ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια με νέες επιτυχίες

συνέχεια-με-νέες-επιτυχίες-696709

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια επιτυχιών είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου μετά το διπλό στην Πιερία επί της Πύδνας Κίτρους, κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους και αποδεικνύοντας στο γήπεδο την ανωτερότητά του.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Πύδνας έδειξε ότι είναι ομάδα με ειδικό βάρος και ποιότητα και παρότι μπορεί να είναι ακόμη νωρίς αλλά το γεγονός ότι μεγάλωσε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από μια ομάδα που θεωρητικά έχει τον ίδιο στόχο είναι πάρα πολύ σημαντικό, όπως επίσης και το ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του πέρασε την Κυριακή από μια έδρα που η Πύδνα σε όλο το περσινό πρωτάθλημα είχε μόνο δύο ήττες, ενώ η τελευταία ήττα της εκεί σημειώθηκε πριν 7 μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο όταν έχασε από τον Αιγινιακό που πήρε το πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα «έβγαλε» την πρώτη τετράδα αγώνων χωρίς απώλειες και στην δεύτερη έχει «εξόδους» σε Κατερίνη και Λάρισα, ενώ ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (9/10) όταν και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό την Αμβρακία Κωστακιών.

Ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας ματς, αρχικά στην 6η αγωνιστική (23/10 – 3 μ.μ.) Πιερικός – Ολυμπιακός και στην 7η αγωνιστική (30/10) Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην 8η αγωνιστική (6/11) ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. (Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως μετά το Κυριακάτικο ματς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 16 Οκτωβρίου σε νοκ άουτ αγώνα για την α’ φάση του Κυπέλλου).

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Αρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11) όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12) που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Πριμ από τη διοίκηση

Παραμονή του παιχνιδιού με την Πύδνα η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ σε περίπτωση νίκης. Η διοίκηση μετά τη νίκη επισκέφτηκε στα αποδυτήρια τους παίκτες έδωσε το πριμ, το οποίο θα μοιραστούν οι παίκτες, τηρώντας την υπόσχεσή της, μοιράζοντας συγχαρητήρια σ’ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη σπουδαία επιτυχία τους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες στα αποδυτήρια, ο Ολυμπιακός είναι μια «δεμένη» οικογένεια και αυτό φαίνεται καθημερινά, τόσο στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Βαγγέλη Στουρνάρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Πύδνα, ο οποίος τόνισε πως η διοίκηση τους παρέχει τα πάντα και πως αυτή η ομάδα βγάζει τρομερή υγεία…

Χωρίς Δωματά

Χωρίς τον Γιάννη Δωματά θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς στο Πανθεσσαλικό με την Αμβρακία Κωστακιών ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα λείψει από το συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα σήμερα η ομάδα σήμερα έχει ρεπό, ενώ αμφίβολοι για το επόμενο ματς παραμένουν οι Ντα Κόστα και Ζώνας.

Ο Φλίγκος στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή και ο επιθετικός των ερυθρόλευκων Κώστας Φλίγκος με 4 γκολ σε 4 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά οι σκόρερ:

4 ΓΚΟΛ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

3 ΓΚΟΛ: Πετρουζέλλης (Πύδνα Κίτρους), Δεμηρτζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης Λευκάδας)

2 ΓΚΟΛ: Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας), Νικλητσιώτης (Νίκη Βόλου), Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας) Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας)

1 ΓΚΟΛ: Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Δωματάς (Ολυμπιακός Βόλου), Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Μαλακασιώτης, Παπαδοπουλος (Νίκη Βόλου), Σέττος, Κυπτίου, Γκίκα (Ρήγας Φεραίος),Μυλωνάς, Βασίλιεβιτς, Λάγδαρης, Μπενίσκος (Διαγόρας Σεβαστής), Λαζόπουλος, Ε. Καραμανώλας, Λούνγκος, Καμαρά (Πιερικός), Μάμαλος (Αστέρας Πετριτή), Ιωάννου, Στάμος (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Αναστασιάδης, Ντινιωτάκης, Τζιάλλας, Μηνάς (Θεσπρωτός), Αβραμίδης, Γυφτοκώστας, Κόλινς, Τσάκαλος (ΑΕ Καραϊσκάκης), Μπότσαρης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Ιβανίδης, Διβανές, Αγροδήμος, Κυριάκος, Σουλίδης (Απόλλων Λάρισας), Μενεγκούσο, Μακράκης, Κυπαρίσσης (Πύδνα Κίτρους), Πανάκης, Ηλιόπουλος (ΑΕ Ιστιαίας), Νάκας, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας).

Austrian Boys: «Συνεχίζουμε»

Ανακοίνωση εξέδωσαν μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου, κόντρα στην Πύδνα Κίτρους, οι AustrianBoys, μέσω της οποίας έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων για το σημαντικό αυτό «διπλό», ενώ παράλληλα ζήτησαν η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει ενωμένη και συγκεντρωμένη και στη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να πούμε μπράβο και να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας και για το διπλό, όχι μόνο γιατί κερδίσανε σε ένα χωριό όπως η Πύδνα Κίτρους – κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό όταν είσαι Ολυμπιακός Βόλου – αλλά και γιατί κλείσανε κάποια στόματα, που προέβλεπαν ότι το συγκεκριμένο χωριό θα είναι η πρωταθλήτρια στον όμιλο, δείχνοντας ασέβεια απέναντι στην μεγάλη ομάδα του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου λοιπόν μιλάει στο χορτάρι και με το μέχρι τώρα σερί των επιτυχιών, δείχνει ποιος είναι ο κυρίαρχος της κατηγορίας.

Συνεχίζουμε έτσι, με πολύ δουλεία, συγκέντρωση και κυρίως ΕΝΟΤΗΤΑ σε όλα τα επίπεδα!

Εμείς ως κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, οφείλουμε να συνεχίσουμε την στήριξη μας στην ομάδα και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί να είμαστε ακόμα περισσότεροι στο στάδιο. Συνεχίζουμε πιο δυνατά».

Το μπάσκετ θα τρέξει για τη «ΦΛΟΓΑ»

Σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα προγραμματίζει το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ετσι, τόσο η γυναικεία, όσο και η αντρική ομάδα του συλλόγου θα τρέξουν στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου για τη ΦΛΟΓΑ στην παραλία του Βόλου, θέλοντας έτσι να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου