ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο

τίποτα-δεν-είναι-εύκολο-708955

Μετά την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η συνέχεια μόνο με νίκες που σιγά – σιγά και βάσει ρόστερ θέλει να τις κάνει πιο εύκολες, αφού η δυσκολία που συνάντησε προχθές στην Ιστιαία ήταν ένα μήνυμα κι ένα μάθημα πως τίποτα δεν είναι εύκολο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, πολλές φορές σε δηλώσεις του έχει επισημάνει τις δυσκολίες απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά είναι κατώτερες, ζητώντας μεγάλη σοβαρότητα από τους παίκτες του, ενώ και μετά το παιχνίδι προχθές στην Ιστιαία τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να μην ήταν όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, πήρε ωστόσο τους τρεις βαθμούς (1-2) κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αυτό που συνάντησε ο Ολυμπιακός στην Ιστιαία είναι σίγουρο πως θα το συναντήσει και σε άλλες έδρες ομάδων καθώς όλες οι μικρότερες ομάδες θα θέλουν να δυσκολέψουν την καλύτερη ομάδα που ομίλου, που πάντως πρέπει να δείχνει την αξία της στο γήπεδο. Στην Ιστιαία που η τοπική ομάδα είχε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου έφερε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, αφού σχεδόν στο ξεκίνημα του αγώνα πέτυχε γκολ που της έδωσε δικαίωμα να κάνει όνειρα!

Το ότι η ερυθρόλευκη ομάδα δέχτηκε γκολ και στα δυο έως τώρα παιχνίδια της σίγουρα δεν ικανοποιεί τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ικανοποίηση ωστόσο μπορεί να υπάρχει από την αντίδραση και την ανατροπή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε μετά το ματς, πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική και δεν χρειάζεται έπαρση. «Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Εγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν αιφνιδιαστήκαμε στο 4ο λεπτό μετά από ένα χτύπημα κόρνερ, δεχθήκαμε το γκολ, οπότε είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια αρνητική ψυχολογία. Ευτυχώς όμως καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, όμως δεν ήμασταν αυτοί που θα ήθελα. Ο κόσμος βοήθησε παρά πολύ και τον ευχαριστούμε» ανέφερε ο Κορίνθιος τεχνικός που περιμένει καλύτερη και την ομάδα να φτάνει πιο εύκολα στις νίκες .

Ο Ολυμπιακός έχει ως τώρα αντιμετωπίσει δυο ομάδες που βρέθηκαν στη Γ΄ Εθνική από τα τοπικά πρωταθλήματα ενώ την ερχομένη Κυριακή θα υποδεχτεί στο Βόλο τον Τυλυκράτη Λευκάδας, που τελευταία φορά ήταν στην κατηγορία το 2014.

Την Κυριακή για τον Ολυμπιακό πιθανόν να υπάρχουν περισσότερες λύσεις με την προετοιμασία να ξεκινά ουσιαστικά αύριο άλλα ζητούμενο είναι, με τον κόσμο στο πλευρό του μια πιο άνετη νίκη, αν και η ομάδα της Λευκάδας δεν έχει ως τώρα ήττα, με μια νίκη εκτός (0-1 την Αμβρακία Κωστακίων) και μια ισοπαλία εντός έδρας (0-0 με Πιερικό) .

Αύριο η βράβευση των χορηγών

Αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο «Forum» θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των χορηγών της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ερυθρολεύκων δίνοντας μεγάλο βάρος στην εκδήλωση αυτή . Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Α΄ Ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου FORUM θα διεξαχθεί η εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στους χορηγούς των ομάδων μπάσκετ του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Συνεδριακού Κέντρου και του PARK HOTEL κ. Μίλτο Μουστακαλή για τη συμπαράσταση του.

Η περσινή χρονιά, αποτέλεσε για όλους εμάς, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή, που βρεθήκαμε δίπλα σ΄αυτή την ομάδα, στα κορίτσια και στα αγόρια και στους προπονητές τους, μια εμπειρία αλλά και μια «μαγιά» για την αυριανή μέρα, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, να ξανακάνουμε τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το καμάρι της πόλης και το ΕΑΚ Βόλου το σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων, όπως στο παρελθόν .

Η βοήθεια όλων τους : Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ, Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΤΖΕΚΑΣ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ, αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ, Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά ΚΡΙΝΑΚΗΣ, και Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ, αποτέλεσε για μας καταλύτη στις προσπάθειες μας, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα των τμημάτων μπάσκετ της ομάδας μας και το όνομα της να είναι αξιόπιστο, σε όλο τον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ .

Αυτούς τους ανθρώπους, τιμάμε, τους συνοδοιπόρους στη δύσκολη πορεία μας, που μέσω των επιχειρήσεων τους, μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, έστρεψαν το βλέμμα τους στην δική μας προσπάθεια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μας βοήθησαν υλικά και με άλλους τρόπους έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας .

Τους περιμένουμε όλους αυτούς, για να τους σφίξουμε το χέρι και: Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή, αθλήτριες, αθλητές, προπονητές και δημοσιογράφοι, να συζητήσουμε τους τρόπους που θα ξανακάνουμε μεγάλο το Βολιώτικο μπάσκετ, αντάξιο της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου