ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεφροπαθής έχασε τη ζωή του μετά από μάχη με τον καρκίνο

νεφροπαθής-έχασε-τη-ζωή-του-μετά-από-μά-771841

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού από τον θάνατο χθες το μεσημέρι του 62χρονου Σπύρου Ραφτόπουλου, γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή, που διατηρούσε internet cafe. Ο 62χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο από την οποία «χτυπήθηκε» χωρίς να προλάβει να χαρεί το «δώρο ζωής» που πήρε όταν προ τριετίας είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Ο Σπύρος Ραφτόπουλος ήταν σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας Βασίλη Γιαννάκο, ενεργό ηθικά και οικονομικά μέλος του Συλλόγου. Ηταν νεφροπαθής και επί εννέα χρόνια υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση. «Πριν από τρία χρόνια πήρε το δώρο ζωής, έκανε μεταμόσχευση νεφρού, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί», έλεγε συγκλονισμένος για τον θάνατο του 62χρονου ο κ. Γιαννάκος.

Όταν κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ο άτυχος Σπύρος Ραφτόπουλος «χτυπήθηκε» από καρκίνο και χθες κατέληξε.

Κατέλιπε σύζυγο, κόρη και ένα εγγονάκι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 5:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μαγνησίας εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Σπύρου Ραφτόπουλου και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου