ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-275604

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Βόλος, 11/10/2017

ΤΜΗΜΑΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Πρωτ.: 7112

ΠΕΡΙΛΗΨΗΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα η Δ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό, με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥ ΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΧΡΗΣΗ 2017-2018”, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη μειοδότη για τις ανάγκες χειμερινής συντήρησης και αποχιονισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Μαγνησίας και Σποράδων 2017-2018.

ΕΙΔΟΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ

(ΜΕ Φ.Π.Α.)

Αλάτι

150.000,00€

Προσφορές υποβάλλονται για την συνολική ποσότητα της προμήθειας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνίαέναρξηςυποβολήςπροσφορών: 06/11/2017 καιώρα10:00 π.μ.

Ημερομηνίααποσφράγισηςπροσφορών: 10/11/2017 καιώρα10:00 π.μ.

Στην δημοπρασία γίνονται δεκτοί προμηθευτές οι οποίοι δύνανται να εκτελέσουν την προμήθεια σύμφωνα με τους όρους της αναλυτικής διακήρυξης.

Η εγγύηση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται στο 2% επί της προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α..

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.thessaly.gov.gr, στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», και στο ΚΗΜΔΗΣ.

Τα αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες – διευκρινήσεις επί των εγγράφων του Διαγωνισμού (Διακήρυξης και Παραρτημάτων της) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του συγκεκριμένου διαγωνισμού μέσω της Διαδικτυακής Πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ και θα φέρουν ψηφιακή υπογραφή.

ΓΙΑΤΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου