ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρωταθλητής τον Μάιο !

πρωταθλητής-τον-μάιο-672934

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο πάντα να δείχνει την ανωτερότητά του στο γήπεδο με αέρα κορυφής, και με διαφορά , αλλά κρατώντας χαμηλούς τόνους και βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά με ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην τελική ευθεία για να πετύχει το 7 στα 7 και το ενδιαφέρον του είναι στο θεσσαλικό ντέρμπι της Κυριακής (3μμ) στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μόνος στην κορυφή, μόνος με 6 νίκες σε 6 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ανάλογη συνέχεια και στη Λάρισα έστω και χωρίς οργανωμένη μετακίνηση, αφού αυτή απαγορεύθηκε…

Πάντως στον Ολυμπιακό πάνε βήμα βήμα και μετά από κάθε σημαντική νίκη θεωρούν πιο σημαντική την επόμενη με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, που τονίζει ότι οι πρωταθλητές δεν είναι τον Οκτώβριο αλλά το Μάιο… «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν θα ησυχάσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με μεγάλη σοβαρότητα… Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα»…

Τώρα η τυχόν νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή (3μ.μ.) στη Λάρισα θα αφήσει αρκετά πίσω τον Απόλλωνα, αφού όπως αποδεικνύεται, οι επιτυχίες με ομάδες που φέρεται να έχουν τον ίδια στόχο… έχουν διπλή σημασία, ενώ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους είναι και το ότι έχει στο Βόλο στο β΄ γύρο όλους τους φερόμενους συνδιεκδικητές της πρωτιάς….

Απαγόρευση μετακίνησης

Την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 15:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα διεξαχθεί χωρίς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκειας σύσκεψης που έλαβε χώρα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας. Να σημειωθεί πως η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αιτήθηκε τη διάθεση 400 εισιτηρίων για τους φιλάθλους της, ωστόσο η απόφαση της αστυνομίας ήταν αρνητική. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου».

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β. στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίζεται το Σάββατο με τον Γ.Σ. Νίκαιας στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στην πρεμιέρα της Α1 ΕΣΚΑΘ και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό, ενισχύοντας ηθικά τους παίκτες να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, με τον αγώνα απέναντι στο Γ.Σ. Νίκαιας για την 1η αγωνιστική.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα θα λείψει μόνο ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Αλεξίου, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Έτσι στη διάθεση του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, για να επιλέξουν την τελική δωδεκάδα, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Βλαστάριδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας Σταμάτης και Τελλίδης Κωνσταντίνος.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος, που πάντα κρύβει παγίδες, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετινό μαραθώνιο. Είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να δείξει τη δύναμη του και δύναμη του είναι οι χιλιάδες οπαδοί του. Είναι ο καιρός που οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής θα νοιώσουν την αγάπη και την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας. για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου να φύγει από την αφάνεια των τοπικών κατηγοριών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος εύχεται σε όλους τους εμπλεκομένους με αυτό (ομάδες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, κριτές, παράγοντες) καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Σεμινάριο υγιεινής και ασφάλειας

Σεμινάριο υγιεινής και ασφάλειας στους αγωνιστικούς χώρους διοργανώνουν από κοινού Ολυμπιακός Βόλου και Μεταμόρφωση και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ημερίδα με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους» διοργανώνουν από κοινού ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του ΑΟ Μεταμόρφωσης, καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των δυο ομάδων. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν και με άλλες, μέσα στη χρονιά, προκειμένου τα παιδιά που αθλούνται στους συλλόγους μας να έχουν πολύπλευρη ενημέρωση, ώστε να συνδυάζουν την αθλητική τους προετοιμασία με την υγεία τους και την αυτοπροστασία τους και την πολύπλευρη γνώση του αθλήματος με το οποίο επέλεξαν να ασχοληθούν.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους, εκτός των παιδιών του Ολυμπιακού Βόλου και της Μεταμόρφωσης για τα οποία η συμμετοχή τους είναι υποχρεωτική».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου