ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-261126

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ TO ΔΙΚΤΥΟ «ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της εκδήλωσης, που με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2017 στο Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού Έλ-λα από το Δίκτυο «Μητέρες της Μαγνησίας».

Επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά για το γεγονός ότι οι εθελοντές είναι πάντα δίπλα μας, αρωγοί στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες των ωφελούμενων του Ξενώνα Μεταβατικής Φιλοξενίας γυναικών και παιδιών σε κίνδυνο στην πόλη του Βόλου και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για αυτούς.

Η προσφορά σας αυτή αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιώτευσης που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική τους ευθύνη.

Κάθε προσφορά προς το Σωματείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας, να βοηθήσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου

Η Πρόεδρος

Μάγδα Παπαβαγγέλη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου