ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις τριών ατόμων στον Αλμυρό

προσλήψεις-τριών-ατόμων-στον-αλμυρό-802075

Στην πρόσληψη τριών ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αντί έξι όπως είχε προτείνει αρχικά θα προχωρήσει τελικά η Δημοτική Αρχή Αλμυρού.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την πραγματοποίηση μόνο τριών προσλήψεων για τις περιοδικές ή πρόσκαιρες ανάγκες του Δήμου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας αλλά και του Παιδικού Σταθμού Αλμυρού ιεράρχησαν τις ανάγκες και αποφάσισαν για τις ειδικότητες.

Όπως αποφάσισε και το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού οι προσλήψεις θα αφορούν σε μία βρεφονηπιοκόμο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, έναν πολιτικό μηχανικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ένα τοπογράφο μηχανικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή Αλμυρού ανακοίνωσε τις προσλήψεις εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατά άτομο τον μήνα.

Συνολικά θα προσλάβει δεκαπέντε άτομα για να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ανάγκες, υποχρεωτικής εκπαίδευσης εργατικού και τεχνικού προσωπικού. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 65ο έτος. Οι ενδιαφερόμενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήµου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 11/7/2018.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου