ΑΛΜΥΡΟΣ

Περίεργη πυρκαγιά σε Ι.Χ. στον Δρυμώνα

περίεργη-πυρκαγιά-σε-ι-χ-στον-δρυμώνα-24139

Μία περίεργη υπόθεση μετά από πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που συνέβη χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Δρυμώνα, ερευνά η Αστυνομία.

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Vectra φλεγόταν στις 5.48 το απόγευμα, όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε εγκαταλείψει το Ι.Χ. και είχε εξαφανιστεί.

Στο τόπο ήχησαν οι σειρήνες από τα πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα. Η Αστυνομία και η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον» τέθηκαν σε συναγερμό.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, περιορίζοντας τις ζημιές στο μπροστινό μόνο μέρος του, κόστους 1.000 ευρώ.

Ο οδηγός όμως, του αυτοκίνητου παρέμενε άφαντος και κανένας δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την περίεργη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί προκύπτει ότι το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες από Αχαρνές, ενώ ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά από την Αστυνομία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ίσως να μην ήταν και ο ιδιοκτήτης του, και βλέποντας τις φλόγες να ξεπηδούν από τη μηχανή διέφυγε πεζός.

Εντούτοις, εκείνο που φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι δεν μπορούσαν να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία από την «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου», η οποία έχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καταγράφει όλα τα συμβάντα στην Εθνική.

Ο άφαντος οδηγός είχε ακινητοποιήσει το όχημα σε σημείο της Εθνικής που να μην παρακολουθείται από το κλειστό κύκλωμα της «Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου».

Εξαφάνισε έτσι κάθε ίχνος πίσω του ενώ απομακρύνονταν από το σημείο. Οι έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη συνεχίζονται.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου