ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εχει αγώνα… για νίκη ηρεμίας

εχει-αγώνα-για-νίκη-ηρεμίας-700466

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Βάζοντας στην άκρη την πρώτη ήττα και τις παρενέργειες που προκλήθηκαν από αυτή, άπαντες στη Νίκη Βόλου βλέπουν πλέον μόνο τον αγώνα της Κυριακής όπου με νέο προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο η ομάδα θέλει τη νίκη ηρεμίας επί του Θεσπρωτού …ώστε να σημάνει το νέο ξεκίνημα που όλοι θέλουν να έχει συνέχεια και οι κυανόλευκοι να παραμείνουν μέσα στο στόχο της ανόδου…

Η νίκη την Κυριακή είναι σίγουρο ότι θα επουλώσει τις όποιες πληγές αφού το ζητούμενο στην ομάδα είναι η ηρεμία και οι αγωνιστικές επιτυχίες, ενώ όλα τα άλλα ζητήματα μπορούν να περιμένουν…

Το θέμα της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου φαίνεται να κλείνει με τον λαλίστατο πρόεδρο αυτής να κόβει δεσμούς αφού έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των τεσσάρων μελών που όπως είπε τους αντικατέστησε …χωρίς ονόματα των νέων μελών, ενώ στην άκρη μπαίνουν και τα μεταγραφικά καθώς και για το νέο προπονητή το μόνο ζητούμενο είναι η νίκη της ομάδας την Κυριακή με τον Θεσπρωτό…

Οσον αφορά τα αγωνιστικά για το ματς με τον Θεσπρωτό σε σχέση με το προηγούμενο στο Βελεστίνο όλοι περιμένουν πως η αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει ευεργετικά, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του πολύπειρου Γιώργου Παρασκευαΐδη που εξέτισε την ποινή του, ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον νικηφόρο αγώνα με τον Αχιλλέα, και βρίσκεται στη διάθεση του νέου τεχνικού ώστε να συμβάλει σε μια ακόμη νίκη στον αγώνα της Κυριακής, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο ματς που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς».

Οσον αφορά τις απουσίες σίγουρα απών από το ματς θα είναι ο Νίκος Παπαγεωργίου, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ρήγα την περασμένη Κυριακή και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ ο Φράνκο Τορεζάνι που τραυματίσθηκε στο προηγούμενο ματς στη Νέα Ιωνία και έχασε αυτό του Βελεστίνου σήμερα θα κριθεί αν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής.

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος και στην ψυχολογία για να διατηρήσουν καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, που επισκέφτηκαν χθες … και με γλυκά… μέλη της διοικούσας επιτροπής, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και γεύμα στους ποδοσφαιριστές που δείχνουν να είναι αφοσιωμένοι μόνο στον αγωνιστικό τομέα.

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή η Νίκη στο γήπεδό της και με τον κόσμο όπως πάντα στο πλευρό της με νίκη θα γυρίσει αγωνιστικά σελίδα και αυτό θα βοηθήσει να ξεχαστούν και οι όποιες αναταράξεις προκλήθηκαν σε διοικητικό επίπεδο…

Ο Θεσπρωτός

Ομάδα που δυσκόλεψε πέρσι τη Νίκη είναι ο Θεσπρωτός που έχει πάρει δύο ισοπαλίες στο παρελθόν στη Νέα Ιωνία.

Στο περσινό πρωτάθλημα (10/4/16) η Νίκη πάλι με νέο προπονητή στον πάγκο τον Ηλία Σορώκο είχε προηγηθεί 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ιορδανίδη, αλλά ο Θεσπρωτός πήρε το 1-1 ισοφαρίζοντας στο 77’ με τον Κερμενίδη, ενώ στην Ηγουμενίτσα στις 29/11/15 η Νίκη είχε χάσει 2-0.

Παλαιότερα σε πρεμιέρα Γ’ Εθνικής (5/9/99) η Νίκη με προπονητή τον Βαγγέλη Βουρούκο σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Ηγουμενίτσα πήρε ισοπαλία 4-4 με τον Ταχίρι να κάνει το 4-3 στο 90’ και τον Γιώργο Διάκο να ισοφαρίζει στο 94’, ενώ στη Ν. Ιωνία (9/2/2000) ο Θεσπρωτός πήρε ισοπαλία 1-1 (27’ Ι.Παναγιώτου – 28’ Ντιμιτρόφ).

Πάντως την περίοδο 2000-2001 στην τότε Δ’ Εθνική η Νίκη ήταν σαρωτική απέναντι στον Θεσπρωτό. Κέρδισε στην Ηγουμενίτσα 1-3 (80’ Μοναχός – 4’, 71’ Φασουράκης, 44’ Ι.Παναγιώτου) και στο Βόλο πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα σκορ κερδίζοντας 13-0 ! (8’, 12’, 70’, 81’ Παφλιάς, 17’ Κάϊας, 22’ Ρουμελιώτης, 25’, 38’ Τσέροβιτς, 51’, 55’ Ψαρόμπας, 67’, 83’ Ζιώγας, 90’ Λαΐτσος).

Φέτος ο Θεσπρωτός με προπονητή τον Λάζαρο Σέμο (έγινε γνωστός ως παίκτης σε ΠΑΣ και Ηρακλή) δεν έχει νίκη… χάνοντας την περασμένη Κυριακή στην έδρα του από τον Διαγόρα Σεβαστής (3-4), ενώ σε δύο «εξόδους» πήρε 1-1 στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων και έχασε 1-0 στη Αρτα από τον Καραϊσκάκη.

Από αύριο τα εισιτήρια

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 4ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στον Θεσπρωτό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στις 16:00 (2/10) στο Π. Μαγουλάς.

•Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

•Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

•Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

•Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του Π. Μαγουλάς.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

•Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (1/10), ως και τις 13:00 το μεσημέρι από τα γραφεία της ομάδας, στην οδό Αργοναυτών 15 και την Κυριακή (2/10) στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, από τις 14:00 το μεσημέρι.

•Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:15.

Διευκρινιστική ανακοίνωση

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση για τα δικαιώματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων της Νίκης προχώρησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου διευκρινίζει πως τα αποκλειστικά δικαιώματα των τηλεοπτικών ζωντανών μεταδόσεων των εντός έδρας αγώνων παραχωρήθηκαν στην εταιρεία ΧΑΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ & ΣΙΑ ΕΕ. Η υπηρεσία και η δυνατότητα απευθείας παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων, αφορά συνδρομητές που είναι εκτός Μαγνησίας και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το πλαίσιο συνεργασίας με τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου