ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ετοιμότητα για το 1ο ντέρμπι

σε-ετοιμότητα-για-το-1ο-ντέρμπι-707324

Σε ετοιμότητα για το πρώτο φετινό ντέρμπι βρίσκεται η Νίκη Βόλου που την Κυριακή θα παίξει στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο θέλοντας να κάνει το 3 στα 3 στην τρίτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η Νίκη είναι θεωρητικά το φαβορί στο πρώτο αυτό ντέρμπι απέναντι στον Ρήγα που δεν έχει νίκη και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει «ανάσα» στο δύσκολο ξεκίνημά του. Στη Νίκη βλέπουν με σοβαρότητα το κυριακάτικο ματς αφού ο Ρήγας είναι μια ομάδα που και πέρσι δεν έχασε στα μεταξύ τους παιχνίδια (0-0 και τα 2 ματς), ενώ έχει δημιουργήσει και μια θετική γι’ αυτόν παράδοση όταν αγωνίζεται σε Εθνικές κατηγορίες με άλλες ομάδες της Μαγνησίας. (Την τελευταία δωδεκαετία ο Ρήγας δύσκολα χάνει ματς και δίνοντας συνολικά 30 τοπικά ντέρμπι, έχασε μόνο 3 και ήταν νικητής στα 17).

Στο κυριακάτικο παιχνίδι που θα έχει γενική είσοδο 10 ευρώ ο προπονητής της Νίκης Λεωνίδας Μπίλης καλείται να διαχειριστεί δύο απουσίες, αλλά όπως δήλωσε «όλη την εβδομάδα δουλεύουμε όχι μόνο με τους 11 που θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Είναι στη φιλοσοφία μου να δουλεύω πλήρως και με τα 25 παιδιά που αποτελούν το ρόστερ της Νίκης» αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα έχει τις λύσεις στις απουσίες των Παρασκευαΐδη και Τορεζάνι.

Ο πολύπειρος Γιώργος Παρασκευαΐδης, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από την αποβολή του την περασμένη Κυριακή στο νικηφόρο ματς με τον Αχιλλέα όπου τραυματίσθηκε ο Φράνκο Τορεζάνι με τον Αργεντινό μέσο να χάνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» για την τέταρτη αγωνιστική… Εξάλλου στα θετικά για τον Λεωνίδα Μπίλη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι θα έχει διάθεσή του για πρώτη φορά τον Μάριο Παπαδόπουλο, που κουβαλούσε τιμωρία από πέρυσι.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση στα αποδυτήρια της ομάδας της Νίκης πριν από την χθεσινή προπόνηση, βρέθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας ποδοσφαιρικής επιτροπής έχοντας μία συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ρήγα στο Βελεστίνο και τους ζήτησε αποκλειστικά την… νίκη, επέστησε την προσοχή τους και στη συνέχεια, προχώρησε σε πληρωμές ποδοσφαιριστών, προκειμένου να πάνε με …γεμάτες τσέπες, στο ματς με τον Ρήγα.

Επίσης χθες με πολύ κόσμο και… αισιοδοξία έγινε το ξεκίνημα για τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Νίκης Βόλου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των γονέων των αυριανών «άσων», με την Διοικούσα επιτροπή Ποδοσφαίρου που ενημέρωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν τα έργα στο βοηθητικό του «Π. Μαγουλάς».

Blue Club: Επόμενος

σταθμός το Βελεστίνο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Blue Club και τα μέλη του θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες όπως κάνουν σε όλα τα εκτός και εντός παιχνίδια της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση: «O επόμενος σταθμός του φετινού ταξιδιού μας είναι το γειτονικό Βελεστίνο. Την Κυριακή, για ακόμη μια φορά, ξεκινάμε όλοι μαζί, να γράψουμε την ιστορία μας στους δρόμους και στις κερκίδες. Επίσης το Σάββατο 24/9 στις 9 το βράδυ, φορτίζουμε τις μπαταρίες, στο πάρτι που θα γίνει, με καλεσμένους όλα τα αδέρφια μας, στο χώρο του συνδέσμου.

Blue Club-Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης» – Γιατί… Η Νικάρα είναι ζάλη – ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ».

Μηχανοκίνητοι και

ειρηνικοί… Blue Angels

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της Νίκης μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας, είναι μεγάλος. Οι φίλαθλοι της Νίκης είναι βέβαιο πως θα δώσουν βροντερό παρών στο Βελεστίνο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ρήγα. Μάλιστα, πολλοί είναι οι κυανόλευκοι οπαδοί που θα μεταβούν στο Βελεστίνο μαζικά και ήδη έχει οριστεί το σημείο συνάντησης και η ώρα αναχώρησης.

Η σχετική ανακοίνωση των Blue Angels: «Ο σύνδεσμος οπαδών Blue Angels συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και συνεχίζει για το επόμενο ματς.

Ετσι για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα για μια ακόμα νίκη, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρίσκονται την Κυριακή 25/9 και ώρα 14:30 στο Π. Μαγουλάς, για να μεταβούμε όλοι μαζί στο Βελεστίνο για το παιχνίδι με το Ρήγα, με μηχανοκίνητη πορεία. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο μας 2ας Νοεμβρίου 94α».

Μάλιστα ο Γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων της Νίκης Βόλου «BlueAngels», Λάμπρος Τσιώλης, χθες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε πως φήμες περί σχεδιασμού επεισοδίων στο Βελεστίνο την Κυριακή είναι συκοφαντίες, εις βάρος του κόσμου των κυανόλευκων και «όποιος σκέφτεται φασαρίες καλό θα ήταν να μην μας ακολουθήσει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Π. Συμεωνίδης από

την Πιερία στο Ρήγας – Νίκη

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τον αγώνα ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου την Κυριακή 25/09 στις 16:30, θα διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Συμεωνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βρούζο και Ιωάννη Μηνούδη όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας. Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης είναι έμπειρος διαιτητής και έχει σφυρίξει τη Νίκη Βόλου σε Β’ και Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στις εξής αναμετρήσεις:

26/9/10 (Γ) Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας – Νίκη 0-1

(43’ Ντάνιτσιτς)

20/3/11 (Γ) Νίκη – Ναυπακτιακός 1-0

(7’ Μπουσινάκης)

27/1/14 (Β) Απόλλων Καλαμαριάς – Νίκη 1-3

(1’ Πόποβιτς – 4’ Ανιέτε, 41’ Ακασού, 61’ Τζιώρας)

Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές (25/9 – 4.30 μ.μ.):

Απόλλων Λάρισας – Αμβρακία Κωστακιών

Τεβεκέλης, Φράγιος, Ανδρέου (Μακεδονίας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Εθνικός Φιλιππιάδας

Μπαϊραμίδης, Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Πιερικός – Πύδνα Κίτρους

Σιδηρόπουλος, Δέλλιος, Ταγκαλίδης (Πέλλας)

Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου

Συμεωνίδης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Τηλυκράτης

Χιώτης, Τζάνης, Κωτούλας (Τρικάλων)

Θεσπρωτός – Διαγόρας Σεβαστής

Κουτσιαύτης (Αρτας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Σαρλής (Αρτας)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ιστιαία

Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Στεφανής (Καρδίτσας), Κανιούρας (Καρδίτσας)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αστέρας Πετριτή

Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Παπαλαζάρου (Ηπείρου), Κοττορός (Ηπείρου)

*Η αναμέτρηση Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ιστιαία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αλλά στις 15.30.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου