ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την ανωτερότητα στο γήπεδο

την-ανωτερότητα-στο-γήπεδο-680205

Την αγωνιστική του ανωτερότητα απέναντι στον Πιερικό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (3 μ.μ.) στην Κατερίνη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θέλει να δείξει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει μοναδικό στόχο να πετύχει την έκτη του νίκη.

Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλη διαφορά από τον νεανικό φέτος Πιερικό, αλλά για να κάνει το 6 στα 6 πρέπει να δείξει αυτή την ανωτερότητα του στο γήπεδο… και σε ένα γήπεδο που δεν έχει τα τελευταία 18 χρόνια… και με τον κόσμο στο πλευρό του.

Η Βολιώτικη ομάδα θα έχει μία σίγουρη απουσία, αυτή του τραυματία κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα, που δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι, ενώ στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κλείσει την κακή παρένθεση της περασμένης Κυριακής με την ήττα στο κύπελλο και να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα κι ενώ ακολουθεί και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας, η ομάδα στο ματς κυπέλλου πήρε το μάθημά της και αύριο με αέρα κορυφής και νοοτροπία νικητή θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο, ενώ σήμερα θα κριθεί και η συμμετοχή του Πορτογάλου Φελιπε Ντα Κόστα που δεν έχει λεπτό συμμετοχής στα επίσημα ματς …

Ο Ολυμπιακός και αύριο θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αφού εκδρομή για τον αγώνα με τον Πιερικό ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων, Austrian Boys, που σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει ξανά (είχε προηγηθεί η εκδρομή στην Πύδνα πριν τρεις εβδομάδες) στο Νομό Πιερίας, προκειμένου να δημιουργήσει μία δυνατή κερκίδα, που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να πάρουν την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του Συνδέσμου μας, Αναλήψεως 126 (με Καρτάλη), 6.30 με 8.30 το απόγευμα».

Κάλεσμα κάνει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ) για συμμετοχή στην εκδρομή που γίνεται στην Κατερίνη για τον αγώνα με τον Πιερικό.

Στο Βόλο αύριο τα κορίτσια

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι την Σταυρούπολη για την 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της να καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΕΟ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα μας, μετά το νικηφόρο και εμφατικό εκτός έδρας ξεκίνημα με τον ΑΟ Σερρών στοχεύει στη 2η συνεχόμενη νίκη της, υποδεχόμενη την ομάδα της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια Λάρισας.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεση τους, ενώ στον αγώνα αυτό θα κάνει την πρώτη φετινή της εμφάνιση η Νίκη Ζέρβα μετά τη συμφωνία της να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι μας, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Παράλληλα, η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της έναρξης του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί σε φιλικό αγώνα με το ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Κατερίνη με τον Πιερικό στα πλαίσια του της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής. Παράλληλα, με τον δικό μας αγώνα η σκέψη μας θα είναι και εκεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου