ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-767646

Αλμυρός, 21 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προς

Τον κ. Χαράλαμπο Τσιμά

Αξιότιμε κύριε Τσιμά,

Με την παρούσα επιστολή, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες μαθητές του Γενικού Λυκείου Αλμυρού.

Η κίνησή σας αυτή όπλισε με δύναμη και αισιοδοξία δύο νέους ανθρώπους, για να ξεκινήσουν τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.

Σε μια εποχή που πολλές οικογένειες, λόγω της οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα που προκύπτουν από τις σπουδές των παιδιών τους, η προσφορά σας αποκτά βαρύνουσα σημασία.

Ο εξοπλισμός των φοιτητικών τους σπιτιών με ηλεκτρικές συσκευές, ελαφρύνει τις οικογένειές τους και ταυτόχρονα γεμίζει με αισθήματα χαράς και συγκίνησης τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.

Η ανιδιοτελής προσφορά σας και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας προς τον συνάνθρωπο σε μια εποχή πολυεπίπεδης κρίσης, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Ο χαρακτήρας σας, το εξαίρετο ήθος σας και η πολύπλευρη προσφορά σας στον συνάνθρωπο αποτελούν πηγή έμπνευσης και μίμησης για τις νεότερες γενιές.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε θετικά στο κάλεσμά μας για να στηρίξετε δυο νέους ανθρώπους και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας με τον ίδιο ζήλο που το πράττετε όλα αυτά τα χρόνια.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Αλμυρού

Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου