ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέρδος και από το κύπελλο

κέρδος-και-από-το-κύπελλο-687769

Επιμέλεια : ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Κέρδος και από την διαδικασία του κυπέλλου της Γ΄ εθνικής θέλει να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή(3 μ.μ)…έχοντας όμως το μυαλό του στο πρωτάθλημα και την πρωτιά ως το τέλος .

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει βήμα-βήμα ,νίκη-νίκη για το μεγάλο στόχο, αλλά μέχρι τον επόμενο μεσολαβεί η υποχρέωση για το κύπελλο της Γ΄ εθνικής στο Πανθεσσαλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Για το πρωτάθλημα όπου πέφτει το βάρος ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας ματς, αρχικά στην 6η αγωνιστική (23/10 – 3 μ.μ.) Πιερικός – Ολυμπιακός και στην 7η αγωνιστική (30/10) Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην 8η αγωνιστική (6/11) ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Αρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11) όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12) που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου τωρα για την α’ φάση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή σε νοκ άουτ αγώνα. Σε περίπτωση πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι» στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στις 13/11 τον νικητή του αγώνα Αμβρακία Κωστακιών-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στις 13 Νοεμβρίου.. ενώ η 3η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 14/11 και η 4η την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2017.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αιγινικό δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας που αγωνίστηκαν, αλλά και αυτών που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο και την Κυριακή .Μάλιστα και μετά την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα ο Π.Τζαναβαρας ερωτώμενος για το αν ο Ολυμπιακός θα δώσει βαρύτητα ή όχι στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής ανέφερε τα εξής: «Θα δώσουμε λιγότερη σημασία στο Κύπελλο. Την Κυριακή με τον Απόλλωνα Λάρισας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αλλά και αυτοί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Εως τώρα στο πρωτάθλημα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει χρησιμοποιήσει 17 παίκτες με τους 8 να εχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς. Αυτοί είναι οι Κατσούλης(450 λεπτα),Κωστόπουλος(450’),Οικονόμου(450΄),Σταύρου (450΄),Φλίγκος (427΄),Τέλλος(413’),Πότσι(393’)και Αναστασίου(106 λεπτά).

Σε 4 ματς εχουν συμμετοχή οι Δωματάς(360΄),Στουρνάρας(296’), Μπρίτος(294΄), Ναστέφσκι(165΄),σε 3 οι Μανάλης (270΄),Ευθυμιάδης(154΄),Κολημήτρας (68΄) σε 2 ο Στασινόπουλος (24΄) και σε ένα ο Ιωαννίδης (90 λεπτα).

Τα εισιτήρια για το Κύπελλο

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 15:00, η ομάδα μας αγωνίζεται για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι σημαντική. Ελάτε όλοι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στηρίξτε την ομάδα μας, στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου!

Το κόστος του εισιτηρίου για το Κύπελλο ανέρχεται στα 10€, ενώ 5€ θα καταβάλλουν γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω, αλλά και άνεργοι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν (με την παρουσία κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 13:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου».

Ο διαιτητής

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μελτζανίδης από

την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλη Κελεσίδη και Χρήστο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Βασίλης Σταμούλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ξεκίνημα για τα κορίτσια

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 γυναικών. Την Κυριακή οι “ερυθρόλευκες” θα ταξιδέψουν στις Σέρρες, επιδιώκοντας αποκλειστικά τη νίκη κόντρα στον τοπικό Α.Ο. Σερρών .Ο Ολυμπιακός ξεκινά από μια δύσκολη έδρα που πέρσι έχασε ένα σημαντικό ματς (65-59)που στοίχησε … και φέτος θέλει εκεί τη πρώτη νίκη γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα….

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν παίξει πριν το πρωτάθλημα δύο αγώνες στο κύπελλο και είχαν μια νίκη (69-44 την Ασπίδα Ξάνθης)και μια ήττα από τον Ηρακλή (58-74) στο Βόλο ενώ στην Α2 είναι η μοναδική ομάδα από τη Μαγνησία στην Α2 αφού η Νίκη Βόλου, δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, δηλώνοντας συμμετοχή στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ. Για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού φέτος θα αγωνίζονται οι Σουλτάνη, Κυριατζίδου, Κοτσιάφτη, Σαρακατσάνη, Αγαγιώτου, Ζήτη, Δημητριάδου, Ντελή, Παγκαλίδου, Χούτα, Νούλα, Βογιατζάκη, Αγκάνη, Ντόβα, Διαμαντοπούλου, Τότση Αρτεμισίου και Ταντουρόφσκα,ενώ αναμένεται και η τελική απάντηση από την Ζέρβα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου