ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο δύσκολα… πιο σοβαρά

πιο-δύσκολα-πιο-σοβαρά-705503

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το τρίτο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου και θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό (4.30 μ.μ.) τον Τηλυκράτη Λευκάδας, μια ομάδα που από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (δεν έχει ήττα, με μια νίκη εκτός 0-1 την Αμβρακία Κωστακίων και μια ισοπαλία εντός έδρας 0-0 με Πιερικό) είναι θεωρητικά πιο δύσκολος αντίπαλος από τους προηγούμενους.

Ομως ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας μόνο νίκες και θέλοντας μόνο επιτυχίες ποντάρει στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο του και αύριο έχει στόχο το τρία στα τρία…

Τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα με τον Τηλυκράτη αναγνώρισε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τονίζοντας και πάλι ότι με σοβαρότητα και ομαδικότητα θα επιτευχτεί ο στόχος που είναι μόνο νίκες…

«Εχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, μια ομάδα που όπως έδειξε στα πρώτα παιχνίδια έχει ξεκινήσει καλά. Εχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο, είναι μια αρκετά καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας, που μας συμπαραστέκεται. Στον Ολυμπιακό δεν περισσεύει κανείς. Η προσπάθεια φέτος είναι ομαδική. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, κόσμος, όλοι μαζί. Να είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και όλοι μαζί να παλεύουμε για τους τρεις πόντους κάθε Κυριακή» ανέφερε ο Κορίνθιος τεχνικός του Ολυμπιακού που θέλει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία….

«Για μένα το μηδέν στην άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που έχει γκολ, όμως η ομάδα που δέχεται τα λιγότερα γκολ είναι αυτή που κερδίζει, συνήθως, το παιχνίδι. Μεγάλη σημασία έχει και πως δέχεσαι το γκολ».

Πάντως και για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη επεσήμανε ότι χρειάζεται προσοχή: «Είμαι σίγουρος πως το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη θα είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλούς παίκτες και το ματς θέλει πολύ προσοχή. Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ στην προπόνηση. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στον Τηλυκράτη», είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για κάποιες αλλαγές: «Εχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου και θα καταλήξω μετά την τελευταία προπόνηση. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν και λόγω του αντιπάλου, αλλά και ανάλογα με το ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».

Πάντως ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέφερε ότι η ομάδα με 27 παίκτες καινούργιους έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης: «Σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, σίγουρα όμως δεν είμαστε στο 100%. Πιστεύω πως εκεί θα βρεθούμε την κατάλληλη στιγμή. Οταν πρέπει. Καμία ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμη. Ολες οι ομάδες έχουν καινούργιους παίκτες. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη, οι ομάδες φτιάχνονται. Σιγά – σιγά, θέλουν τον χρόνο τους» ανέφερε τονίζοντας ότι το ρόστερ θα ελαφρύνει. «Ηδη τέσσερις ποδοσφαιριστές δόθηκαν δανεικοί, οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Ανδρέας Χαντζής, Βασίλης Ζαρίφης στην ΑΕ Διμηνίου και ο Γιάννης Σπηλιόπουλος στον Θησέα, ενώ ενδέχεται να δοθεί ένας ακόμη παίκτης δανεικός για να πάρει παιχνίδια».

Τέλος για το αν αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον ίδιο το ότι με την επιστροφή του Ντα Κόστα υπάρχουν πολλές λύσεις στην ομάδα μεσοεπιθετικά ανέφερε: «Ευχάριστος πονοκέφαλος, θα έλεγα και όχι δυσάρεστος, καθώς καλό είναι να υπάρχουν λύσεις. Ο Ντα Κόστα μπήκε με την ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει μέχρι την Κυριακή, αν δεν είναι έτοιμος, δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του, για να είναι 100% ετοιμοπόλεμος στο ματς με την Πύδνα».

Χθες ο Φελίπε Ντα Κόστα, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, πήρε μέρος στο δίτερμα, δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ενόχληση, ωστόσο, έχει μείνει αρκετό διάστημα εκτός, με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Από το αυριανό ματς θα λείψει και πάλι ο Παναγιώτης Ζώνας.

Εξοδος για τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση

Μια ήσυχη και ενωτική βραδιά πέρασαν παίκτες, προπονητικό team αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι οποίοι συνέφαγαν σε γνωστή κεντρική ταβέρνα της πόλης. Η ομαδική αυτή έξοδος δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται, καθώς στόχος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η ομάδα να είναι ενωμένη εντός κι εκτός γηπέδου.

Σε χαλαρό κλίμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, ενώ ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης μιλώντας στους παίκτες, τους ανέφερε πως η Διοίκηση είναι δίπλα τους και τους στηρίζει, ενώ συμπλήρωσε πως εκείνο που επιθυμεί τόσο εκείνος όσο και όλη η διοίκηση είναι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να φέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη θέση που του αξίζει.

Φυσικά στην παρέα το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας, αλλά και ο κ. Αλέκος Μεταφτσής, έφορος του γυναικείου μπάσκετ, όπως και ο κ. Νίκος Κάβουρας που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Τηλυκράτη

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τηλυκράτη, αύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 16.30.

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00

Να σημειωθεί ότι το άνω διάζωμα θα παραμείνει κλειστό.

Κάλεσμα Austrian Boys

Ανακοίνωση για οργανωμένη μετάβαση για τον αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη εξέδωσαν οι Austrian Boys όπου αναφέρουν τα εξής: «Στον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα μας και ο κόσμος έκαναν αυτό που έπρεπε και αξίζουν συγχαρητήρια και στους δυο. Συνεχίζουμε έτσι, δυνατά και ενωτικά σε κάθε αγώνα της ομάδας μας κοντά στους παίκτες μας. Στήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος, με υπομονή αλλά και με τον αέρα της αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερης ομάδας της κατηγορίας.

Για τον επόμενο αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη η παρουσία μας θα είναι εξίσου δυνατή. Θα μεταβούμε για ακόμα μια φορά οργανωμένα και μαζικά στο στάδιο – με ώρα συγκέντρωσης στις 3.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ – με μια πορεία που θα κοκκινίσει για ακόμα μια φορά τους δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αφού ως γνωστόν αυτή η πόλη μας ανήκει».

Σήμερα ο αγιασμός στην ακαδημία

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στις 11.30 το πρωί στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Αλλη Μεριά. Στον αγιασμό θα παρευρεθεί η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου με επικεφαλής τους κ.κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο τεχνικός διευθυντής κ. Ανδρέας Μπονόβας, ο γενικός αρχηγός κ. Τζόναθαν Βαΐτσης, όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Καλούνται οι γονείς των ποδοσφαιριστών, οι μικροί αθλητές, οι φίλοι και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθούν στον αγιασμό. Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά από 17.30 έως 20.00 καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου