ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο και σοβαρότητα

με-κόσμο-και-σοβαρότητα-693098

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια επιτυχιών είναι και αύριο ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου που κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους με σοβαρότητα και αποδεικνύοντας στο γήπεδο την ανωτερότητά του, θέλει την 5η σερί νίκη υποδεχόμενος στο Πανθεσσαλικό (4 μ.μ.) με τον κόσμο στο πλευρό του την Αμβρακία Κωστακιών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου μετά το 4 στα 4 με ανακοίνωσή της αφού ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ως τώρα παρουσία τους, τους καλεί να δώσουν βροντερό παρών αύριο στο Πανθεσσαλικό: «Η πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται. Αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, η ομάδας μας υποδέχεται την Αμβρακία Κωστακιών στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο, να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει την ομάδα μας. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσσαλικό! Ολοι δίπλα στην ομάδα μας! Ολοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα:

•Γενική είσοδος: 10€

•Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

•Ανεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

•Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:00.

Τρεις οι απουσίες

Τρεις θα είναι οι απουσίες του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με την Αμβρακία στο Πανθεσσαλικό, αφού πέρα τους Φελίπε Ντα Κόστα και Παναγιώτη Ζώνα (τραυματίες) που ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί είναι τιμωρημένος και ο Γιάννης Δωματάς.

Το ζητούμενο για τον αυριανό αγώνα είναι και πάλι η σοβαρότητα αφού όσο αδύναμος κι αν φαντάζει ο κ αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, η Αμβρακία Κωστακιών, που δεν έχει νίκη και δεν έχει πετύχει γκολ, άπαντες στη Βολιώτικη ομάδα γνωρίζουν ότι παγίδες υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια.

Την Τετάρτη φιλικό με Αιγινιακό

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την ομάδα του Αιγινιακού, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Στις 16/10 κύπελλο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 15.00 θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας για την 1η αγωνιστική των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ. Το παιχνίδι θα είναι «νοκ άουτ» και ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας πιθανόν να αγωνιστεί με πολλούς παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, προκειμένου να δει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά και να αποφύγει η ομάδα την κόπωση και τον κίνδυνο τραυματισμών.

Σε περίπτωση πρόκρισης, πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην 2η αγωνιστική τον νικητή του ζευγαριού Αμβρακία Κωστακιών – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εκτός έδρας.

Το μπάσκετ του Ολυμπιακού

στον αγώνα δρόμου για τη Φλόγα

Οι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου αύριο Κυριακή με το σύνθημα «Τρέχουμε για τη Φλόγα». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα αγόρια και τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχουν στο Λαϊκό Αγώνα δρόμου για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 στην παραλία του Βόλου, μια πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του Συλλόγου, στο πλαίσιο της κοινωνικής παρέμβασης που θα πρέπει να επιδεικνύουν όλοι οι φορείς της πόλης μας, εκμεταλλευόμενοι την αγωνιστική απραξία των ομάδων μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου