ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας

περίληψη-διακήρυξης-δημοπρασίας-484955

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση : 370 06 Αργαλαστή

Τηλ : 2423 350116

FAX : 2423 350115

Αργαλαστή 24 – 4 -2017

Αριθ. Πρωτ. : 4418

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Νοτίου Πηλίου προκηρύσσει σε επαναληπτική φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση Δημοτικών σιταγρών της Δ.Ε. Αργαλαστής σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα

ΑΡ. ΤΕΜ.

ΣΤΡ

ΕΓΓΥΗΤΙ ΚΗ

52

21

51

29

158,90€

49

24,9

48

30

47

26

19

28

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου στις 3-5 -2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00-10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας.

Ως τιμή εκκίνησης, έχει ορισθεί το ποσό των 10,00 € (δέκα ευρώ) ανά στρέμμα ως ετήσιο μίσθωμα.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τετραετής (4).

Για να λάβει κάποιος μέρος στη δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει τα κάτωθι:

– Να παρουσιάσει εγγυητή αξιόχρεο , ευθυνόμενο αλληλέγγυα και εις ολόκληρο με αυτόν για την κανονική καταβολή των μισθωμάτων και για την εκπλήρωση των όρων της δημοπρασίας.

– Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του ιδίου και του εγγυητού του αν είναι φυσικό πρόσωπο ή σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία

– Δημοτική, Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα του ιδίου και του εγγυητού του.

– Γραμμάτιο του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης Τράπεζας περί κατάθεσης εγγύησης ποσού αξίας σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα ίσης προς το 1/10 του οριζόμενου στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου κατώτερης προσφοράς, η οποία θα αντικατασταθεί κατά την υπογραφή του συμφωνητικού με άλλη αορίστου διάρκειας ποσού ίσου με το σύνολο των επιτευχθέντων ενοικίων υπολογιζόμενων για ένα έτος.

– Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου οφείλει να το δηλώσει προς την επιτροπή της δημοπρασίας προ της ενάρξεως του διαγωνισμού παρουσιάζοντας και το προς τούτο πληρεξούσιο, αλλιώς θεωρείται ότι πλειοδοτεί δι’ ίδιο λογαριασμό .Οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα καταθέσουν αντίγραφα των αποφάσεων του Δ.Σ. τους περί συμμετοχής των εταιρειών στη δημοπρασία.

– Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των καταστατικών τους με όλες τις επελθούσες τροποποιήσεις. Επιπλέον, οι ΑΕ θα προσκομίσουν πιστοποιητικό της αρμόδιας Διευθύνσεως Εμπορίου περί του καταστατικού και των τυχόν τροποποιήσεών του, μαζί με τα ΦΕΚ δημοσιεύσεως αυτών, οι υπόλοιπες εταιρίες (ΕΠΕ, ΕΕ, ΟΕ) πιστοποιητικό του αρμοδίου Δικαστηρίου στο οποίο θα αναφέρεται η σύσταση και οι τροποποιήσεις των καταστατικών τους, οι δε ΕΠΕ και τα αντίστοιχα ΦΕΚ.

Όλα τα έξοδα της δημοπρασίας, δημοσίευσης, κηρύκεια κ.τ.λ. βαρύνουν τον μισθωτή τελευταίο πλειοδότη.

Κανείς οφειλέτης του Δήμου δεν γίνεται δεκτός στη δημοπρασία.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλ 2423350113 και FAX 2423350115.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Παπαδημητρίου Μιλτιάδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου