ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη …«σκαλοπάτι» συνέχειας

νίκη-σκαλοπάτι-συνέχειας-680947

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια επιτυχιών θέλει την Κυριακή η Νίκη Βόλου στο ματς με την Ιστιαία θέλοντας η 5η νίκη στο πρωτάθλημα να είναι ένα «σκαλοπάτι» στην πιο δύσκολη συνέχεια…

H Νίκη ως τώρα έχει δυο νίκες εκτός έδρας στη Φιλιππιάδα (0-2) και στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή (1-3) δυο νίκες στο γήπεδο της (3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και 1-0 τον Θεσπρωτό) κατάφερε άμεσα να γυρίσει σελίδα, μετά από μια ήττα στο Βελεστίνο (2-0 από το Ρήγα) και την Κυριακή (2.45 μ.μ.) στη Νέα Ιωνία θέλει συνέχεια απέναντι στην ομάδα της Ιστιαίας που είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας χάσει στην Εύβοια από Ολυμπιακό(1-2), Καραϊσκάκη(0-1) και στις εξόδους της,3-0 στην Κατερίνη από Πιερικό, 3-1 στα Τρίκαλα από Μ. Αετούς και 4-0 στην Πιερία από Διαγόρα Σεβαστής.

Η ομάδα της Ιστιαίας πάντως χρειάζεται προσοχή αφού έχει νέο προπονητή τον γνωστό μας Μίκι Τσίρκοβιτς, που έχει περάσει νικητής από την Εύβοια ως προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης,ενώ η νέα του ομάδα έκανε την περασμένη Κυριακή πρώτη νίκη για το κύπελλο (2-1 τον Ρήγα) και με την πρόκριση που πήρε θα την «ξαναφέρει» στη Νέα Ιωνία στις 13 του Νοέμβρη.

Στη Νίκη βλέπουν αποκλειστικά το ματς της Κυριακής με την Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας, ενώ και στην επόμενη 7η αγωνιστική (30/10) η Βολιώτικη ομάδα θα είναι πάλι γηπεδούχος υποδεχόμενη τον Τηλυκράτη και οι συνεχόμενες νίκες θα δώσουν άλλο αέρα και ψυχολογία για το πρώτο ντέρμπι που είναι στην 8η αγωνιστική(6/11) εκτός έδρας με την Πίδνα Κίτρους. Ο Νοέμβριος για τη Νίκη θα έχει ακόμη ξανά ματς με την Ιστιαία για το κύπελλο και ένα ματς έδρας (με Αμβρακία Κωστακιών (9η αγων. 20/11) και μια έξοδο στην Κατερίνη (10η αγωνιστική -27/11) παίζοντας με τον Πιερικό, ενώ ο Δεκέμβριος αρχίζει (11η αγων. 4/12) με το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Π.Μαγουλάς», ενώ ως γηπεδούχος ως το τέλος του α΄γύρου η Νίκη, που υποδέχεται τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, έχει άλλο ντέρμπι(13η αγωνιστική (18/12) με ΑΕ Καραϊσκάκης),αλλά και δυο ντέρμπι εκτός (14η αγωνιστική -8/1/17) με τον Διαγόρα Σεβαστής που ως σήμερα τουλάχιστον είναι αήττητος και στη Φιλιππούπολη (15η αγωνιστική 15/1) με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Η Νίκη που θέλει να μείνει ψηλά …και το Γενάρη θα ενισχυθεί για την πρωτιά, τώρα κοιτάζει μόνο το Κυριακάτικο ματς. Όσον αφορά το απουσιολόγιο του Στέφανου Ξηροφώτου έχει μειωθεί, αλλά δεν είναι λευκό, αφού η γαστρεντερίτιδα που ταλαιπωρεί τον Μάριο Παπαδόπουλο δεν του επιτρέπει ακόμη να έρθει στον Βόλο, παραμένοντας έτσι στη Θεσσαλονίκη, για να αναρρώσει πλήρως. Έτσι όλα δείχνουν ότι θα είναι απών από το ματς της Νίκης με την Ιστιαία. Χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου συνεχίστηκε με μία προπόνηση με τα προβλήματα των απουσιών του Μάριου Παπαδόπουλου (άρρωστος) και του Βαλάντη Κόκκα (στρατευμένος).Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήταν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και για σήμερα (21/10) είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 13:30.

Και η Ιστιαία θα έρθει στο Βόλο με απουσίες, αφού δεν παίζουν οι Τογουόρφε, Στασινόπουλος, Γεωργίου, Λαμπρόπουλος, αλλά στη Νίκη δεν εφησυχάζουν και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος θέλει και σε αυτό το ματς από τους παίκτες σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και διαρκή προσπάθεια.

Τα εισιτήρια του αγώνα Νίκη-Ιστιαία

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή (23/10) στις 14:45 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο την Ιστιαία.

*Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:00 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Σάββατο (15/10) το πρωί 10:00 ως τις 14:00, στα γραφεία της ομάδας μας, στην ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 15 στην παραλία.

*Από τις 10:00 πρωί της Κυριακής θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:15 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:30.

Πρώτη φόρα ο διαιτητής

Πρώτη φορά θα σφυρίξει στο Βόλο ο Παντελής Τρέβλας, που ορίστηκε στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕ Ιστιαίας, που θα πραγματοποιηθεί στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 14:45 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Ο Παντελής Τρέβλας της Ένωσης Ημαθίας, πέρσι είχε 6 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική και ήταν και στο Βελεστίνο στο Ρήγας- Θεσπρωτός(2-2), ενώ την Κυριακή στη Νέα Ιωνία θα έχει βοηθούς επόπτες τους Γιώργο Αναστασίου και Απόστολο Καρακώστα από την Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου