ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απώλεια η συνέχεια στην κορυφή

με-απώλεια-η-συνέχεια-στην-κορυφή-683863

Μετά την πρώτη αγωνιστική απώλεια και την πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού για το κύπελλο η Βολιώτικη ομάδα γυρίζει σελίδα και στρέφεται στον αποκλειστικό της στόχο που είναι να διατηρηθεί ως το τέλος στην κορυφή της βαθμολογίας και η άνοδος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ομως και σε αυτή την προσπάθεια για συνέχεια με νίκες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει από χθες μια απώλεια καθώς ο Σκοπιανός Ιβάν Ναστέφσκι ,αποτελεί παρελθόν, ενώ στα εξωαγωνιστικά ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Βολιώτικης ομάδας Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με προσωπική του δήλωση Τσιμπανάκος τόνισε πως «δεν ρίχνουμε το επίπεδο του ιστορικού μας συλλόγου» δίνοντας μια απάντηση προς αυτούς που μιλούν συνεχώς για την ομάδα που είναι στην κορυφή…

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στην κορυφή με επόμενο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη όπου θα έχει συμμάχους τον κόσμο του και την προϊστορία …και ξεχνώντας το κύπελλο δουλεύοντας και στην ανάκτηση της καλής ψυχολογίας και της νοοτροπίας νικητή ..ίσως και με τον Φελίπε Ντα Κόστα αλλά χωρίς τον Ναστέφσκι.

Την αποχώρηση του Ιβάν Ναστέφσκι από την ομάδα λόγω οικογενειακών του θεμάτων που τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην πατρίδα του, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής στον αποχαιρετισμό του ανέφερε πως δεν είχε κανένα παράπονο από τη διοίκηση και την ομάδα γενικότερα κι εύχεται ο Ολυμπιακός Βόλου να κατακτήσει τους στόχους του.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα του Ivan Nastevski. Ο 25χρονος παίκτης, εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Συζητώντας το πρόβλημα που απασχολεί το οικογενειακό του περιβάλλον με την Διοίκηση, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να αποδεσμευτεί ο παίκτης.

Ο Ivan λίγο πριν την αποχώρησή του, χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου και ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ένα οικογενειακό μου θέμα με αναγκάζει να επιστρέψω στην χώρα μου και να αφήσω τον Ολυμπιακό Βόλου, που αποτέλεσε τη δεύτερη οικογένειά μου. Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα είναι εξαιρετικές και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν στο μέλλον. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα. Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Μποτσιβάλη και τον Τσιμπανάκο, αλλά και τον προπονητή μου, για τη στήριξη και την κατανόησή τους. Ο νους μου και η καρδιά μου θα είναι κοντά σας».

«Δεν μπαίνουμε σε συγκρίσεις»

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας απαντά σε δηλώσεις που έγιναν εις βάρος του Ολυμπιακού, από τον προέδρου της Δ.Ε. της Νίκης που έκανε λόγο για «τελειωμένη και γηρασμένη ομάδα» (σελ.18) προτρέποντας να κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους, δίνοντας ραντεβού στο γήπεδο την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά η δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπαίνει σε συγκρίσεις και δεν ασχολείται με κανέναν όσο κι αν προκαλείται όλο αυτό το διάστημα. Η ιστορία μας είναι μεγάλη και δεν μας επιτρέπει να ρίχνουμε το επίπεδο αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Εμείς μιλάμε με έργα και χωρίς κομπασμό. Όσο και να προσπαθούν να μας ενοχλήσουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ας κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους. Ραντεβού στο γήπεδο την 11η αγωνιστική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου