ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με «αέρα» κορυφής στην Κατερίνη

με-αέρα-κορυφής-στην-κατερίνη-681806

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια των επιτυχιών είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, που την Κυριακή θέλει το δεύτερο διπλό στην Πιερία μετά από αυτό επί της Πύδνας Κίτρους …και επί του Πιερικού, κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους και αποδεικνύοντας στο γήπεδο την ανωτερότητά του.

Ο Ολυμπιακός με αέρα κορυφής μετά το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα θέλει 6η νίκη σε μια έδρα που κατάφερνε να φεύγει χωρίς απώλειες, ενώ και πάλι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα έχει γυρίσει σελίδα μετά την πρώτη ήττα στο κύπελλο και θέλει την 6η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχει δυο συνεχόμενες «εξόδους» σε Κατερίνη και Λάρισα, ενώ κλείνοντας την δεύτερη τετράδα στην 8η αγωνιστική (6/11), θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων, ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα άλλα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11), όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής, που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12), που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το ευχάριστο είναι ότι ο Φελίπε Ντα Κόστα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, γυμνάστηκε χθες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο και τον κράτησε μακριά από την ομάδα για ενάμιση μήνα. Ο Πορτογάλος μέσος στερείται αγωνιστικού ρυθμού και είναι λογικό, ωστόσο, έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Πιερικό.

Στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής επιστρέφει ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αμβρακία, θα είναι ο.κ. ο Σάκης Τέλλος και θα λείψει και πάλι ο Παναγιώτης Ζώνας, όπως και η τελευταία απώλεια, ο Ιβάν Ναστέφσκι, που αποτελεί, ως γνωστόν, παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου (ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός λόγω οικογενειακού προβλήματος επέστρεψε στην πατρίδα του).

Έκπληξη στον Φλίγκο

Μια έκπληξη οργάνωσε χθες το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές και ο γενικός αρχηγός της ομάδας στον ποδοσφαιριστή και πρώτο σκόρερ Κώστα Φλίγκο, που είχε τα γενέθλιά του.

Μετά την προπόνηση, γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια του Κώστα, με τον έμπειρο φορ της ομάδας και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, να σβήνει το κεράκι στην τούρτα και να δέχεται θερμές ευχές από όλους!

Είναι 18 χρόνια αήττητος

Δεκαπέντε χρόνια έχει να χάσει ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη, όπου αγωνίζεται την Κυριακή με τον Πιερικό! Τελευταία φορά που είχε χάσει ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη ήταν το Μάιο του 1998 για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, όταν είχε ηττηθεί εκεί 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν στο 7’ ο Παπαβασιλείου και στο 16΄ ο Ραγγέλοβιτς. Στις 3 τελευταίες επισκέψεις στην Κατερίνη μάλιστα φεύγει νικητής …

Ο Χρ. Μανούρας “σφυρίζει”

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη για τον 2ο όμιλο (Κυριακή 23/10, 15.00) θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Μανούρα και Κωνσταντίνο Σταφυλά, επίσης από τα Τρίκαλα. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Λουκάς Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι περισσότεροι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (15.00), ενώ το Νίκη Βόλου-Ιστιαία στις 14.45 και το Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Θεσπρωτός θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου Αναλυτικά οι διαιτητές στο 2ο ομιλο:

Ρήγας Φεραίος – Απόλλων Λάρισας

Πανυτσίδης, Τζιαμπάσης, Ιωαννίδης (Κοζάνης)

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου

Μανούρας Χ., Μανούρας Ν., Σταφυλάς (Τρικάλων)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Θεσπρωτός

Στόλης, Αναστασιάδης, Κρυώνας (Σερρών)

Αμβρακία Κωστακιών – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Κατσικογιάννης, Αντωνίου, Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αστέρας Πετριτή

Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Τίκας (Θεσπρωτίας), Τσάντας (Ηπείρου)

Πύδνα Κίτρους – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Γκορτσίλας, Σιανίδης, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Νίκη Βόλου – Ιστιαία

Τρέβλας (Ημαθίας), Αναστασίου (Λάρισας), Καρακώστας (Λάρισας)

Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής

Παναγιωτόπουλος, Καλαμπόκης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου