ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη ηρεμίας και ανάτασης

νίκη-ηρεμίας-και-ανάτασης-672922

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών θέλει την Κυριακή η Νίκη Βόλου στο ματς με τον Τυληκράτη, θέλοντας η 5η νίκη στο πρωτάθλημα να είναι μια νίκη ηρεμίας, που θα την κρατήσει πιο κοντά στην κορυφή και θα δώσει καλύτερη ψυχολογία για την πιο δύσκολη συνέχεια…

Στη Νίκη περιμένουν το Νοέμβρη, αφού τη δεύτερη μέρα του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου έχει υποσχεθεί εκπλήξεις και για το γήπεδο και μεταγραφές για την ομάδα.

Πάντως την Κυριακή ο κόσμος της Νίκης δεν μένει στις υποσχέσεις και θέλει να δει την ομάδα να πετυχαίνει άλλη μια νίκη, αφού και την περασμένη Κυριακή η ομάδα παρά την ατυχία στο τέλος έδειξε ανωτερότητα και το ζητούμενο τώρα είναι να έχει και τη σωστή διαχείριση, όταν προηγείται στο σκορ.

H Νίκη ως τώρα έχει δυο νίκες εκτός έδρας στη Φιλιππιάδα (0-2) και στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή (1-3) δυο νίκες στο γήπεδό της (3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και 1-0 τον Θεσπρωτό) κατάφερε άμεσα να γυρίσει σελίδα, μετά από μια ήττα στο Βελεστίνο (2-0 από το Ρήγα) και την περασμένη Κυριακή, είχε την πρώτη απώλεια στη Νέα Ιωνία και αυτό που «πείραξε» ήταν ότι προήρθε από την ομάδα της Ιστιαίας που ήταν χωρίς βαθμό ως τότε…

Τώρα στη Νίκη βλέπουν αποκλειστικά το ματς της Κυριακής για την 7η αγωνιστική (30/10 – 3 μ.μ.) όπου η βολιώτικη ομάδα θα είναι πάλι γηπεδούχος υποδεχόμενη τον Τηλυκράτη και θέλει τρίποντο, που θα δώσει άλλο αέρα και ψυχολογία για το πρώτο ντέρμπι που είναι στην 8η αγωνιστική(6/11) εκτός έδρας με την Πίδνα Κίτρους. Ο Νοέμβριος για τη Νίκη θα έχει ξανά ματς με την Ιστιαία για το κύπελλο και ένα ματς έδρας με Αμβρακία Κωστακιών (9η αγων. 20/11) και μια έξοδο στην Κατερίνη (10η αγωνιστική – 27/11) παίζοντας με τον Πιερικό, ενώ ο Δεκέμβριος αρχίζει (11η αγων. 4/12) με το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Π.Μαγουλάς», ενώ ως γηπεδούχος ως το τέλος του α΄ γύρου η Νίκη, που υποδέχεται τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, έχει άλλο ντέρμπι (13η αγωνιστική (18/12) με ΑΕ Καραϊσκάκης,αλλά και δυο ντέρμπι εκτός (14η αγωνιστική -8/1/17) με τον Διαγόρα Σεβαστής που ως σήμερα τουλάχιστον είναι αήττητος και στη Φιλιππούπολη (15η αγωνιστική 15/1) με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Η Νίκη που περιμένει άμεση ενίσχυση σύμφωνα με τις υποσχέσεις της διοικούσας επιτροπής θέλει να μείνει ψηλά …και το Γενάρη θα ενισχυθεί πιο πολύ για την πρωτιά, τώρα κοιτάζει μόνο το Κυριακάτικο ματς.

Αγωνιστικά ο προπονητής της Νίκης , Στέφανος Ξηροφώτος, στερήθηκε μέσα στην εβδομάδα τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την προετοιμασία την ώρα που ο Μάριος Παπαδόπουλος απέχει για αδιευκρίνιστο λόγο, πρόβλημα είχε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, που με το πρόβλημα στο πόδι του κρίνεται αμφίβολος, ενόψει Κυριακής.

Επίσης υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με τον Βαλάντη Κόκκα, ο οποίος είναι στρατευμένος και δε μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τα εισιτήρια με Τηλυκράτη

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Τηλυκράτη (30/10, 15:00) γνωστοποίησε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (30/10) στις 15:00 στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

• Γενική είσοδος 10 ευρώ.

• Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

• Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

• Ανεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

• Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.

• Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

• Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

• Από τις 10 π.μ. της Κυριακής, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

• Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 1.30 μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου στις 1.45μ.μ.

Ο Βρέσκας διαιτητής

Ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και Χρήστο Νάκα από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Π. Μαγουλάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου