ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-19005

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Βόλος 10-5-2018

Αριθ. Πρωτ: 40245

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΝΤΑΛΟΥΚΑ»

ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

Διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στη θέση «Νταλούκα» της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς στο ποσό των χιλίων διακοσίων (1.200,00) € για όλο το χρόνο της μίσθωσης

Η δημοπρασία θα γίνει στο κατάστημα του πρώην Δήμου Νέας Ιωνίαςστις 24/5/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Σε περίπτωση που η δημοπρασία είναι άγονη, θα διεξαχθεί επαναληπτική στις 31/5/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00, με τους ίδιους όρους και στον ίδιο χώρο.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει έως τις 9.00 της ιδίας ημέρας.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί οι ενδιαφερόμενοι αφού προσκομίσουν ως εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για παρακατάθεση σ΄ αυτό, από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία, ποσού ίσου προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς, το οποίο ορίστηκε (εγγύηση συμμετοχής) σε εκατόν είκοσι ευρώ (120,00).

Η ως άνω εγγυητική επιστολή για κάθε αγροτεμάχιο θα αντικατασταθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλη αόριστης διάρκειας, ποσού ίσου με το 50% του μισθώματος του πρώτου έτους, που θα εγγυάται την καλή εκτέλεση όλων των όρων του συμφωνητικού μισθώσεως που θα υπογραφεί.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Ν.Ιωνίας, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 24213 53149 – 155. (Διεύθυνση: Δημαρχείο πρώην Δήμου Ν.Ιωνίας).

H παρούσα υπογράφεται σύμφωνα με την αριθ.πρωτ.8428/29-1-2015 απόφαση Δημάρχου Βόλου περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βόλου.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου