ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προϊστορία δείχνει συνέχεια

η-προϊστορία-δείχνει-συνέχεια-680957

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την 6η νίκη στην 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής θέλει την Κυριακή (3 μ.μ.) ο Ολυμπιακός Βόλου παίζοντας με τον Πιερικό στην Κατερίνη, όπου η προϊστορία δείχνει πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να έχουν συνέχεια…

Τελευταία φορά που είχε χάσει ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη ήταν το Μάιο του 1998 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όταν είχε ηττηθεί εκεί 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν ο Παπαβασιλείου και ο Ραγγέλοβιτς.

Έκτοτε οι ερυθρόλευκοι έδωσαν οκτώ παιχνίδια στην Κατερίνη (επτά για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ τα τελευταία τρία ματς ήταν νικηφόρα.

Όλα τα ματς του Ολυμπιακού στην Κατερίνη μετά το Μάιο του 1998 ήταν:

12/03/00 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 0-1 (77΄ Βλαχούδης)

01/09/05 (ΚΥΠ) Πιερικός – Ολυμπιακός 2-2 κ.α., ( 3-4 στα πέναλτι)

03/12/06 (Γ) Πιερικός – Ολυμπιακός 1-1 (90+ Σίγκμπο -1’ Μασάντο)

20 /04/08 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 1-1 (6’ Βέρμπης – 22’ Θάνος)

14/09/08 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 0-0

12/10/09 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 2-3 ( 50’, 75’ Γκουγκουλιάς – 24’ Ουμπίντες, 40’, 77’ Ροτζέριο).

19/05/13 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 0-2 (48΄Παλαιολόγος,82΄Μπολάτι)

30/11/14 (Β) Πιερικός – Ολυμπιακός 0-1 (48’Διαμαντόπουλος)

Στο Κυριακάτικο ματς στα συν του Ολυμπιακού έκτος από την παράδοση και τον κόσμο είναι και ο Φελίπε Ντα Κόστα, που είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος επιστρέφει ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ σε σχάση με το κύπελλο επιστρέφει και ο Σάκης Τέλλος και θα λείψει και πάλι ο Παναγιώτης Ζώνας, όπως και η τελευταία απώλεια, ο Ιβάν Ναστέφσκι, που αποτελεί, ως γνωστόν, παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου (ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός λόγω οικογενειακού προβλήματος επέστρεψε στην πατρίδα του).

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα έχει γυρίσει σελίδα μετά την πρώτη ήττα στο κύπελλο και θέλει την 6η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει δυο συνεχόμενες «εξόδους» σε Κατερίνη και Λάρισα, ενώ κλείνοντας την δεύτερη τετράδα στην 8η αγωνιστική (6/11), θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων, ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα άλλα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11), όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής, που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12), που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

«Επόμενη στάση Κατερίνη» για Austrian Boys

Εκδρομή για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων, Austrian Boys, που σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει ξανά (είχε προηγηθεί η εκδρομή στην Πύδνα πριν τρεις εβδομάδες) στο Νομό Πιερίας, προκειμένου να δημιουργήσει μία δυνατή κερκίδα, που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να πάρουν την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο δρόμος που έχουμε χαράξει φέτος μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται. Επόμενη στάση Κατερίνη. Την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα με τον Πιερικό θα ταξιδέψουμε στην Κατερίνη για να κάνουμε μια ακόμα δυνατή κερκίδα σε ένα γήπεδο και μια πόλη, όπου έχουμε μια πολύ καλή παράδοση οπαδικής παρουσίας. Θα πρέπει για ένα ακόμα αγώνα να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να κερδίσουν και να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Διοργανώνουμε λοιπόν εκδρομή με κόστος 9 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του Συνδέσμου μας, Αναλήψεως 126 (με Καρτάλη), 6.30 με 8.30 το απόγευμα».

Κάλεσμα του ΣΦΟΒ

Κάλεσμα κάνει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ) για συμμετοχή στην εκδρομή που γίνεται στην Κατερίνη για τον αγώνα με τον Πιερικό. Η ανακοίνωση:

« Ο ΣΦΟΒ καλεί όλους τους φίλους του Ολυμπιακού σε μαζική συμμετοχή στην εκδρομή που διοργανώνει το μεγάλο club των Austrian στην Κατερίνη για το παιχνίδι της ομάδας μας την Κυριακή. Φίλοι του Ολυμπιακού, Να θυμηθούμε τη μεγάλη εκδρομή πάλι στην Κατερίνη πριν 2 χρόνια, όπου «βουλιάξαμε» το γήπεδο με 3.500 οπαδούς μας. Πάλι αυτήν την Κυριακή να δώσουμε βροντερό παρόν, ενισχύοντας κόσμια και πολιτισμένα την ομάδα μας. Προχωρούμε συνετά και ταπεινά για τον στόχο μας, σεβόμενοι τον κάθε αντίπαλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου