ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκστρατεία από το ΕΠΑΛ Αλμυρού για τη διάσωση κουταβιών που εγκαταλείφθηκαν

εκστρατεία-από-το-επαλ-αλμυρού-για-τη-δ-66481

Εξι μικρά κουταβάκια, τοποθετημένα σε χάρτινο κιβώτιο, εγκατέλειψαν χθες άγνωστοι έξω από το ΕΠΑΛ Αλμυρού, αδιαφορώντας για την τύχη τους. Τα κουταβάκια, ηλικίας σαράντα περίπου ημερών, είχαν τοποθετηθεί έξω από την αυλή του σχολείου, κοντά στην μπροστινή πόρτα, και μόλις έγιναν αντιληπτά ξεκίνησε εκστρατεία για τη διάσωσή τους.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο διευθυντής του σχολείου, Γιώργος Καπράνας, επεσήμανε ότι «τα κουταβάκια έχουν ανάγκη από φροντίδα, διότι είναι πολύ μικρά και χρειάζονται τάισμα με μπιμπερό, για να κατορθώσουν να επιβιώσουν».

Ο διευθυντής του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές απευθύνουν έκκληση στους απανταχού φιλόζωους να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να προσφέρουν την αγάπη τους στα κουταβάκια, που έχουν ανάγκη από φροντίδα.

Το έμψυχο δυναμικό του ΕΠΑΛ Αλμυρού κινητοποίησε, στο μεταξύ, όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να βρεθούν ανάδοχες οικογένειες για τα μικρά κουταβάκια, που βρέθηκαν στον δρόμο, ανήμπορα να παλέψουν για τη ζωή τους, και χρειάζονται στοργή και περίθαλψη προκειμένου να επιβιώσουν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου