ΑΛΜΥΡΟΣ

Τρεις διαγωνισμοί σε εξέλιξη στον Αλμυρό

τρεις-διαγωνισμοί-σε-εξέλιξη-στον-αλμ-730756

Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για τα έργα πυροπροστασίας προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού.

Ο προϋπολογισμός της παρέμβασης είναι ύψους 73.999 ευρώ με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ του 2018 και παρελθόντων ετών.

Η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών λήγει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 10 τα πρωί.

Συγκεκριμένα, η μελέτη περιλαμβάνει παρεμβάσεις για τη βελτίωση και την αποκατάσταση της βατότητας της αγροτικής και δασικής οδοποιίας του δήμου Αλμυρού.

Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι καθαρισμός και μόρφωση των οδών με διαμορφωτήρα, εργασίες τσιμεντόστρωσης, κατασκευής και συντήρησης διαβάσεων.

Συγκεκριμένα ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί σε τμήματα του δασικού δρόμου Βρύναινας- Αρνόβρυσης, στις οδούς Βρυνιόστρατα, Κελέρια, Κονταρόλακας, στη διάβαση Σαλαμπρι , σε οδούς στους Κωφούς και τον Αγ. Ιωάννη Γαύριανης.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν έργα κατασκευής και συντήρησης διαβάσεων των χειμάρρων Αγ. Ιωάννη, Σαλαμπριά, Κονταρόλακα καθώς και στο ρέμα Δρυμώνα – Σούρπη.

Το έργο προβλέπεται να υλοποιηθεί εντός πέντε μηνών.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελέτης του έργου κατασκευή γέφυρας στην οδό σύνδεσης Ευξεινούπολης- Ζερέλια, προϋπολογισμού 46.953 ευρώ.

Κατάθεση προσφορών γίνεται μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018.

Ακόμη, η Δημοτική αρχή Αλμυρού επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό του έργου για την προμήθεια ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου με σύστημα πρέσας και ενός καλαθοφόρου, συνολικού προϋπολογισμού 86.600 ευρώ.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας οικονομικής προσφοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου