ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και φιλικό και κύπελλο

και-φιλικό-και-κύπελλο-689296

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η πρωτιά στο πρωτάθλημα ο επόμενος στόχος είναι το 6 στα 6 , αλλά πριν από αυτό εχει ένα δυνατό φιλικό τεστ με ομάδα ανώτερης κατηγορίας κι ένα ματς κυπέλλου με αντίπαλο που θα βρει ξανά μπροστά του μέσα στο μήνα Οκτώβριο…

Ο Ολυμπιακός κερδίζοντας προχθές την Αμβρακία Κωστακίων (3-1) έκανε ένα ακόμη βήμα για το μεγάλο στόχο, αλλά μέχρι τον επόμενο μεσολαβούν δυο παιχνίδια που δεν αφορούν το πρωτάθλημα καθώς αύριο Τετάρτη (4 μ.μ.) θα παίξει φιλικό στο Πανθεσσαλικό με τον Αιγινιακό και την ερχόμενη Κυριακή έχει επίσημη υποχρέωση για το κύπελλο της Γ΄ εθνικής πάλι στο Πανθεσσαλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Για το πρωτάθλημα όπου πέφτει το βάρος ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας ματς, αρχικά στην 6η αγωνιστική (23/10 – 3 μ.μ.) Πιερικός – Ολυμπιακός και στην 7η αγωνιστική (30/10) Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην 8η αγωνιστική (6/11) ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Αρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11) όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12) που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Δυνατό φιλικό

Πάντως ο Ολυμπιακός κοιτώντας το αύριο την Τετάρτη θα εχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις κόντρα στον Αιγινιακό σε ένα δυνατό φιλικό όπου ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία για δοκιμές χωρίς άγχος….

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με ανακοίνωση της ευχαριστεί για την ως τώρα παρουσία και κάνει έκκληση στον κόσμο να βρεθεί Πανθεσσαλικό και για το φιλικό με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας κατάφερε κι έκανε τον αρχικό μας στόχο, πραγματικότητα. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο πήχης ανεβαίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όλοι θέλουμε να καμαρώσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλότερες κατηγορίες.

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με το χειροκρότημά τους μετουσιώθηκαν σε 12ο παίκτη.

Το ραντεβού μας στο γήπεδο ανανεώνεται γι’ αυτή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι τον Αιγινιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Football League. Να είστε όλοι εκεί! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά».

Τα εισιτήρια για το φιλικό

Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τον Αιγινιακό, την Τετάρτη, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους. Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 14:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.

Κυριακή κύπελλο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 15.00 θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας για την 1η αγωνιστική των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ. Το παιχνίδι θα είναι «νοκ άουτ» και ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας πιθανόν θα αγωνιστεί με πολλούς παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, προκειμένου να δει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά και να αποφύγει η ομάδα την κόπωση και τον κίνδυνο τραυματισμών.

Μάλιστα προχθές μετά την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα ο Π.Τζαναβαρας ερωτώμενος για το αν ο Ολυμπιακός θα δώσει βαρύτητα ή όχι στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής ανέφερε τα εξής: «Θα δώσουμε λιγότερη σημασία στο Κύπελλο. Την Κυριακή με τον Απόλλωνα Λάρισας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αλλά και αυτοί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Σε περίπτωση πρόκρισης, πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην 2η αγωνιστική τον νικητή του ζευγαριού Αμβρακία Κωστακιών – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εκτός έδρας.

Το παρών στη Φλόγα οι ομάδες μπάσκετ

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, «η γυναικεία και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμμετείχε στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ. Τα αγόρια και τα κορίτσια του Συλλόγου μας μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους τους, εκμεταλλευόμενα και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, έτρεξαν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και οι γονείς τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για τη πρωτοβουλία της και πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε και εμείς στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση.

Μετά τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου, γυναίκες και άνδρες, μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ, απόλαυσαν τον καφέ τους στη καφετέρια CRUZAR του χορηγού της ομάδας μας, Βαγγέλη Χριστοφίλη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η γυναικεία ομάδα έδωσε δυο φιλικά την Παρασκευή με το παιδικό της Ανάληψης και το Σάββατο με το εφηβικό του Γ.Σ Βόλου, όπου όλες οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης να δει την ετοιμότητα της ομάδας, ενόψει του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος με τις Σέρρες την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Η προετοιμασία γι’ αυτόν τον αγώνα αρχίζει σήμερα με φιλικό αγώνα, στις 19.00, στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου.

Η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό προετοιμασίας με το Διμήνι, το Σάββατο στη Νέα Ιωνία, όπου ο προπονητής μας Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγιώργης είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των αθλητών ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου με τον ΓΣ Βόλου.

Από τον αγώνα απουσίαζε ο Γιώργος Παρασκευάς, ο οποίος είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και ο αρχηγός μας Κώστας Αλεξίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και θα απουσιάσει για ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ εύχεται στον Κώστα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου