ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την αντίδραση… η συνέχεια

μετά-την-αντίδραση-η-συνέχεια-673747

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας στόχο την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θέλει να συνεχίσει στην κορυφή και να αποδεικνύει κάθε Κυριακή στο γήπεδο την ανωτερότητά του και το ίδιο θέλει να κάνει και στη σημαντικότατη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα στην Φιλιππούπολη Λάρισας την Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σωστή αντίδραση μετά την ήττα που είχε στο κύπελλο από τον Κυριακάτικο αντίπαλο και πέτυχε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα δείχνοντας με τη νίκη στην Κατερίνη πως έκλεισε μια κακή παρένθεση και πλέον με αέρα κορυφής θέλει συνέχεια.

Από την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός είναι μάλιστα μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω τον Διαγόρα Σεβαστής, 6 τον Κυριακάτικο αντίπαλο, που είχε ήττα στο Βελεστίνο και 7 την Πύδνα, που είχε κερδίσει στην Πιερία.

Έτσι η νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή (3μ.μ.) στη Λάρισα θα αφήσει αρκετά πίσω τον Απόλλωνα, αφού όπως αποδεικνύεται, οι επιτυχίες με ομάδες που φέρεται να έχουν τον ίδια στόχο… έχουν διπλή σημασία, ενώ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους είναι και το ότι έχει στο Βόλο στο β΄ γυρο όλους τους φερόμενους συνδιεκδικητές της πρωτιάς….

Η Βολιώτικη αμάδα γνωρίζει τον Απόλλωνα, αναγνωρίζει τις δυνατότητες του, αλλά ποντάρει στις δικές του δυνάμεις ενώ με το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, (λόγω των εργασιών που συνεχίζονται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού) ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει και από τον Φελίπε Ντα Κόστα να είναι πιο ετοιμος και να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Σίγουρα απών θα είναι και την Κυριακή ο Παναγιώτης Ζώνας, ενώ ένα μικροπρόβλημα που είχε ο Κώστας Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πιερικό, δεν είναι ικανό να κρατήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου εκτός δράσης .

Ο Γ. Τζοβάρας διαιτητής

Ένας έμπειρος διαιτητής, που έχει ξανασφυρίξει ματς του Ολυμπιακού, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την ομάδα του Βόλου στη Φιλιππούπολη. Ο Γιώργος Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που θα «σφυρίξει» στο ματς, φέτος έχει δύο διαιτησίες στην κατηγορία, έχει διευθύνει αγώνα Γ’ εθνικής των ερυθρολεύκων πριν 10 χρόνια στη Δράμα (1-1),ενώ πέρσι στη Β’ ήταν στο Βόλο στο ματς με το Αίγιο (2-1) και πρόπερσι στην ήττα (1-0) στο Καυτατζόγλειο. Το 2013 με τον Τζοβάρα ο Ολυμπιακός πήρε διπλό στην Κρήτη από την Επισκοπή (0-2), ενώ το 2008 στο Βόλο κέρδισε (3-2) τον Εθνικό

Την Κυριακή στη Λάρισα ο Γ. Τζοβάρας θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα (από την ΕΠΣ Καρδίτσας) και Στέλιο Καραγιάννη από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Απαγόρευση μετακίνησης

Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά την Κυριακή ο Ολυμπιακός όπως ήδη έχει κάνει γνωστό η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας.

Να σημειωθεί πως η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αιτήθηκε τη διάθεση 400 εισιτηρίων για τους φιλάθλους της, ωστόσο η απόφαση της αστυνομίας ήταν αρνητική. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

Ανοιχτό το θέμα μιας μεταγραφής

Ανοικτό παραμένει στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο η ομάδα να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, που για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής λήγουν στις 31/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών και ενός ξένου με θητεία στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου