-τα-ντέρμ-666366

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την αντίδραση με ξέσπασμα θέλουν την Κυριακή στον Ολυμπιακό Βόλου με την ομάδα, που προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, να παραμένει στην κορυφή, οπού θέλει να μείνει ως το τέλος και κλείνοντας τη δεύτερη τετράδα αγώνων στην Κυριακάτικη 8η αγωνιστική (6/11), θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Το ματς θεωρητικά προσφέρεται για ένα ξέσπασμα και επίδειξη δύναμης, αλλά στον Ολυμπιακό έχοντας μάθει πως και οι «μικρότεροι» αντίπαλοι χρειάζονται προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτό το ματς με σοβαρότητα.

Στόχος του Ολυμπιακού, πάντως, είναι μια άνετη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόλις μια νίκη στην έδρα της επί της Ιστιαίας, ενώ εκτός έδρας έχει πάρει βαθμό στην Κέρκυρα από την Πετριτή, ενώ έχει χάσει από Τυληκράτη και Αμβρακία. Η επιστροφή στις επιτυχίες θα βοηθήσει άλλωστε τον Ολυμπιακό, ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα άλλα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που είναι η μόνη αήττητη ως τώρα ομάδα στον όμιλο, στην 10η όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής, που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική, που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Αγωνιστικά τα προβλήματα μειώνονται, αφού οι τραυματισμοί του Γιάννη Δωματά και του Φαμπρίτσιο Πότσι στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν σοβαροί και είναι κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς.

Στο παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων θα αγωνιστεί, εκτός απρόοπτου, για πρώτη φορά και ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος πάντως, μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει και αυτός στην ενεργό δράση. Άρα ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, προκειμένου να επιλέξει τους 18 της αποστολής για τον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Στον Ολυμπιακό έχουν γυρίσει ήδη σελίδα, έχοντας αφήσει πίσω τους το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, που έφερε την πρώτη ήττα αλλά και την πρώτη απώλεια γενικότερα στο πρωτάθλημα, έχουν εντοπίσει τα λάθη τους και κοιτάνε μπροστά.

Κάλεσμα

Με ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής ποδόσφαιρου του ΑΣ Ολυμπιακός αναφέρονται τα εξής για το ματς της Κυριακής: «Η ομάδα μας αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης Κυριακής αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Η παρουσία σας στο γήπεδο την Κυριακή είναι καταλυτικής σημασίας.

Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας! Συνεχίζουμε ενωμένοι!

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 15.00.

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Ανεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Χανίδης διαιτητής

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς, την Κυριακή 6/11 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Συγκεκριμένα ο «άρχων του αγώνα» θα είναι ο κ. Γιάννης Χανίδης. Ο Χανίδης από τη Θεσσαλονίκη στη Γ’ Εθνική έχει διευθύνει 15 ματς και μόνο στα 5 έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι.

Την Κυριακή βοηθοί θα είναι οι Τάσος Φράπος και Αλέξανδρος Ανδρέου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι δύο αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο θα αρχίσουν νωρίτερα (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ιστιαία στις 12.30 και Ρήγας Φεραίος – Αστέρας Πετριτή στις 14.00).

Αναλυτικά οι διαιτητές :

Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας: Τάσης, Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)

Ολυμπιακός Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Χανίδης, Φράγιος, Ανδρέου (Μακεδονίας)

Ρήγας Φεραίος – Αστέρας Πετριτή: Μουτσανάς (Καρδίτσας), Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Πιερικός – Α.Ε. Καραϊσκάκης: Σημαιάκης, Χριστάκογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ιστιαία: Τσετσίλας, Φαλτάκας, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Αμβρακία Κωστακιών – Διαγόρας Σεβαστής: Τσιοφλίκη, Μάνος, Πατέτσος (Λάρισας)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τηλυκράτης: Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Βλάσσης (Κέρκυρας), Ξηρομερίτης (Κέρκυρας)

Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου: Τεβεκέλης, Πάτρας, Αιναλής (Μακεδονίας)

Συλλέγει τρόφιμα την Κυριακή

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας πληροφορεί ότι την Κυριακή 6/11 στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου θα γίνει συλλογή τροφίμων για απόρους, εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανακοινώνει ότι πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.

Η δράση αυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων, θα πρέπει να αγκαλιαστεί με αγάπη και αλληλεγγύη από όλους.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει στους ανθρώπους αυτούς. Θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παστεριωμένο γάλα κτλ.

Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για την πρωτοβουλία της και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε δράσεις, που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Για τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www. hrt-magnisias.gr».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου