ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-429357

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε.

ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για την εκμίσθωση του καταφυγίου του Χ/Κ Πηλίου

&για την παραχώρηση χώρων λειτουργίας σχολής/-ών εκμάθησης χιονοδρομίας & επιχείρησης ενοικιάσεως χιονοπεδίλων & λοιπού χιονοδρομικού εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις του Χ.Κ. Πηλίου στη θέση «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Ο.Τ.Α. Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε» (στο εξής «η Εταιρεία»), σύμφωνα με την από 08-06-2017 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Κανονισμού της για τη σύναψη συμβάσεων και τις διατάξεις του ν.3463/2006 «Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων», όπως σήμερα ισχύει, και του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως σήμερα ισχύει, διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό α. για την εκμίσθωση του ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου στη θέση «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ», του οποίου έχει την διοίκηση και διαχείριση, προς το σκοπό της από τον Μισθωτή λειτουργίας και εκμετάλλευσης ξενώνα – εστιατορίου – καφέ & β. για την επ΄ ανταλλάγματι παραχώρηση χώρων στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου στη θέση «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ» του οποίου έχει την διοίκηση και διαχείριση, προς το σκοπό της από τον Μισθωτή λειτουργίας σχολής/-ών εκμάθησης χιονοδρομίας & επιχείρησης ενοικιάσεως χιονοπεδίλων & λοιπού χιονοδρομικού εξοπλισμού,

Το κείμενο της διακήρυξης, στο οποίο αναφέρονται οι ειδικότεροι όροι διενέργειας του

διαγωνισμού, διατίθεται στους ενδιαφερομένους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 – 14.00 στα γραφεία της Γραμματείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ιωλκού – Αναλήψεως, ισόγειο) αδαπάνως.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στη Γραμματεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, μέχρι την 26/06/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., προσκομίζοντας σφραγισμένο φάκελο, απευθυνόμενο στην «Επιτροπή Διαγωνισμού» με όλα τα απαιτούμενα από τη διακήρυξη στοιχεία.

Ως ελάχιστη τιμή προσφοράς ετήσιου οικονομικού ανταλλάγματος ορίζεται το ποσό των 9.000,00 Ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου τέλους χαρτσοσήμου και λοιπών τυχόν επιβαρύνσεων. Η μίσθωση θα έχει διάρκεια μέχρι την 31.05.2023 και θα αρχίζει από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μισθώσεως.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει στο Βόλο, στα γραφεία της ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε., Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (1ος όροφος) την 26/6/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Πληροφορίες για τους όρους της διακήρυξης και τους προς παραχώρηση χώρους στις εγκατάστασεις του Χ.Κ. Πηλίου θα είναι διαθέσιμες από τον Πρόεδρο, κ. Ιγγλέση Γρηγόρη, στο τηλ. 2421352720.

Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας, καθώς και τα πάσης φύσεως έξοδα διενέργειας

του διαγωνισμού και κατάρτισης του σχετικού συμφωνητικού βαρύνουν τον Ανάδοχο.

Βόλος, 13/6/2017

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Γρηγόριος Ιγγλέσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου