ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο ισχύει το «Νίκη είσαι»

αύριο-ισχύει-το-νίκη-είσαι-699673

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τη δυναμική της ομάδας στο να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια καλείται να δείξει αύριο η Νίκη στο γήπεδο γυρίζοντας σελίδα μετά την πρώτη ήττα και τις παρενέργειες που προκλήθηκαν από αυτή και με νέο πλέον προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Με το σύνθημα «Νίκη είσαι» η Βολιώτικη ομάδα και κυρίως ο κόσμος της θέλει αύριο στις 4 μ.μ. τη νίκη ηρεμίας επί του Θεσπρωτού.

Η Νίκη θέλει και μπορεί να ξεκινήσει από αύριο μια νέα πορεία προς την κορυφή που έχασε προς το παρόν και με τη βοήθεια του κόσμου να «ξεσπάσει» επί του Θεσπρωτού που φέτος δεν έχει νίκη… χάνοντας την περασμένη Κυριακή στην έδρα του από τον Διαγόρα Σεβαστής (3-4), ενώ σε δύο «εξόδους» πήρε 1-1 στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων και έχασε 1-0 στη Αρτα από τον Καραϊσκάκη.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά για το ματς με τον Θεσπρωτό σε σχέση με το προηγούμενο στο Βελεστίνο όλοι περιμένουν πως η αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει ευεργετικά, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του πολύπειρου Γιώργου Παρασκευαΐδη που εξέτισε την ποινή του, ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον νικηφόρο αγώνα με τον Αχιλλέα. Αντίθετα απών από το ματς θα είναι ο Νίκος Παπαγεωργίου, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ρήγα την περασμένη Κυριακή και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ ο Φράνκο Τορεζάνι που τραυματίσθηκε στο προηγούμενο ματς στη Νέα Ιωνία και έχασε αυτό του Βελεστίνου θεωρείται ακόμη αμφίβολος και σήμερα θα κριθεί το αν θα συμπεριληφθεί έστω στην αποστολή.

Ο νέος προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος στις λίγες ημέρες που είναι στην ομάδα έχει δουλέψει πολύ και στην ψυχολογία των παικτών πιστεύοντας σε αυτούς ώστε η ομάδα να γυρίσει αγωνιστικά σελίδα με νίκη αύριο…

Από σήμερα τα εισιτήρια

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 4ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στον Θεσπρωτό, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 16:00 στο Π. Μαγουλάς.

•Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

•Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

•Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

•Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του Π. Μαγουλάς.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

•Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από τις 10:00 σήμερα το πρωί ως και τις 13:00 το μεσημέρι από τα γραφεία της ομάδας, στην οδό Αργοναυτών 15 και αύριο Κυριακή (2/10) στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, από τις 14:00 το μεσημέρι.

•Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:15.

Με Θεσπρωτό και στο κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. H Νίκη Βόλου για την α’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα κληθεί να παίξει με τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή 16/10, την ομάδα δηλαδή που θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που η Νίκη πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης (ο αγώνας είναι νοκ άουτ) θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης Ιστιαία – Ρήγας Φεραίος, επίσης εντός έδρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου